Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Inusia1991

Do wakacji stajemy sie piekne!!

Polecane posty

ps. dla wszystkich niedowiarkow. w przeciagu 3 lat, udalo zgubic mi sie skutecznie juz 25 kilo.. :) , a lakomczuchem jestem z natury, i zawsze nim bede. :)

Gość Rokkittka
Witam czeczotka,co do diety kopenhaskiej to wiem ze zerultaty mogą być ogromne ( w szczególnosci jeśli ktoś ma duzo do zrzucenia), moja przyjaciółka schudła w ciagu tych 2 tygodni pewnie z 10kg i na prawdę super wygladała, ale po mniej wiecej 2 latach wróciło wszystko i jeszcze kilogramy dodatkowe. Ja sama chetnie bym ja robiła ale nie mogę pić kawe z kofeiną i nie jadam miesa wiec nie wiem czym mogłabym to zastąpić??

dzis zjadlam : 11: rogal z maslem i 1/4 z twarozkiem ze szczypiorkiem i cebulka, 1 jajko na polmiekko , zielona herbata... jestem glodna , zjem sobie pomaranczko... i sama nie wiem co.. dzis na pewno bedzie baaaardzo łasuchowy dzien, bo cale popoludnie i wieczor spedzam z moim Pieknym, a z nim nie da sie nie jesc... ogolnie to co teraz jem to jest bardzo malo w porownaniu do moich mozliwosci, moj chlopak sie smieje, ze jak zamieszkamy razem, to przejem polowe pieniedzy... i taka jest prawda, ja bym mogla jesc non stop w kazdych olosciach... ehhh... uwielbiam jesc.. i np niejestem w stanie odmusic sobie makaronu... czy ziemniaczkow... albo chleba, od czasu do czasu jem bialy chleb, a tak to jakis z ziarnami :)

Gość Iduś
Też bym się chciała dołączyć do Was :D Mój luby twierdzi, że nie muszę się odchudzać.. Ale chcę chociaż troszeczkę.. Dla lepszego samopoczucia (co nie znaczy, że czuję się teraz źle) :) Przy wzroście 159 ważę 67 kg.. Mam trochę nadwagę, ale nie widać tego tak bardzo.. Chciałabym się pozbyć brzuszka i troszkę ujędrnić ciało.. Chciałabym zejść do 62 kg.. W sumie to nie jem zbyt dużo słodyczy.. Ale matura w tym roku i trochę tryb siedzący się właczył.. Chdziłam jakiś czas na aerobik ale teraz nie mam już kiedy.. Bo zazwyczaj jak jest aeribik ja następnego dnia mam jakiś cięzki spr :) Moje postanowienia to nie jeść słodyczy, tłustych rzeczy i nie jeść po godzinie 18 :) Życzę powodzenia sobie i Wam :)

Iduś :) ! jesteśmy w tym samym wieku . Mnie też czeka matura i na samą mysl o stresie itd . chce mi się jeść!!! ....:O no jeny nie umiem zyć bez słodkiego .. ciasteczka , batoniki , czekolada :/ horror tylko , że ja jem jak mnie najdzie ochota .. np. to trwa przez 1 tydzin w miesiącu ... a czasami przez dluższy czas nie jem słodyczy ... :( szkoła to straszne miejsce .. tyle dziewczyn ma idealne figury :( ja omijam lustra :O żeby tylko na siebie nie patrzeć ! ..

Ja nie mam takiego problemu ze słodyczami... Ale nie umiem opanować głodu wieczorem.. Cały dzień mogłbym chodzić na głodzie.. Niestety wieczorem muszę coś zjeść bo nie mogę zasnąć jak mi burczy w brzuchu... Dziś zjadłam: 11:30 rogalik z serkiem, pomidorem, szczypiorkiem i rzodkiewką w międzyczasie 2 szklanki soku z marchwi i 2 rzodkiewki 16:00 obiad składający się z sosu grzybowego i bułki 18:00 ciemny chleb z szynką i pomidorem To tyle na dziś :)

ja przed chwilą zjadłam jogobelle wiśniową 2 kawałki razowca z serem ja nigdy po 18 30 ;) nie jem ! po prostu jestem do tego przyzwyczajona ... później pojezdze z 70 min na RS .... a jakie masz wymiary ?

