Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Ciekawostka

Milość a jednak ciekawość.. co w takiej sytuacji zrobić..

Polecane posty

Gość Ciekawostka
hehehehe :D :D no wezcie mnie nie załamujcie :p bo zraaz doła przyłapie z ta moją deska.... :p kurcze znacie cos na korniki ? bo mi zjedza buuu.... nie nom zartuje nie jest tak zle :p lol.. pocieszam sie sama :d heheh

Gość samotny mnich
..niewiem..wogóel ja byłem od zawsze praktycznie aseskualny:/ niezwracałaem uwagi na piersi..a tym bardziej na tyłek...kurde..za dużo aktów sie narysowało:/...

Gość samotny mnich
a wiesz że małe piersi są fajne:):)...nie ma ryzyka zę z wiekiem staną sie obwisłe za bardzo...

Gość Ciekawostka
aa.... :) kurde ale ta kafeteria wciaga :p ja juz jestem od niej uzależniona... :p nie zasne jak nie wejde chociaz na 30 minutek hehe

Gość aneczka aleczka
na korniki najlepsze sa masaże.. najlepiej mlodymi piersami ;) Laska nie zalamuj sie, bo to lepsze niz gdyby byly obwisle itd. Na starosc nie bedziesz miała problemów z obwisami. a mi to pewnie grozi :D hehhee No chyba ze mnie facet nie rzuc.,.. to moze mi też masaze pomogą, tylko ze piersi a nie piersiami :D

Gość Ciekawostka
heh a no... nie no ja może mam małe bo jestem bardzo szczupła... a zazwczyj takie dziewczyny mają małe..

Gość aneczka aleczka
mnie już nie ma bo wyganiają :/

Gość Ciekawostka
nic kurcze ja tez zmykam, spiąca się zrobiłam... Dobranoc i Kolorowych Snów Wszystkim Życze :).. a może ktoś jeszcze doda coś do głównego tematu ?? :) czeekam nieciepiliwie...

Gość Ciekawostka
hm... może ktoś się wypowie?:(:(

Ciekawostka, przychodzi ci czasem do glowy jakie to uczucie zostac zmielona w sieczkarni? Nie, nie to zebys nie chciala zyc, ale tak z ciekawosci... To takie porownanie. A znasz powiedzenie \"nie da sie zjesc ciastko i miec ciastko\"?

Gość Ciekawostka
:) yhy.. nom tak..

Gość hmmmmmmmmmmmm
powiadaja ze ciekawosc to pierwszy stopien do piekla i chyba maja racje ;) wlasnie na tym polega ta milosc ze dla niej rezygnuje sie w zyciu z wielu rzeczy ktore nas kusza. Wystawia to teza nasz milosc na probe Nie daj sie tym pokusom, bo naprawde nie warto, z innym facetem nie ma roznicy w lozku, a nawet jak sie robi to bez milosci wg mnie to jest o wiele mniej przyjemnie 3maj sie :)

Gość Ciekawostka
:):) dziekuje wszystkim za wypowiedzi... a moze jednak ktos jeszcze chce coś dodać?

Gość ktoska84
moj byly tez kiedys mi gadal ze ja bylam jego pierwsza i jaki on biedny ze bedzie mial tylko 1 dziewczyne z zyciu. gadal to tak pol zartem pol serio. no a zycie potoczylo sie tak ze teraz nie jestesmy razem, wiec nic nie wiadomo nie mozna sie na zapas martwic!!!!!!!!!!!!!!

Gość Ciekawostka
no w sumie racja :p