Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

agucha1712

LUDZIE JA MUSZĘ BYĆ NIŻSZA !!!!!

Polecane posty

Gość pocieszona
dziewcyny jestescie boooskie !!! dzieki temu co tu piszecie przestalam sie zamartwiac sowim wzrostem a mam 175 . wysoki wzrost jej extraa ! a jak ktos to krytykujee to jej zazdrosnyyyy !!! duze jest booskie ;D !

Gość skroccie mnie
a ja mam 176 (jesli nie urosłam :( ) i oddalabym z 10cm z pocalowaniem reki. w moim miescie spotkac wysokiego mezczyzne to dzien, ktory mozesz zanotowac w pamietniku, wiekszosc to kurduple... gdybym jeszcze byla wysoka i miala dlugie nogi, ale natura juz tak mnie zmutowala ze nie wyrozniam sie dlugoscia nog, za to gigantyzmem tak. ok dzieki wyzalilam sie czas sie pochlastac :D

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedze każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokladnie opracowany dzial badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematow,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodzac na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Ja też mam 180 i przez wiele lat był to dla mnie koszmar. Potrafiłam przebeczeć tygodnei że taki monster ze mnie. Marzyłam o byciu filigranową dziewuszką. Ażdo momentu gdy znalazłam faceta marzeń. Problem znikł, w ogóle o tym nie myslę. Przy nim czuję się małe dziewczę:) choć jest tylko 5 cm wyższy.

Gość heine.
Mam 15 lat i 171 cm wzrostu .. do tego chłopaka,który ma z 170-172 kiedyś mi to przeszkadzało,bo zawsze chciałam miec wysokiego chłopaka,ale teraz juz jest normalnie. i dla mnie i dla niego. a jak czytam komentarze dziewczyn,które sa niskie to zaczynam sie cieszyc ze swojego wzrostu i swietnych nóg,mimo ze wiem ze jeszcze urosne. no trudno,ale to 171 ma swój urok jednak,bo jedyna rzecz ktrej nigdy bym w sobie nie zmieniła to gługie nogi ;p wysokie dziewczyna sa sexi ;)

Mi tez kiedys przeszkadzalo a teraz bym sie nie zamienila. Mam 182cm i uwielbiam szpilki, moj facet ma 194 i spokojnie moge nosic co chce:D

Gość sensuelle
smiac mi sie chce jak was czytam,kjak narzekacie,uwazam,ze to najsexowniejszy wzrost od sloncem,mam 180 zakladam szpilki faceta 196cm ,,zycie jest piekne,to jest o wiele bardziej sexi niz bycie laska 160 cm ,ktorej nikt nie zzauwazy,a niskie kobiety,lubia tylko tacy faceci,ktorzy sami wiele od ziemi nie dorastaja,zapytaj jakiegos faceta,ktory jet wysoki czyli oklo 190,czy chcialby sie umowic z babka 160,przeciez oni garba by sie nabawili calujac je,,,fakt POlsa to zacofany kraj z niskimi facetmi,proponuje USA,,tam wszystkio jesy duze i smaczne,a szczegolnie koszykarze;p;p,spotykalam sie z jednym wiec wiem,,mniam ciasteczko,przy takim facecie kobieta moze czuc sie bezpiecznie,wiec przestancie piperzyc i cieszcie sie tym,co macie,ja np osattnio bylam z moimi 3 kolezankami po 180 w klubie,gdzie nie moglysmy sie opedzic od facetow,kazdy pytal czy jestesmy modelkami itp,,bo fakt jestesmt szczuple,,zgrabne,,itp hehe,gazele;-))[pozdrawiam,,i glowy do gory noscie sie z duma,,

Gość eldey
zgadzam sie sensuelle. Jak pomysle sobie ile ja kiedys sie nabeczalam przez moj wzrost( 178) to teraz tylko sie w głowe pukam jaka głupia byłam. Wystarczyło ze skonczylam gimnazjum i razem z nim odeszły wszelkie kompleksy związane z wzrostem. teraz wrecz go uwielbiam. Mimo ze nie nosze szpilek i nie moge znalezc wysokiego faceta. Lubie lato kiedy moge ubrac krotkie spodenki i jak ludzie sie na mnie patrzą. Zeby jeszcze sie dla mnie jakis dryblas z ponad 190 znalazł to nic by mi do szczescia nie brakowało....

