Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

LUDZIE JA MUSZĘ BYĆ NIŻSZA !!!!!

Polecane posty

Gość też Aga
jej.. mam 188 cm i nie chce być niższa.. ba, nawet obcasy noszę :) wsztstko zależy od nastawienia..! zaakceptuj i poczuj się wyjątkowa ;)

Hejka!ja mam 186 a moja siostra 188 cm wzrostu. Jestem baaaaardzo szczęśliwa z tego powodu. Nie wyobrażam sobie żebym była niższa. Jedyny mankament mojego wzrostu to to, że ciężko mi nieraz kupić jeansy takie jakie chcę.Ale za to jak pięknie latem wygląda sie w spódniczkach, kostiumach kąpielowych itd. :):):) Pozdrowionka dla wszystkich wysokich dziewczyn i nie tylko:)

Gość mała z długimi nogami
Ja mam tylko 160 i też mam długie nogi. Wysokie dziewczyny, bzdury opowiadacie, że wszystkie wysokie dziewczyny mają długie nogi.... Jak dla mnie wyrażenie "długie nogi" oznacza tyle, że ktoś proporcjonalnie do swojego ciała ma długie nogi, a nie, że one są dłuższe, bo ktoś jest wyższy. To chyba oczywiste, że ktoś wysoki będzie miał dłuższe nogi od niższej osoby, ale proporcjonalnie ta niższa osoba może lepiej wyglądać ze swoimi "długimi nogami".

Gość Malutka530
Eh wiecie co , Ja mam 156 .. Yh no i powiem wam ,że mam 14 lat .! I już nie urosnę bo mialam coś z kręgosłupem .. I nie czuję się pokrzywdzona lub coś. Bo mówią co małe to piękne co duże do wieszania firanek . ;** Dziewczyny większe Też są aktrakcyjne i wogule , długie nogi itp . Ja mam krótkie nogi, i jestem niska ale za to ,każdy kocha się przytulać do maleństw (; Pozdrawiam

Gość dłuuuggaaa
ja mam prawie 180,nie wiem ile dkoladnie nie chce sie zmierzyc bo chyba bym doła złapała ;) z kupnem spodni zawsze jest problem ,choc ostatnimi czasy jest juz lepiej ,druga sprawa ,wiekszosc facetow woli nizsze,czują sie wtedy przy nich bardziej "męscy" jak narazie sie nie zalamuje mam nadzieje ze kiedys trafie na jakiegos przystojnego wielkoluda ktoremu moj zwrorst sie spodoba :)

Gość nie martw sie
agucha1712, nie martw sie. Ja mam 164 cm, ale kiedy utyje choc 1kg od reazu po mnie widac :( musze sie pilnowac, i wiecznie odchudzac. Musze nosic obcasiska zeby "dosiegnac" wiekszosc z facetow. Ty mozesz pozwolic sobie na plaskie butki, i super. Naprawde.

Gość lalka3
tak czytam i czytam...ja mam tez podobny "problem" lub atut jak kto woli..mam 178cm i jestem dosc proporcjonalna-ale musze zachowywaxc stala wage,bo gdy kiedys utylam z 4kg to wygladalam groznie,,a gdy schudlam z 5 kg-jak dluuugi chudzielec-obecnie moja waga wacha sie pomiedzy 62-64kg..w przeszlosci mialam wyzszych facetow-wiec moglam pozwolic sobie na noszenie szpilek-baaardzo wysokich-ktore kocham, a teraz mam niezbyt wysokiego,jakies 2cm wyzszy-roznica prawie zadna-ale jaki kochany:), z chodzenia na obcasach musialam zrezygnowac-tylko czasem wkladam-ale nie zaprzestalam kupowania, o nie! mam tyle butow-po to zeby miec i czasem smigam w nich ale tylko po domu:) ale coz..milosc nie zna centymetrow..no i ogromny problem ze spodniami, gdy w pasie dobre-to za krotkie- gdy dlugosz pasuje-w pasie dla titanica.. chyba tylko 2 czy 3 firmy jeansow mi pasuja.. a wiecie co,na optyczne skrocenie sylwetki-polecam...dlugie wlosy-serio-moze nie sciete na rowno-bo poszerza w biodrach-ale boki cieniowane tyl-do-pasa-polecam-bo mam na sobie wyprobowane-oczywicie kobiety bardziej nalezace do szczuplych-choc moze nie tylko.. pozdrowionka dla wszystkich zyraf :)

