Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Magda G.

Białystok

Polecane posty

Gość mlodosci dwie
biore pod uwage jeszcze saville moze ktos ostatnio tam byl.

Gość Fan 777
Jesli podejrzewacie ze jestem Karolina to wobec tego jest to moj ostatni post.Przepraszam P.Karoline bo naprawde moze nie swiadomie moglam zaszkodzic.I przepraszam terz niektore zespoly ktore poczuly sie urazone mym pisaniem.Naprawde zal mi ze tak wyszlo.

Gość mlodosci dwie
Pilnie prosze o inf. santana i savilla.

Gość kasiak 23
Bawilam sie teraz z zespolem MASTER DANCE - powiem krotko to totalna lipa , lipa , i z duzej litery LIPA , ze cos takiego uwaza sie za dobry zespol to nieporozumienie , odradzam ten zespol.

Gość mikka1111
dlaczego lipa ? zmartwiłam się ..pod koniec września mam wesele i grają właśnie oni!!!! co nie tak z tym zespołem ? bardzo proszę o odpowiedź

Gość kasiak 23
Spoko to byl master czy masters ,ale nie masrerdance ,rownierz duzo slyszalam ze to dobry zespol a tu taka lipa ,ale juz jasne ze to tylko nazwa podobna.

Gość mlodosci dwie
Ciezko czegokolwiek sie dowiedziec-tylko widac zespoly sa bardzo aktywne a reklamach.

Gość Makintosher
Hej forumowicze. Sam gram w kapeli weselnej i nie narzekam, nie będę się reklamował bo tutaj mi to nie potrzebne. Poczytałem sobie kilka stron waszych rozmów i muszę powiedzieć jedno; miałem lepsze mniemanie o tym całym zespole KORS I coś tam. Po tych rozmowach tej całej wokalistki ze sobą to śmieje się na cały głos. Widziałem jak pogonili ją z tego portalu H*j W*sele teraz tutaj tańczy. Na portalu bialostockim Online tak ładnie się reklamują a tu żenada, dla mnie to jakiś "syndrom Kaczyńskiego" Droga Karolino czy jak tam się nazywasz daj sobie siana proszę.... Niech ludzie was chwalą poprzez to co robicie, a nie przez twoje chwalebne wpisy na swój temat.... Proponuje dodać jeszcze na stronie zakładka "księga gości" czy też "opinie" to bedzie z czego się pośmiac... sory za ostre słowa ale niestety taka jest prawda. Darek

Gość Makintosher
Hej forumowicze. Sam gram w kapeli weselnej i nie narzekam, nie będę się reklamował bo tutaj mi to nie potrzebne. Poczytałem sobie kilka stron waszych rozmów i muszę powiedzieć jedno; miałem lepsze mniemanie o tym całym zespole KORS I coś tam. Po tych rozmowach tej całej wokalistki ze sobą to śmieje się na cały głos. Widziałem jak pogonili ją z tego portalu H*j W*sele teraz tutaj tańczy. Na portalu bialostockim Online tak ładnie się reklamują a tu żenada, dla mnie to jakiś "syndrom Kaczyńskiego" Droga Karolino czy jak tam się nazywasz daj sobie siana proszę.... Niech ludzie was chwalą poprzez to co robicie, a nie przez twoje chwalebne wpisy na swój temat.... Proponuje dodać jeszcze na stronie zakładka "księga gości" czy też "opinie" to bedzie z czego się pośmiac... sory za ostre słowa ale niestety taka jest prawda. Darek

Gość Fan 777
No nie wytrzymam , skoro nie narzekasz na brak grania to po co tu wogole jestes na forum pseudograjku ,jak jestes taki w gebie mocny to napisz jak twoj zespol sie nazywa. Napewno sie nie ujawnisz bo jestes cykor ,Korsa to pisala jawnie a ty cykorze co boisz sie ujawnic ,i wolisz szpile komus z ukrycia ladowac.

Gość Marti20
interesuje mnie opinia o restauracji - Niagara ( Białystok), czy ktoś może mi coś na ten temat napisać? jak jedzenie, obsługa itp. :)

Gość barbie 21
Niagara jak najbardziej w porzo,jedzenie smaczne i swierze,sale ladne ale to zawsze jest kwestia gustu,obsluga terz w porzo,ostatnio mialam kilka wesel, bawilam sie w Lechu,Amadeo,Promenadzie oraz w Niagarze i Niagare oceniam zdecydowanie najlepiej.

Gość barbie 21
Dodam ze w Promenadzie jedzenie jest oki ale sala nie ladna,w Lechu srednio bylo ale klime maja ze nie wytrzymac, jak na alasce, najgorzej bylo w Amadeo i sala nie zabardzo, jedzenie nie szczegolne, a na dodatek i zespol byl beznadzejny Lailand czy jakos tam.

Gość TATARA 22
No nie zgodze sie ze zespol LAILAND jest beznadziejny, moze nie jest to czolowy zespol ale fajnie graja Bialoruskie kawalki , a na wesela Katolickie terz dobrze graja.