Gość pomuzcie chce byc nizsza
Hejka. Mam 13 lat i 170 wzrostu. bardzo chcialabym byc chociaz o 5 cm nisza.. nawet chlopaka sobie nie moge znalezdz bo chlopacy znajdujacy sie obok mnnie sa przewaznie nizsi przy nich czuje sie jakos glupio moznaby powiedziec ze jestem do nich jak jakas wierza..:(Co zrobic.. da sie jakos zmalec?:(

Gość pomuzcie chce byc nizsza
Hejka. Mam 13 lat i 170 wzrostu. bardzo chcialabym byc chociaz o 5 cm nisza.. nawet chlopaka sobie nie moge znalezdz bo chlopacy znajdujacy sie obok mnnie sa przewaznie nizsi przy nich czuje sie jakos glupio moznaby powiedziec ze jestem do nich jak jakas wierza..:(Co zrobic.. da sie jakos zmalec?:(

Gość taaaka o
dziewczynoo przestaan ! ;) ja sama mam 15 lat i 175 przez długi czas myslalam tak samo jak ty ze to fatalnie i wogle . Ale teraz zmadrzalam ;p i wieedz ze duzy wzrost to atut :) długie nogi :) wygladasz powazniej ;D mozesz pomyslec o modelingu ;] duzo pieknych i naprawde swietnych aktrek ma po 180 ;D a chłopaak .. zaczekaj napewno trafiii sie jakis fajny i wysoki :) jaki jest twoj wymarzony wzrost dla twojegoo boya ?;p ;]

Gość A.B.C.
Wysoki wzrost jest atrakcyjny do czasu kiedy nie spotka się fajnego chłopaka, niższego od siebie. Wtedy jednak chciałoby się mieć te kilka cm mniej. :(

Gość 21typ
ja mam 2metry przyzwyczailem sie chociaz czasami wolalbym byc nizszy

Gość Do wszystkich kretynek tutaj
nie wiem dlaczego, ale mam wrażenie że te wszystkie wpisy niby wysokich kobiet, które piszą że chcą być niższe, to piszą (lub pisze jedna i ta sama osoba) KURDUPLE niewyrośnięte, które zazdrość żżera, że dużo kobiet jest wysokich (czytaj,super atrakcyjnych, mających prezencję) a one krótkonogie karlice muszą zakładać kilkunasto cm obcasy by się podnieść. Niski wzrost jest uważany za defekt. Nawet jak ma się śliczną wręcz buzię i ładną sylwetkę to powie się: no tak ładna, ale mała (niewyrośńieta).Takie kobiety mają niskoskanalizowane tyłki i wyglądają okropnie. Wzrost modelki do dar od natury. Jeszcze jakjest szczupła i ma łądną twarz to super laska!! I żaden kurdupelek mu nie dorówna. Nie bez powodu 3/4 sprzedawanych butów to buty na wysokim obcasie (żeby móc być wyższym) i nie bez powodu też modelkami i kandydatkami na miss są wysokie kobiety. Niski wzrost to feler i defekt.

Gość ale wy głupie
wygląd jest teraz bardzo ważny. A w skład dobrego wyglądu wchodzi także "wzrost". Jak już ma się wzrost "laseczki" to trzeba być szczęśliwym i cieszyć się że jest się wysoką a nie chcieć się unieatrakcyjnić i się skracać. A to że u nas wiekszosc facetów to przykrótkie kurduple to oni mają problem.Niech się podwyższą, anie kobieta która ma jak najbardziej sexi i atrakcyjny wzrost ma się skracać....