Gość long girl
no wlasnie jak jeszcze jest sie porporcjonalnym to pal licho gorzej jak sie ma troche nieforemne kształty.Po pierwsze jestem za chuda i nic nie moge na to poradzić.jeszcze przy moim wzroscie 178 to sie rzuca w oczy .Nie znosze glupich komentarzy typu :" ty chyba nic nie jesz,wyglądasz jak długa tyka..." normalnie mnie to do pasji doprowadza.Po drugie mam za długie nogi rece ..no i stopytez nie nalezą do najmniejszych.Normalnie wczesniej to ja sie brzydzilam w lustro patrzec,ale niedawno widzialam na miescie dziewczyne,co miala nawet gorszą sytuacje ode mnie dlatego pocieszam sie tym ze nie jestem sama:).Z takimi proporcjami od razu wiązą sie inne klopoty,dokladniej to kupno odpowiednich ciuchów.Czy moglybyscie mi doradzic w czym najlepiej wyglądają takie "tyki" jak ja?bo ja juz sama nie wiem.Z butów na obcasie juz zrezygnowalam,bo choc je uwielbiam,zdaje sobie sprawe ze za ciekawie to w nich nie wyglądam. trzecia sprawa to faceci.Kto tez wymyslił bzdure ze jak jestes wysoka i glugonoga to kazdy facet twoj.Najwieksza bzdura jaką slyszalam.Z tego co widze jest wrecz odwrotnie.Męzczyzni czesciej gustują w tych nizszych i przy kosci...A tak po za tym to czy ja jestem slepa,czy co ,bo jakos zadko trafiam na wysokich facetow,przewaznie są oni sredniego wzrostu,znaczy jak na chlopaka 170 to chyba troche malo?

Gość lalka3
170cm na faceta..to jakis kurdupel... nie uznaje ponizej 180cm-the best is 186cm

Gość ola *
kochane zakopleksione dzwczyny ja mam nie całe 15 lat a juz mam 184 cm. !!! na poczatku mi to przeszkadzało z reszta teraz jesszcze troszke tez ale nie mozna tak podchodzić do sprawy jak by nie patrzec nie upierdole sobie nóg przy kolanie zyby byc nizsza.. :P:D:) trzeba nauczyc sie z tym zyc znajdzicie cos gdzie wzrost pomaga a wrecz jest niezbedny .... ja zaczełam grac w pilke reczna i teraz jestem w kadrze dolnego slaska... i jeszcze zaczełam trenowac lekkoatletyke i rzut oszczepem od 3 miesiecy :*:*:* jest ok :) spojrzcie bardziej opymistycznie na swiat :*:**: powodzenia :*:**:*:*:*:*

Gość looong
kochane czym wy sie przejmujecie:( mi wzrost przeszkadzal do pewnego okresu zycia, ale teraz sie z tego ciesze i zaluje ze nie poszlam na jakis kasting dla modelek:( mam 19 lat i 182 wzrostu... ciesze sie z tego choć nie zalozyla bym butow na wysokich obcasach... wyrozniam sie z tlumu(nie jestem przecietna tylko wyjatkowa-inna niz dziewczyny)... moji znajomi mnie akceptuja taka jaka jestem i nikomu to nie przeszkadza:)) na ulicy slysze hasla typu: dosc ze ladna to jeszcze wysoka jak modelka... ale oczywiscie slyszalam tez hasla od nieznajomych chlopakow(co mieli 160 cm wzrostu) ze wygladam jak tyka:PP ale ja ich wysmialam bo oni byli kurduplami:)) zawsze mialam wysokich facetow, a teraz mam nizszego od siebie i sie tym nie przejmuje...co prawda nie chodzimy po ulicy za reke(bo po co robic wioche) ale wystarczy ze jestesmy razem i nie musimy swojej milosci okazywac publicznie... co do ubran to nie mam problemu:)) spodnie zawsze mam na styk i to mi wystarczy, bo nie musze ich podwijac:)) a bluzki staram sie nosic w poziome paski bo pogrubiają... dlugie spodnie mozna kupic w fish bon-ie co prawda nie sa tanie jak na targu(70zł) a 2-3 razy drozsze...pisze bo moze kogos to zainteresuje a akurat wybiera sie na zakupy...ja mam dwie pary i jestem zadowolona bo nie pruja sie nie przecieraja ani nic a mam je juz 1,5 roku i dalej sa w modzie:) pozdrawiam :))

