Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JULKA.

Jakie te dziewczyny są głupie.....

Polecane posty

Gość JULKA.

Zawsze tak było że każda moja koleżanka boi się że odbije jej faceta. wkurza mnie to bo nawet ostatnio póki nie poznałam chłopkaka mojej kumpeli było ok. A teraz jak ona widzi że on rozmawiać i wogóle nasze stosunki się oziębiły. Przeciez ja jestem w szczęsliwym związku więc skąd te bezsensowene obawy

Gość ______anka
Pewnie jestes bardzo atrakcyjna i kolezanki widza w Tobie zagrozenie :)

Julka, coś w ty jest :classic_cool: Mimo, że sama pisałam,ze odbila, to tak zupełnie do końca nie było, ale4 faktycznie-kobiety takie sa , z góry traktują nas jak potencjalne zagrożenie :classic_cool:

No niestety to jest dziwne,ze Twoja kolezanka tak sie zachowuje...Ja mialam akcje z dziewczynami moich przyjaciol lub kolegow dopoki mnie nie poznaly...potem przewaznie sie uspakajalo wszystko,choc byly wyjatki,ze po kilku latach bycia w zwiazku,gdzie one mnie znaly od poczatku bycia z moim przycialem (ktoryms tam) zaczynaly byc straaaaaasznie zazdrosne i robic im sceny o mnie,nie majac powodow.

Gość podobno mozliwe
niektore kobiety sa cale zycie zazdrosne, tak juz maja obojetnie czy powod jest czy nie :(

Gość JULKA.
ale żebym ja chodziaż dawała powody żeby tak myślały. Jedna koleżanka wydaje mi się że zdaje sobie sprawe że jej chłopak kompletnie nie jest w moim typie to i tak czuje zagrożenie. Co mam worek na głowe założyć nie odzwyać się do nich przeciez to głupie

Ehhh skąd ja to znam...chodziłam kiedyś do klasy z pewną laską, lubiłyśmy się ( a przynajmniej tak mi sie wydawało...) od czasu do czasu dowiadywałam się, że ona wcale za mną nie przepada, bo jej chłopak ze mną rozmawia:/ on przychodził czasem do mnie, rozmawialiśmy ale nic poza tym... teraz(minęło już ok.2 lat ) i ona ciągle jest na mnie o to zła a nawet się do mnie nie odzywa...dodam nawet, że już nie utrzymuję takich dobrych kontaktów z tym chłopakiem...więc o co jej chodzi;|?? ehh dziewczyny przystopujcie trochę..........

Gość JULKA.
ja niemam takich problemów mam zaufanie do swojego misia i nawet ciesze się że lubi moje koleżanki. Nie widze w tym nic złego ani nie czuje zagrożenia. A przykro mi jak widze jak one się zachowują

Gość ______anka
Bo znasz swoja wartosc wiec innych dziewczyn sie nie boisz. Niestety duzo jest takich ktore maja straszne kopleksy. Martwia sie ze nie Ty im odbijesz, ale ich faceci sie odkochaja i straca dla Ciebie glowe. Najczesciej jest to zupelnie pezpodstawne i wynika z ogromnej zazdrosci. To nie od Ciebie zalezy i nie masz na to wplywu, przeciez nie bedziesz sie oszpecac zeby inne poczuly sie lepiej prawda :P Trzeba sie z tym pogodzic.

Gość JULKA.
nie no krzywdy sobie robić nie zamierzam:0 najlepsze jest jedna hajta się za miesiąc ale i tak czuje się zagrożona.

Tak się dzieje bo odzywa się w Was drogie panie bardzo silne prawo własności do Waszego faceta,a jak coś moje to nie rusz.Czyż nie tak ;) :classic_cool:

Gość JULKA.
to chyba nie pytanie do mnie;)