Gość a ja mam 164
cm i czuję się nieciekawym karłem z zakrókimi nogami , tyłkiem ciągnę po ulicy i wkurza mnie że sięgam wysokim laseczkom do pępka.Nawet jak założe szpilki i mam 174 to i tak wiem że jestem sztucznie wysoka i po zdjeciu tego oszustwa znowu jestem niskiego ,nieatrakcyjnego wzrostu.Poza tym jak dziecko a nie kobiet asię czuje:(

Gość Kaludia
Mam 14 lat . i mierzyłam sie w grudniu 2009 miałam1 71 i 57 kg a teraz chyba jestem troche wyzsza bo moja mam ma 1 73 i jestem taka jak ona . Nie lubie swojego wzrostu wręcz nie nawidze raz chciałam sie zabic juz przez to . Moje kolezanki mowią ze mam super wzrost ale i tak tego nie akceptuje ;( NIe nawidze długich nóg i nigdy nie załoze szpilek. JAk wiedze kolesia wyższego od siebie mysle ze i tak wyzsza ja jestem . Chciała bym tabletki na pomniejszenie wzrostu ;( .

Gość duli
ja mam 171 i raczej juz nie rosne...kiedysnienawidzilam swojego wzrostu i chcialam byc nizsza a teraz mi sie wydaje ze mam idealny wzrost. chciaz i tak wiekszac dziewczyn w moim otoczeniu jest nizsza i czuje sie ee jak jakis mutant.ale i tak juz sie pogodzilam z tym i mi odpowiada to 171 ;) a wedlug Was jak jest idealny wzrost???

Gość Ołówek.
duli, wg mnie 166 cm xd jestem o dwa cm wyższa więc niby nie ma co narzekać, ale i tak wolałabym być niższa ;p choć podejrzewam, że jeszcze bede rosła. 170 sięgne, do tego nie mam wątpliwości.. boje sie tylko, że może być jeszcze więcej :] niby tu piszą, że wysokie są sexi itd ;D ale nie uwierze, że wysoka kobieta choć raz nie marzyła, żeby być drobną niską dziewczyną ^^' bo patrząc z punktu widzenia kolesi to.. jaki facet nie chciałby sie zaopiekować taką "kruchą małą" laską? xD

Gość .../.
Tylko że czasy teraz takie, że nikt się nie rwie do opieki nad tą kruchą i małą. W ogóle faceci stracili chyba ten instynkt, który kiedyś mówił im: to delikatna kobietka, masz się o nia troszczyć. Ja mam 165cm wzrostu i cieszę się, bo mój jest niewysoki i gdybym była 5cm wyższa, nie mogłabym pozwolić sobie na szpilkę, w której noga wygląda tak seksownie (tym aroganckim i zadufanym wysokim babskom pragnę przypomnieć, że nie dla wzrostu nosi się szpilki, a dla zmiany kształtu łydki, bo co do wzrostu, to wygodniejsze są platformy/koturny, jakim prawem więc nazywacie niskie osoby "kurduplami, które chcą do Was dorosnąć"? kompleksy z Was biją, czy co?). Jednakże, gdyby nie fakt, że mój jest średniego wzrostu, chętnie dodałabym nogom pare cm, ot, dla zwykłego wysmuklenia optycznego, bo długie i lekko opalone nogi wyglądają bardzo powabnie i zgrabnie. ALE. Ja cieszę się tym moim zrostem, szczególnie w tej sytuacji, bo mam wybór, mogę założyć szpilkę i mieć faceta 190, a mogę śmigać w balerinach i być te "obowiązkowe 10" niższa od niemal każdego, nie sprawiając, że ktoś, kogo kocham, czuje się niekomfortowo i ma kompleksy... ;) Tak, czy siak, bzdurny to temat. Bo nie bez powody i niskie Azjatki, i wysokie modelki, są obiektami westchnień mężczyzn na całym świecie. Rzecz gustu! :)

Gość Zapraszamy
Forum www.feelbeauty.eu/forum które daje wiedzę każdemu...od medycyny estetycznej przez zabiegi chirurgii plastycznej po dokładnie opracowany dział badan! Zobacz na www.feelbeauty.eu/forum prawie 600 tematów,fotki pozabiegowe,przejrzyscie ulożone tematy.Każdy temat opracowany z dużo iloscia informacji i fotek.Twój post nigdy nie pozostanie bez odpowiedzi! Modereatorzy w każdym dziale zawsze pomocni! Wchodząc na nasze Forum znajdziesz wszystko co Cie interesuje. Zapraszamy na www.feelbeauty.eu/forum

Gość kas.
Mam 164, ale marzę o 160. Jeśli jednak będzie 162 to bedę szczęśliwa. W szkole średniej miałam 166 cm więc czekam cierpliwie do chociaż minu 2 cm ; (nie mam ostopeorozy) 170 to dużo. Wysokie dobrze wyglądają tylko w gazetach a na ulicy STRASZNIE. Czekam na minus chociaż 2 cm i baleriny żeby wyglądać naturalnie i zgrabnie.