Gość Marti20
dziękuję barbie 21 :) cieszę się że masz taką opinię o Niagarze, gdyż biorę pod uwagę tę restauracje na wesele :) chciałabym żeby goście byli zadowoleni, i ja oczywiście też.

Gość Heawymetal 77
Wez Tatara daj se na luz z tym Liland , przecierz to lipa pierwszej wody ,ani wokalu ani grania , aplaybeck calkowity ,naglosnienie gorzej jak tragiczne , a repertuar to zeczywiscie ruski i cos tam discopolo ,i to ma sie komus podobac , no chyba ze Tobie.

Gość Heawymetal 77
sorki ,,r,,

Gość klawiszowiec
Co do tematu to sugeruję aby nie nazywać składu (nie ważne ilu osobowego) posługującego się dyskietkami, podkładami MP3 i keabordem zespołem lecz didżejem dwu, trzy czy 4osobowym. Praca z wykorzystenie playbeacku w żaden sposób nie umywa się do zagrania wesela "na żywca". Coraz częściej jest tak że młodzi sami siebie oszukują. Nie warto brać zespołu-statystów u których muzyka (z gotowych podkładów) jest dobra a wokal nie zawsze, ale czasami "gorszy" tylko zdecydujcie się na DJa. Wybór jest oczywiście wasz. A co do repertuaru zespołu jest to kwestia negocjacji, chyba że ktoś organizuje taką uroczystość na ostatnią chwilę. Ale wtedy pretensje należy kierować do siebie. Wszystkiego naj parom młodym na nowej drodze.

Gość kasztela
Ja tam wole zaspół . A wesele z Dj? to nie wesele, radia posłucham sobie w domu. Zaden Dj nie oddaje klimatu weselneggo, nie wspominajac juz o gosciach starszych którzy siedzią tylko za stołami.

Gość Apple-san
Dja na wesele to sobie można podarować.

Gość didzej j23
Widze ze ty ,,klawiszowiec,, to jestes Dj ,zachwalasz sam siebie ,i kolesi po fachu.Na szczescie nie wszystkie zespoly wala z playbacku,a w tym przypadku chodzilo o Lailand,a ten zespol to naprawde nie jest dobrym przykladem,ale jest cala masa zespolow nie plajbeckowcow.

Gość Brrrrr....
Widziałem juz zespoły na żywo i ci z tego, odwalali taka chałę ze szok. Z tego co tu widzę to mało kogo obchodzi czy na żywo czy nie, byle była dobra zabawa, prowadzenie itp. - a ja wolę dobrą zabawę i chyba na weselu o to chodzi.

Gość didzej j23
A jakie zespoly masz na mysli.

Gość jaaapa 25
Haaaaaaaaa haaaaaa,na zewca gra ewa band i silvers,i to jest naprawde miernota,brzmienie jak na dancingach w knajpie za czasow PRL-u,repertuar -lata 70-80 i to ma byc muza na wesele.Bawic sie przy ,,kormoranach,,beacie,,pustych kopertach,,rzekach babilonu,, to zaje.... frajda,no nie nie wyrobie.

Gość sydney1605
Sprzedam suknię szytą na zamówienie w kolorze białym, ramiona odkryte, z tyłu wiązany gorset, tren podwójny - wierzchnia warstwa z krepowanej organtyny zakładana na palec, odcinana pod biustem koronkami. Zdjęcia mogę wysłać na maila

Gość POWESELU 21
Welasnie jestem po weselu,Powiem krotko.Dwor Czarneckiego na dlugo zostanie w pamieci,sala sliczna jedzenie rewelka wszystko pyszne i swierzutkie,obsluga pierwsza klasa,brak slow na pochwale,zas zabawa byla przy zespole New Sukces,i powiem ze rewelacja,maja naprawde jaja.Zabawa pszednia dzieki wlasnie zespolowi.Casami za glosni ale nie kazdemu dogodzisz.

Gość ale reklama!!
Jakoś nie wierzę w powyższy post i w to aby którejś pannie młodej chciało się siadac o 5.55 nad ranem do komputera i pisac posty. Ja po swoim weselu byłam padnięta i nie w głowie były mi takie rzeczy. Są przeciez ważniejsze obowiązki. Prawda?

Gość POWESELU 21
A gdzie tu wyczytalas ze jestem panna mloda , bawilam sie na weselu Magdy i Adama , i w co nie mozesz uwierzyc , ze Czarnecki to klasowy lokal z pysznym jadlem czy ze zespol super gral , i wogole jak cos jest fajne to co nie moge napisac bo mi zabronisz- czy jak mam to rozumiec.

Gość jaaapa 25
Jednemu Czarnecki a drugiemu New Sukces [ co za nazwa] ale jedno i drugie to taki szpanik , jak ktos lubi takie szpanerskie co to nie ja to i owszem.

Gość POWESELU 21
jaapa ty swoje wesele w pubie zrobisz , bo tam jest szykownie i szpanersko , jesli wisza w lokalu piekne olejne obrazy w zloconych ramach i serwuje sie dania klasy 4 gwiazdki to jest to szpan , a jak zespol gra ambitne utwory i ma czyste koszule to jaki to szpan .