Jeszcze się nie zmierzyłam.. Zrobię to później :) Ja po 19 nigdy już nie jem.. Ale właśnie muszę coś do tej godziny zjeść bo później nie umiem spać i śnią mi się koszmary.. :)

No to w takim razie jak mam się czuć ja ? :) Ja lubię te swoje krągłości.. Mój ukochany też.. :) Moja dieta ma na celu jedynie pozbycie się brzuszka, który mi troszkę odstaje.. :) Mam koleżankę, która jest mojego wzrostu i waży 45 kg.. Jest straszliwie chuda i za wszelką cene stara się przytyć.. Bo jak sama twierdzi wygląda jakby była na coś chora.. Waga, którą chcesz osiągnąć jest bardzo skrajna.. I tu już by szło do niedowagi.. :)

czuje sie taka gruuba , szeroka :( mam ogromny tyłek :O grube udziska ... nienawidze siebie :O ......................................................................... wygladam na jakieś 70kg:P

Napewno tak nie jest :) Ja ważę 67 kg i spokojnie mieszczę się w drzwiach, razem z koleżanką (ale nie tą chudziutką, taką normalnej wagi) :D :P

Jak kiedys wazyłam 63 kg :P i nie czułam wcale , ze jestem gruba :P az pewnego dnia sie ocknęłam i schudłam te 13 kg :D ... od kilku lat utrzymuje wage ale schudnać nie moge

Ja tego nie mówię :) Npewno tak nie jest :) Skoro czujesz się źle to po tej diecie napewno poczujesz się lepiej, ale ostrożnie powinnaś się odchudzać, bo przy naszym wzroście 45 kg to jest już niedowaga.. :) A tak na marginesie masz napisaną już pracę maturalną na polski ? :D

U mnie materiały też gotowe.. Teraz mam ferie i czytam to co mam i mam zamiar napisać do końca przyszłego tyg :) Temat: \"Kaskaderzy literatury\" - tym mianem nazwani zostali E. Stachura i H. Poświatowska. Na podstawie analizy ich poezji uzasadnij słuszność lub błąd rozumowania autora tych słów.. Żeby było w temacie to zjadłam właśnie śliwkę.. Aż mi się wakacje przypomniały i ogródek mego mężczyzny..

Masz zamiar taki zrobić ? Niezły pomysł, u mnie nikt nie wpadł na taki.. Był lokal rozrywkowy i inne takie ale zakładu pogrzebowego nie...

To miłej pracy :) Nie wiem, nie znam się na tym :) Ja sobie poćwiczę :D

\'wesoły truposzek\' ;) hehehe... ja dzis jestem skacowana i nie wyspana... zjadlam : 9: rogal z maslem i 1/4 ( z tego rogala) z almette jogurtowym 11:1/2 jogurtu waniliowego do picia 14.30 pizza wegetarianska (pycha byla ) 17.30 ryz z sosem jakims takim jak by pomidorowo-pieczarkowym 19:herbata zielona w miedzy czasie popijam sobie wode (calkiem sporo nawet)... jestem taka detka, ze chyba idre spac... dlaczego dzis nikogo nie bylo?!

:) HEJ ! prawie cały dzien nie bylo mnie w domciu ;) dietkowo jest bardzo dobrze :D Dostałam @ .. i teraz wiem skąd ta nieodparta ochota na słodycze :P , która miała miejsce przez ostatnie kilka dni .. na kolacje przed 18 zjadłam 1 kawalek razowca + plasterek szynki i troche joguru ;) i to wszystko .. :P jednak zrezygnowałam z tego zakładu pogrzebowego :D kwiaciarnia :P wygrała ...

Ja dziś śnidanko złożone z parówki, jeden krokiet na obiad i troszkę sałatki na kolację :) Chce któraś z Was zaproszenie na stronkę NIVEA :D ? jest tam taka promocja, że wysyła się 10 zaproszeń, te 10 osób musi potwierdzić i zarejestrować się i dostaje się żel antycelulitowy 200 ml :D Chce ktoś ?:D Podajcie maile jeśli chcecie :)

Dziękuję :D i zapraszam do zabawy :)