Gość bryzeida
kas. następnym razem zanim użyjesz tak mocnych słów to sie moze zastanów czy to co piszesz ma sens. Bo ze dziewczyna ma troche wiecej cm niz wymaga tego stereotyp nie oznacza ze wygląda strasznie . Na to jak czlowiek sie prezentuje to sklada sie wiele czynników . jesli dziewczyna jest ładna to moze miec i 190 i tak to nic nie zmieni.

Gość monaga
do .../. i do kas oj dziewuszki głupiutkie. Myślicie ,że bycie niskim to taka frajda? Nigdzie was nie biorą na poważnie , tylko traktuja jak małe rozbrykane krasnale. A faceci? Jeśli tak was zchwyca to , że traktują was jak małe kruche kobietki to pamietajcie również o tym , że oni myśla malutkie = głupiutkie . Ja sama jestem wysoka i chodze w szpilkach . ZAWSZE odbijałam niższym laskom facetów , chociaz to niby one miały te atrybuty które wg. was sie najbardziej podobają ( byly niskie , piersiaste, łatwe i przyjemne ) . Więc zanim cokolwiek zaczniecie komentować, to bardzo prosze o chwilke refleksji nad swoją głupotą. Prawda jerst taka ,że tyle ile ludzi , tyle opinii i niema co generalizować i w tak chamski sposób upraszczać. Jeszcze jedno czy E.Górniak jest brzydka? ma 178cm

Gość monaga
A te kobiety też są brzydkie ? C. ZETA-JONES - 171 CAMERON DIAZ - 173 ANGELINA JOLIE -173 M. BELLUCCI -178! TYRA BANKS -178! JULIA ROBERTS- 173 RIHANNA -173 SANDRA BULLOCK 170 SHARON STONE 173 IZABELLA SCORUPCO 173 KATIE HOLMES 175 CHARLIZE THERON 177! JESSICA BIEL 170 NICOLE KIDMAN 179! UMA THURMAN 182! BROOKE SHIELDS 180! HEIDI KLUM 175 CIARA 172 NAOMI CAMPBELL 177! LEE LEE SBIESKI 178! I WIELE, WIELE INNYCH O KTÓRYCH JUŻ NIE WSPONĘ no i co? wy wszystkie które tak obrażacie wysokie nigdy nie marzyłyście żeby tak wyglądać jak te kobiety? ZAZNACZAM TE WYSOKIE KOBIETY? HAHAAAAAAAAAAAA

Gość kas.
PLE, PLE, PLE wysokie ZAZDROŚNICE Tak E. Górniak jest brzydka, zawsze tak uważałam. Czekam na moje ukochane 162 i nie jestem "głupiutka". PLE, PLE, PLE........................ Balerinka

Gość kas.
Nie, nigdy nie marzyłam, aby wyglądać jak powyższe panie, a czytanie o celebrytach nie leży w kręgu moich zainteresowań. Jak więc widzisz słowo "głupiutka" powraca do osoby, która je wypowiedziała.

Gość monaga
kas widze ,że wraz z wzrostem zmniejsza ci się rozumek , byle tak dalej . Brawo, iloraz ineligencji masz nieprawdopodobnie rzadki wśród ludzi , bo ten spotykany jest już tylko wśród naczelnych w zoo. :)

Gość kasandra.r
ple, ple, ple. Życzę miłej "lektury" o gwiazdach i innych "celebrytach". Mh, z pewnością jesteś inteligentna. Żegnam, bo to nie poziom dla mnie. Pleć sobie dalej. ple, ple, ple........................