Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość glicia

jest mi przykro ze mnie tak potraktowała

Polecane posty

Gość glicia

Z siostra mojego chłopaka kolegowalam sie z dobre 2 lata (jestesmy razem 3) chodzilysmy arzem na zakupy, dyskoteke piwko czy kregle.Czesto jezdzilam do chłoapak to nie mogłam sie z nia nagdac tyle mialysmy wspolnych tematow.Ale do czasu...Poznala chloapak sa starsznie zakochani z czego sie bardzo ciesze gdyz zycze jej jak najlepeiej.Tylko jest mi cholernie przykro gdyz on ma siostre i teraz ona sie z jego siostra zakolegowala a ja odeszlam na boczny tor.Czuje sie tak jakbym byla jej tylko wtedy potrzebna jak nie miala co robic i bylam takim wypełniaczem czasu albo jak nie miala skim na dyskoteke wyjsc.Do mnie pisze sporadycznie od czasu do czasu sie odezwie.Wiem ze teraz bardzo sie zakolegowała z siostra swojego chłoapaka, ze razem gdzies chodza i jezdza , wogole tylko u chlopaka by siedziala jak jest jego siostra,Jest mi bardzo przykro bo czuje sie wykorzystana przez nia.Byłam dobra ale do czasu...

Gość buhahahahahahahahahahah
to w koncu kto jest dla ciebie wazniejszy twój mezczyzna czy jakas tam dziewczyna?? kochana wszystkie dziewczyny takie sa , ja nie mam kolezanek..................

Gość nie rozumiem takich osób...
heh dokładnie...

Gość glicia
nie rozumiesz!!! jest mi przykro ze mnie tak sie zachowala wobec mnie, bylam dobra poki sie na cos przydawalam a teraz olewka..

moze spotykajcie sie w trojke tzn ty i te 2 dziewczyny...byc moze ta druga ci bardziej przypadnie do gustu i z kolei siostra twojego chlopaka poczuje sie odrzucona...fortuna kolem sie toczy

Gość motylciaaa
a ja ciebie rozumiem bo tak sie ludzi nie traktuje jestes super jak sie na cos przydasz a jak nowa kolezanka tym batrdziej siostra jej faceta to woli jej tyłek lizac niz toba fajnie czas spedzac!!

Gość no i wyszlo szydlo
worka,chlopak jest tylko dla niej parawanem

Gość glicia
swietłana ja tej dziewczyny nie znam i mysle ze raczej nie poznama po 2 ciekzo byc 3 kołem u wozu i sie wcinac miedzy wódke a zakąske motylcia cos w tym jest co napsialas, tez tak to odbieram jakby wolała miec lepsze kontakty z nia bo to przeciez siostra jej chlopaka niz ze mna bo moglo juz jej sie znudzic moje towarzystwo

Gość glicia
nie bede tego komentowac z tym parawanem bo glupi ten tekst:O

Gość oleksowa
czy naprawde taka przyjazn jest tobie potzrebna???????

Gość zazuzi
a ja rozumiem, że Ci przykro mój mężczyzna tez ma siostrę, która traktuje mnie jak powietrze....mało to przyjemne, ale staram się to olewać. Trochę u mnie to skomplikowane, bo ona koleguje się z byłą mojego misia. Na początku była dla mnie miła a nadawała na byłą, teraz z kilku powodów ma kiepskie relacje z bratem (moim mężczyzną) więc i ode mnie się odwróciła a zwróciła w stronę byłej....no ale jak ktoś zachowuje sie jak ona to chyba nie mam czego żałować że straciłam taką znajomość ......

Gość glicia
lubie ja i bardzo zalezy mi na kontaktach z nia

Gość gdfgdfgd
rozumiem że Ci przykro, gdy tracimy kontakt z przyjaciółmi, to zawsze boli, tym bardziej gdy jesteśmy zastępowani przez inną osobę. Zazdrość, żal - to ludzkie uczucia

Gość Z przyjaznia jak z miloscia
nic na sile. przyjazn to jednak mocne uczucie i nikogo nie mozna do niego zmusic. czy ty bys chciala,zeby cie ktos na sile zmuszal,zeby przyjaznic sie z ta osoba?

Gość glicia
tylko mało kto to rozumie:( a ja prosilam tylko o dobre słowo a nie wiadro pomyj na moją osobe tylko za co? za to ze ejst mi przykro?

