Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość trarara

stopy mi śmierdza octem...co to?

Polecane posty

Gość nic sie nie martw
eee ja myslalam ze dzisiaj. ja tez raczej chorob nie mam

Gość saimon312
no i ja tez mam ten problem, ale podoba mi sie pomysł z grzybica , chyba skoczę do apteki i kupie specyfik na grzybicę moze akurat trafię.

Gość KIEDYŚ ...mająca ten problem
ETIAXIL pod pachy ETIAXIL do stóp. ok.50zł w aptece na allegro 35zł. Super . i po kłopocie

Gość gość
komary nie bada ciebie gryzły w stopy nie lubią octu hehe

Gość olivka niebieska
Też tak mam. Masz zakwaszony organizm i stąd ten "kwaśny" zapach. Jeśli są stópki mokre często tzn. że "wilgoć z organizmu" wyrzuca przez stopy. To naturalny proces. Szczególnie teraz w porze jesiennej wszystko się nawilgaca i jak po szkole/pracy wrócisz do domu to koniecznie wytrzyj stopy do sucha i zmień na suche skarpetki. Po za tym jedz więcej ciepłych gotowanych potraw z rozgrzewającymi przyprawami aby rozgrzać organizm. Nie pij wody mineralnej (bo bardzo wychładza) tylko rób sobie rozgrzewające owocowe kompoty z goździkami i imbirem. Możesz myć stopy w ciepłej wodzie z sodą. Też tak miałam szczególnie kiedy byłam zakwaszona. pozdrawiam

Gość trarara
No ja myła sie w occie ale nie wiem dlaczego mają taki zapach. :(

Gość gość
Tez to mam! To sie pojawilo od kiedy pracuję przy komputerze w domu, wystepuje tylko jak siedze około 4 godzin. Dziwne, bo rozumialabym jakby to sie działo w chińskich skarpetach ale zazwyczaj siedze po prostu boso lub w moich zajbiscie drogich klapkach Scholl.

Gość gość
Aha, i ostatnio robiłam badania na cukrzyce bo jestem w ciazy - wszystko w normie. Wiec to nie to.

Gość gość
Mi śmierdzą stopy czyms takim zatechlym :( są mokre zimne i sinawe :( smród jesy tak dokuczliwy ze az czuć w całym pomieszczeniu :( masakra

zacznij chodzić 2 razy w tygodniu na saunę i wypocisz te toksyny bo jak stopy bardzo śmierdzą to znaczy że ma się albo dużo bakterii albo toksyn w organiźmie

Gość 8383
Dnia 1.07.2017 o 00:26, Gość gość napisał:

Mi śmierdzą stopy czyms takim zatechlym 😞 są mokre zimne i sinawe 😞 smród jesy tak dokuczliwy ze az czuć w całym pomieszczeniu 😞 masakra

Ja mam to samo sine mokre stopy , które jadą takim octem to musi być jakaś choroba skoro wszystkie to mamy