Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trt

dziecko ma pecherzyki na ustach od ssania

Polecane posty

Gość trt

co robic? moj synek ma prawie 2 tygodnie i wczoraj zauwazylam u niego pecherzyki:(isc z tym do lekarza? poradzcie...

Gość trt
i jeszcze jdeno pytanie-co jecie karmiac dziecko piersia?

Gość też karmiłam
chodzi ci o taki bąbel na górnej wardze? Nic z tym nie rób, przejdzie. Ja jadłam wszystko w granicach rozsądku tzn oprócz cytrusów , mało mleka i bez ciężkostrawnych smażonych potraw w stylu wątróbka z cebulą.

Gość trt
dokladnie,o taki"babel"mi chodzi... mowisz zeby nic z tym nie robic?oki,oby jak najszybciej zniknelo.. co do jedzenia to ja juz mam dosc parowek,ziemniakow,jogurtow i brokulow:( ogolnie od poroduy w ogole nie mam apetytu,a w ciazy jadlam za 10! nie wiem co sie dzieje,ale musze sie zmuszac do zjedzenia czego kolwiek..

Gość Ten bąbelek...
mój synek miał kilka razy. On potem się odrywa, tak jak odcisk, i znika. Nie obawiaj się, to nie boli.Synek miewał 2x w tgodniu tak się mocno do cycusia przyssiewał :D

Mnie poleciła lekarka smarować Aphtinem, tak, żeby nic się z tego nie rozwinęło. Pozdrawiam

Gość poinformowana
moja corcia tez tak miala.jak zobaczylam-bo to pierwsza dzidzia to tez sie wystraszylam,ale totalnie nic nie robic, dzieci tak maja od ssania mocnego,pozniej ssia lzej i wszsytko znika z tych malutkich usteczek.radze niczym nie smarowac lekarze niektorzy to tlyko by faszerowali swinstwami te dzieci.to ze teraz sa rozne wynalazki nie znaczy ze sa one zdrowe.jestem chemikiem i cos wiem o tym.najlepsze produkty to te najtansze ktore maja najmniej skladnikow-malo skladnikow mala cena pozdrawiam wszystkie szczesliwe mamusie

Gość a co ono ssało
??

Gość najlepsze naturalne
nie smaruj tych babli zadnymi masciami, jak chcesz zeby szybciej zniklo o nic wiecej sie z tego nie wytworzylo to poprostu jak przewijasz dziecko to podluz pieluche tetrowa, poczekaj az zrobi siusiu i posmaruj tego babelka ta pielucha tak jak plesniawki. najlepszy sposob!!!

Gość bellusia
trt jak nie masz apetytu to może masz anemię, jesteś zmęczona i ospała? jeśli tak biez jakieś żelazo, albo Maternę

Gość gość
Witam, wskoczył na wasze forum gdyż zauważyłem u mojego synka, już jestem uspokojony dzięki za krótkie aczkolwiek konkretne stwierdzenie problemu siła i bardzo pomocne :-) a teraz do p....w które pisz Mój SYNIO Tego NIEMIL to jest post na którym dziewczyny piszą o problemie a wy raszple iccie w p.... u. Pozdrawiam panie od których dowiedziałem się karnetów