Gość impr
kiedyś też miałam kompleks 'wyższości", gdyz byłam najwyższa wśród koleżanek i niektórych kolegów też. Uginałam nogi w kościele, żeby wydac się niższą. Teraz sie z tego śmieje. Mam 177 cm i dobrze mi z tym.Czesto chodze na szpilach ;] Zaakceptowałam siebie taka jaką jestem i podobam sie sobie (no.. może teraz nie do końca bo brzuszek troche mi się zaokrąglił, ale do tego potrzeba tylko troche silnej woli...) nie ma sie czym przejmować, na prawdę ;) jakby wszyscy mieli takie problemy jak ty i ja kiedys to swiat był by piekny ;)

Gość lalka3
fishbone i house i river island-jesli chodzi o jeansy

Gość karorinka00
Hej dziewczynki :) a ja tam się z mojego wzrostu cieszę (177cm) co prawda nie noszę butów na obcasie...bo jest mnóstwo fajnych butów na płaskim obcasie i pasują one zawsze i do wszystkiego :) a niskim kobietkom to ja współczuje...jeszcze sie dobrze nogi nie zaczęły a tu już koniec..hehe ps.i mam niższego faceta od siebie i zachowujemy się normalnie na ulicy wszędzie:) tak więc głowa do góry biust do przodu...pozdrawiam wszystkie wysokie piękności

Gość Butter-Cookie
Jejku :( co mogę zrobić to tylko Ci współczuć. Mam 174 i tez miałam z tym ogromne problemy i wszystko mi utrudniało. Ale teraz postanowilam byc modelka wiec chacialybm miec o 2 cm wiecej. Ale Ty masz az 180 :(

Gość Butter-Cookie
tak w ogóle to jest takie coś jak wycinanie kości. No po prostu skracanie. Ale bardzo nie bezpieczne :( A z reszta wyobraź sobie jak byś wyglądała z krótszymi nogami od tułowia :P

Gość lalka3
Jezu! wycinanie kosci? nie jedna by wszystko oddalal zeby byc wyzsza! przeciez to atut! na modelke ponizej 178 nie przyjmuja! tak wiec jestescie wyjatkowe! i cieszcie sie ze swojego wzrostu!

MAM 14 LAT I 174 CM WZROSTU, wiele bym dała żeby mieć jakieś 5 cm mniej! W moim towarzystwie nie ma za wysokich chłopaków ani dziewczyn, Wszystkie są prawie tego samego wzrostu. Ale i tak nic nie zrobię, bo moi rodzice są wysocy. Moja mam ma ok 180 i miała być modelką, ale przez jej głupotę (nie chciała) nie jest i teraz okropnie żałuje... Ja za to jak pójdę do szkoły - czuje się dobrze, bo tam jest wielu wysokich chłopaków i dziewczyn. Więc jak się czujemy też zależy od towarzystwa ;) Dzięki za poprawienie humoru :)

MAM 14 LAT I 174 CM WZROSTU, wiele bym dała żeby mieć jakieś 5 cm mniej! W moim towarzystwie nie ma za wysokich chłopaków ani dziewczyn, Wszystkie są prawie tego samego wzrostu. Ale i tak nic nie zrobię, bo moi rodzice są wysocy. Moja mam ma ok 180 i miała być modelką, ale przez jej głupotę (nie chciała) nie jest i teraz okropnie żałuje... Ja za to jak pójdę do szkoły - czuje się dobrze, bo tam jest wielu wysokich chłopaków i dziewczyn. Więc jak się czujemy też zależy od towarzystwa ;) Z drugiej strony mój wzrost nikomu nie przeszkadza, wręcz przeciwnie, wiele osób mnie lubi, w towarzystwie się o tym zapomina! Dzięki za poprawienie humoru :)

Gość pauul
Mam 192cm wzrostu i za chiny bym nie chciał mieć laski powyżej 168...przecież takie wielkie dziewczyny wygladają jak transwestyci .