Gość wfciogyip
dziewczyno, może i jest ci przykro, ale pomysl sobie tak: dobrze, że już dziś wiem, że ta dziewczyna jest taka a nie inna. Bo wyobraź sobie sytuację, gdy na przykład naprawdę potrzebujesz pomocy ( np. twój mąż wyjeżdża za granicę do pracy a ty jesteś w ciąży z drugim dzieckiem) i ona wtedy się na ciebie wypina, podczas gdy ty naprawdę potrzebujesz pomocy. Wtedy bolałoby cię o wiele bardziej. A tak to już wiesz, że laska podchodzi do innych na zasadzie: murzyn zrobił swoje, murzyn morze odejść więc na nią nie liczysz i TO JEST TA DOBRA STRONA tej sytuacji :P

Gość kłujka
a nie możesz z nią o tym porozmawiać? co my ci mamy doradzić? czego oczekujesz? nie rozumiem, dlaczego uniaksz konfrontacji, tylko się użalasz nad swoim losem...

Gość glicia
ja wiem ze nie mozna nikogo zmusic do przyjazni mysle ze jaednak kazdy by sie na moim miejscu tak poczuł

Gość Z przyjaznia jak z miloscia
naprawde uwazam,ze jestes albo doarstajacym podlotkiem albo jestes jeszcze naprawde niedojrzala. LUDZIE - my jestesmy wolni. po co sobie upiekszac zycie jak lepiej szukac dziury w calym. JEJ przyjaciolka(nowa)-JEJ zycie -JEJ sprawa. czy ona nie ma prawa zawierac nowych znajomosci,przyjazni? czy ona MUSI sie z toba przyjaznic do konca zycia? NIEEEEEEEEEEEEEEEEE

Gość ssdfsdfsdf
ja obecnie mam podobną sytuację - mój najbliższy przyjaciel poszedł do nowej pracy i znalazł nowych przyjaciół. Kiedyś spotykaliśmy się co 2 dzień, byłam jego naj naj przyjaciółką, a teraz jak widzimy się 2 razy w miesiącu to jest dobrze. To z nimi teraz spędza każdy wieczór, to oni są jego ulubieńcami itd. I nie mam zamiaru czuć się winna z tego powodu że jest mi przykro. Jest i już. Nie wmawiajcie nikomu że nie ma prawa czuć żalu, złości, smutku, zazdrości. Bo to boli. Jak kogoś nie bolałaby taka sytuacja to jest jakimś mutantem.

Gość glicia
kłujka myslalam o konfrontacji z nia ale nie wiem czy mam prawo sie wtracac..wkoncu to jej sprawa skim sie przyjazni

Gość wfciogyip
Z przyjaznia jak z miloscia bardzo przykro mi to stwierdzić, ale ty chyba nie znasz pojęcia przyjaźń ani miłość. Oczywiście, że siostra jest wolną osobą, ale przyjażń czy miłość to coś więcej niż użytkowanie drugiej osoby w razie potrzeby. Z całego serca życzę ci, żebyś zauważył/a różnicę :P

Gość glicia
ssdfsdfsdf 🌼 dzikeuje za slowa zrozumienia, bo co dla niekotrych czlowiek kotry ma uczucia i je uzewnetrznia to zaraz musi byc niedojrzalym podlotkiem. niby sie mowi ze takie zycie ale przykro jak bliscy tobie ludzie tak Ciebie traktuja

zycie polega na stratach :-) to tylko kolejny etap zycia ... zycze powodzenia :-)

Gość glicia
wfciogyip --> tak jak mowisz wykorzystanie i tyle ciekawe tylko jak siostra jego jej sie znudzi lub znajdzie nową kolezanke to co wtedy bedzie

Gość kłujka
jak zrozumiesz, że bliscy sobie ludzie się tak nie traktują, to będziesz w domu.

Gość glicia
kłujka tez prawda

Gość glicia
chcoiaz jka patrze na pewne wydarzenia z perspektywy czasu to myslalam ze tez jestem jej dobra kumpela dlatego nie rozumiem dlaczego sie tak zachowala

Gość wfciogyip
glicia - to nie Twój problem. Możesz pannę poinformować, że ci przykro z powodu, że cię tak potraktowała, ale licz się z tym, że wogóle nie zrozumie czego od niej chcesz. Ja po paru takich "koleżankach" po prostu przestaję zwracać uwagę na to, co się u danej osoby dzieje i szukam nowych przyjażni. Trzymaj się, to jeszcze nie jest koniec świata :))

Gość glicia
widocznie sie jej znudzilam , pojawila sie jego siostra cos nowego sie zaczyna w jej zyciu dziac, nowa znajomosc nowe wydarzenia