Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mętlik w głowie

Ona wyższa od Niego

Polecane posty

Gość mętlik w głowie

Hejka , poznałam faceta.Znamy się 2 lata ale ostatnio zaczeliśmy spędzac ze soba więcej czasu.Jemu zaczeło zależeć, nie powiem bo mi też, ale jest jedno ale....on jest ode mnie niższy i to własnie hamuje mnie w kontaktach z nim.Nigdy nie spotykałam sie z nizszym facetem.W moim najbliższym otoczeniu też takich par nie znam i może dlatego tak mi to przeszkadza.Czy do tego można się przyzwyczaić?Zrezygnować z ulubionych szpilek albo zakładac je bez skrepowania???Może ktos z Was jest w takim związku??Wiem tez ze głównie kieruję sie presj a otoczenia, tym jak to z boku wygląda i że znajda sie osoby których to bedzie bawiło.. JEstem jeszcze na etapie fascynacji,to początek i zastanawiam sie czy ta kwestia może być w przyszłości przeszkodą bo jak tak to nie chce tego zaczynac aby po pewnym czasie nie zranić Jego odchodzac z tego włanei powodu-różnicy wzrosu...hmmm

Gość mętlik w głowie
wiem że ludzie mają większe zmartwienia, ale będę wdzięczna za odpowiedz kogoś kto jest w podobnej sytuacji:)

Gość Żabolinka
ja mam tylko 180 cm, ale i tak miałam kilku niższych chłopaków żeby nie powiedzie samuch niższych i wież mi to nie jest nic dziwnego. a otoczenie? - to tylko kilka przelotnych spojrzeń obcych ludzi na ulicy. po minucie już o tym nie pamiętają

Gość Żabolinka
jeśli jesteś rażąco od niego wyższa to porzu szpilki na czas spotkania z nim gdzieś w miejscu publicznym

moje zdanie: ja nie wyobrażam sobie miec niższego od siebie faceta , ale jesli komus to nie przeszkadza to mi tez nie ja mam odwrotny problem bo \"mój\" (jeszzcze się wacham ;) ) facet jest baaardzo wysoki ma 204cm wzrostu i jest między nami różnica 40cm wysokości to wg mnie też jakis problem chociaz powiem Ci ze najwazniejsze jest uczucie reszte odłóż na drugi plan

Gość mętlik w głowie
dziękuję Żabolinko:))to budujące.Dla mnie to ogromny problem, az sama jestem zła na siebie .Ale to chyba kwestia nastawienia

Gość Żabolinka
jeśli to 5 cm to niskie szpilki nie są złe bo w końcu i tak jesteś od niego wyższa więc te 5 cm nie zrobią różnicy

Gość Żabolinka
słodka wiśnia ma racje!! tak trzeba do tego podchodzi

Gość mętlik w głowie
Słodka wiśnia: ja tez do tej pory myślałam ze niscy faceci odpadają a tu kurcze zdarzyło się że ten fajny facet, z którym świetnie mis ie spedza czas jest niższy.Hmm... szczerze to zamieniłabym Twój problem na moj wolałabym sie martwić o te 40 cm więcej :);):))))( w zasadzie to nie ma o co się martwić;) ))

Gość poczekajcie to wrzuce
a jaka jest różnica wzrostu?

Gość Żabolinka
a czy Jemu wzrost nie przeszkadza?

Gość mętlik w głowie
dzięki kobietki:) Ja jestem wyższa od niego jakies 2 cm, moze to i nie dużo ale z mojej perspektywy( zawsze miałąm wyższych facetów) to dyskomfort

Gość mętlik w głowie
włansie chyba nie przeszkadza , mysle ze dlatego ze w swojej najbliższej rodzinie ma taką pare gdzie kobietka jest o połowe wyższa od mezczyzny.A ja odwrotnie nie znam takiej pary w swoim kregu i moze dlatego mam takie obawy.Aha i wiem ze to spotkałoby sie z przeciwieństwem rodziców-ale tym sie nie kieruje chociaz to tez ma wpływ na moje myslenie

Gość mętlik w głowie
dzięki ulotna chwila odrazu mi lepiej:)))

Gość mętlik w głowie
to uciekam , jade sie z nim spotkac i zakłądam kozaczki-na szpilce heheh:)))Pozdrawiam Wszytskich

Gość mętlik w głowie
dziękuję słodak wiśnia:))

Gość 2cm to nic
Ja jestem wyższa od mojego faceta o jakieś 8 cm... Szczerze mówiąc nigdy nie widziałam, żeby ludzie dziwnie się na nas patrzyli.. Może to też dlatego, że kiedy jestem z nim to nie przyglądam się innym ludziom i ich ewentualnym reakcjom. Żadnego komentarza przez te 2 lata też nie słyszałam... Na początku też miałam wątpliwości, bo zawsze spotykałam się z chociaż troche wyższymi facetami. Jednak teraz bardzo się cieszę, że mnie te wątpliwości nie powstrzymały :)))