Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość no bo ja nie wiemmmm

O jakiej godzinie najlepiej brać pigułkę?

Polecane posty

Gość no bo ja nie wiemmmm

Rano nie, bo głód itp. i będzie można go zaspokoić. Więc moze wieczorem - połoze sie spać i apetyt mnie nie dopadnie. ale o której? Przecież nieraz ide spać o 21 a kiedy idziej np. imprezuje od 20 do 4... nie zawsze jest jak... w dzień tymbardziej... to kiedy?

nie masz poważniejszych problemów??? p.s ja biorę kolo 20...i tak mi jest dobrze. 🌻

równie dobrze możesz sobie brać o 12 czy 15 . jak ci pasuke nikt nie mówi ze to musi byc rano czy wieczorem

a co ma jedzenie do pory brania tabletek? K8 ma rację są poważniejsze problemy, ehh, rece opadają jak ktoś zakłada taki topic (szkoda miejsca na takie ;) )

ja slyszalam ze najlepiej je brac wieczorem bo wtedy jest najlatwiej uniknac jakis nie pozadanych objawow jak na przyklad apetyt. ja moje pigulki biore o 20:00 i tak jest dobrze :) pozdrawiam

Gość meheret
ale co ma jedzenie do tabletek?? ja zawsze biore pigółkę o 5:45 bo wtedy o niej nie zapomnę i to chyba powinien być wyznacznik brania tabletek. O co wam chodzi z tym jedzeniem i apetytem???????????????????????????????????

Gość fanka moherowych b
Ja biore o 19.30.......sugeruja w ulotce aby zazywac je wieczorem

Gość ad_21
tabletki moga powodowac zwiekszony apetyt, ale na boga!! chyba nie od razu po zarzyciu, to skutek uboczny bardziej rozlozony w czasie! tak mi sie do tej pory waydawalo, a tak na marginesie, po dobrze dobranych nie ma takich efektow

Gość meheret
sugerują na wypadek gdybys po zażyciu miała mieć efekty uboczne w postaci mdłosci i złego samopoczucia. a gdyby się miał zwiekszyc apetyt to ogólnie a nie tylko zaraz po wzięciu tabletki w końcu hormony działają przez cały dzień a nie tylko w nocy.

no bo ja nie wiemmmm---> lepiej wieczorem ja mysle choć i rano ma swoje plusyy bo jeśli zapomnisz to masz cały dzien żeby sobie przypomnieć.... a tak na marginesie to nie ma róznicy czy biezresz o 20, 21 czy nawet o 1 w nocy. ZADNEJ. no chyba że biezresz cerazette

Gość omg co za problem
bierzesz wtedy, kiedy Ci wygodnie o jedzenie chodzi w kontekście wchłaniania - jeśli bierzesz rano (nie koniecznie na czczo ale rano i tak mało zdążyłaś zjeść) to się tabletka szybciej wchłania