Gość mandaryna123
pauuul.....mysle ze to ty wygladasz jak transwestyta dupku zakompleksiona...takie typy nie wiedzace co piekne-sie zdarzaja... lubisz kurduple z metra ciete,to spadaj stad bo to nie temat dla ciebie...p.s wszystkie wysokie modelki sa rowniez transwestytami dla ciebie???

Jak ktoś chce być niższy, to może się garbić :)

Gość Gorol
A wita co wum powim. GLUPIE JESTETA I TYLE. Jak baba sie kompleksi bo mo za duzo albo za malo 1 albo 2 cyntymetra w te albo w tamte to kuniec swiata jest dlo ni. A co mo facet powiedzic jak mo malego za krotkiego albo za duzego o 1 albo 2 cm? przy wos 170 (-+2) a przy naszym interesie srednio 15cm (-2) to dopiro musi byc kuniec swiata. Jo znum takum paninke co godo ze za duzo jest (una nawet tu na tym forum juz pisala, ze oodala by kumu te pare cm) cycki w dodatku mo za male i ni wiadumo czy una stoi przodym czy tylym. Jak by pomasowac jaimu dala to by une pewnie sie ksztaltne zrobily a tak to ;(

Gość facecik..
pauul spierdalaj na bambus!! wysokie dziewczyny są atrakcyjne pod warunkiem, że nie miają wiekliego tyłka :)

Gość AllaBadzuja
Moze lepiej bylo napisac, ze sa ladne jak maja zachowane proporcje 1:1 ?

Gość koszykarz wawa
nie no, nie żebym był jakiś nie miły albo coś, musicie pokochać siebie takimi jakie jesteście, nie ma innej opcji, ale osobiście nie chciał bym mieć laski powyżej tak hmmm 170cm, jestem dosyć wysoki, może dlatego lubie takie huherka, nie wiem...coś w tym jest. Ale zauważyłem że Ci wysocy chłopacy, zazwyczaj są o wiele niższymi laskami od siebie, z kolei wysokie dziewczyny są z małymi kolesiami....

Gość long girl
wzrost to nie wszystko,jesli ma sie ładną buzię ;) to wzrost nie gra roli.A zfacetami to jest tak,dokiedy jest mlody i glupi to podobają mu sie \"idealne\" dziewczeta czyli piękne zgrabne male laleczki,ale z tego sie wyrasta.Wiec zamiast zamartwac sie swoim wzrostem lepiej zacząc szukac atutaów swego ciala i na nie zwracac uwagę. nie mowie tego z grzecznosci czy zeby was pocieszyc,bo sama mam prawie 180 i wiec co to za ból kiedy widzi sie na wystawie wspaniałe szpileczki,a do nich przyczepioną karteczkę\"nie dla ciebie \" ;)

Gość Maxim_LEGIA
Dziewczyny, Wasz wzrost to atut. Sam mam 198 cm (gram w kosza) i nigdy w życiu nie zwróciłbym uwagi na pannę poniżej 170 cm. Nie ma nic piękniejszego niż wysoka kobieta na szpilkach- taka posągowa figura :) Faktem jest jednak, że nie ma u nas aż tylu wysokich facetów. Napewno podobacie się większości, ale nie każdy ma odwagę, by zagadać. W przeciwieństwie do niskich kobiet nie jesteście dla każdego, pierwszego lepszego, lecz dla wybranych, wyjątkowych (takich jak Wy:) Uwielbiam, kiedy u mego boku idzie wysoka dziewczyna-klasa sama w sobie, widzę same zazdrosne spojrzenia :) A co do tego wpisu, że dziewczyny powyżej są jak transwestyci- chyba jesteś zazdrosną kobietą, co :) ? Naprawdę nie masz się czym przejmować, też znajdziesz chłopaka na swoim poziomie ;) Pozdrawiam wysokie Boginie i dziewczyny głowy do góry :) Przychodźcie na mecze koszykówki :)

Gość metr siedemdziesiąt.
Czy wysokich dziewczynach to same kurduple się kręcą bo myśl, że ich dzieci będą wyższe. Nienawidzę niskich mężczyzn! Dlaczego w Polsce są tylko niscy meczyźni?! Mam 170 i i jestem dryblą dla tych facecików a zobaczcie jacy są wysocy Angole! Jak chcecie wysokiego to bierzcie Angllika, bo Polacy są po prostu niscy.