Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mustafa_

Jest już ktoś na 2018 ?

Polecane posty

Gość dddddddddddd
nie ja to na 2040

Gość twoje topiki
nie chce Cie martwic ale w 2012 jest koniec swiata:)

Gość beczka smiechu
dzien dobry czesci czolem! juz mam sukienke po starszej siostrze :classic_cool:

Gość a co z orkiestra
??I jaki utwór na pierwszy taniec?Spać nie moge z przejęcia ,że to już za 12 lat

hehehe mustafa a nie walnęłas się przypadkiem ?? :P :P bo w stopce masz 2008 :P :P :P

Gość majua
dobre poczucie humoru:):):)

Gość zdegusowana
ja się pisze, związek trzeba sprawdzić :D

Gość majua
mnie tez rozbawil. Co to będzie w tym 2018 i z któtym mężem ten ślub:)

Gość no a sala
bo wiesz moze nie byc wolneo terminu;)noi oczywiscie orkiestra!!!!ale bierz mlodych bo starsza generacja mzoe juz wbyc na emeryturze;)

Gość cześ anetka

Gość cześć mustafa
jak idą przygotowania?

Gość kkammillaa
mustafa, zaqpraszam na mój topic-ślub w 2011 roku...

Jak idą przygotowania dziewczyny? Ja mam już fotografa i kamerzystę! Jaka ulga...myślałam że się nie wyrobię :) Kupiłam też tiul do dekoracji. Jeśli ktoś chce, to chętnie odstprzedam po ślubie. Nadal nie mam kandydata na męża , ale to chyba akurat najmniejszy problem ... pozdro! Piszcie jak u Was! Aha!!!! Byłam juz na pierwszej przymiarce sukni. Jest piękna. Zbieram właśnie pieniążki i w przyszłym tygodniu wpłacam zaliczkę .

Gość co_oko
sory ale okropna.Ale to moje zdanie. poza tym wiesz do 2018 roku to jeszcze najbidniej 11 razy zmienić zdanie to średnio raz w roku:)

Gość dddddddddddd
hej mustafa! ja jestem z 2040 jak wspomniałam wczesniej :) kurde ty to masz juz pozałatwiane! a ja jeszcze w kropce... Teraz to sie zdenerowałam, ze sie nie wyrobie... w kazdym razie sale mam, orkiestre, fotografa, obrączki, kwiaty na wiazankę juz zasadzilam w doniczce. Nie mam gołebi zaklepanych i nie kupiłam nic na przystroj klatki schodowej. Ooo i samochodu nie mam i nie mam jeszcze butów, podwiązki. Nie wspomnę o balonach...Teraz szukam sukni. Jak na razie to wybrałam taką: http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/01e608a35b843001.html Aaa! ja bym ten tiul odkupila. A w jakim kolorze masz? a kandydata do slubu juz mam :) moja kolezanka jest w ciązy, to wychowam go sobie akurat na slub ;) bedzie chodził jak zegarek :D Aaach mustafo, twoja sunia jest cudowna! a co powiesz o mojej?

Gość ja tez nie wiem czy zdaze
wlasnie zmaowilam jedwabniki na suknie: bede tkac sama powinnam sie wyrobic do 2018.

ddddddddddddddddd ty dziewczyno to masz gust! Gdzieś ty ją wypatrzyła? Piękna jest, po prostu piękna! Tiul mam w kolorze różowym. Napisz do mnie na początku 2019, to się zgadamy, jak Ci go prześlę. Ale z tymi kwiatkami to mnie kurde przestraszyłaś. Zupełnie zapomniałam! Jutro z samego rańca pędzę po jakieś nasiona! Myślę o chryzantemach albo malwach...

Gość dddddddddddd
dziekuje za komplement :) oooo tiul bedzie mi pasował do sukni, to napisze maila do ciebie na pocz. 2019 :) ale fajnie, bedzie taniej! ;) ja zasadzilam maki. a co! nie musze miec takich samych jak wszystkie! nie bede taka nudna i oklepana :D mustafko, a u spowiedzi przedmałż. juz bylas?

suknie macie superowe!!! jutro przejde sie po przedszkolach w poszukiwaniu kandydata na meza!! zamowilam tez cielaki na skorzane pantofelki co do kwiatkow to wczoraj skontaktowalam sie z laboratorium genetycznym zeby mi wuhodowali gatunek specjalnie dla mnie!! a cooooo

Gość karrrrambola
Oooo... pierwszy temat na ślubnym, który da się czytać bez nudności :D Nie zapomnijcie posadzić migdałowca! Na migdały dla gości, to taki ładny, rdzennie polski zwyczaj - do 2018 pewnie zaowocują :P

jejciu juz sadz migadaly!!! dzieki za przypomnienie zapomnialabym calkiem!!!!! i tak nie wiem czy zdaze!