Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość co wolicie

pytam dla zabawy i z ciekawosci

Polecane posty

Gość co wolicie

Wybieracie: 1. Nadwaga w postaci mniej niz 10kg i jedzenie na co ma sie ochote, wiadomo, bez obzarstwa itp 2. piekna, szczupla sylwetka, ale jedzonko zdrowe i niskokaloryczne w ograniczonych ilosciach, a smakolyki tylko od okazji

Gość wiadomo ze 2

Gość a jak
3. piekna szczupla sylwetka pomimo zajadania sie :)

wiesz co, teraz nadwaga do 10 kilogramow to otylosc. normalna waga, 65 kilo przy moim wzroscie jest uwazana za nadwage. jedynie maksymalne wychudzenie to norma a anoreksja to dopiero wtedy jak widac pod skora dokladnie kazda kostke.

Gość sorry lady in red
ale przy Twoim wzroscie 65kg to nie jest normalna waga, nie przesadzaj i proszę Cię nie powołuj się na jakieś BMI, bo od dawna wiadomo, że to jedna ściema, bo każdy z nas jest inny (ma inną budowę, kości itp.)

a jaka to jest normalna waga przy moim wzroscie powiedz mi prosze? 60 kilo? a moze 55? a moze i 55 to za duzo co? no i skad wiesz jaka mam budowe ciala, moze akurat jestm grubkoscista. no naprawde, 65 kilo to nie jest nadwaga a troche tluszczyku tu i tam nie jest uwazane za chorobe. natomiast przesadna chudosc staje sie teraz norma i kto nie jest wychudzony ten jest otyly. od kiedy to rozmiar 42 sprzedaje sie w sklepie puszysta pani? pozatym jak czytam tu topiki lasek co maja po 175 cm wzrostu i waza 65-70 kilo i mowiza ze musza schudnac minimum !!! 10-15 kilo.

Gość sorry lady in red
ile masz centymetrów w nadgarstku?

Gość 172
Dla mnie idealną wagą przy wzroście 172 jest 55-56kg. Teraz ważę 57 i wcale nie wyglądam na wychudzoną.Kiedyś ważyłam 52 i wtedy byłam rzeczywiście za chuda Jestem drobnej kości.

Gość 172
wybieram punkt 2

14.5 cm nie nie jestem grubo koscista ale denerwuje mnie jak slusze ze moja waga to jakas powazna otylosc, skoro wedle wszelkich tabel mieszcze sie w normie. a ze norma to jest pewien przedzial to jasne.

Gość sorry lady in red
no więc skoro sama wiesz, że nie masz grubych kości to o co się tak pieklisz?

Gość sorry lady in red
chyba jesteśtroszkę przewrażliwiona, bo jak nigdzie nie napisałam, że z taką wagą jesteś OTYŁA

Gość z twoim 169
waga 52 bedzie beznadziejna-powinnas wayc ciut wiecej jakies 55 bedziesz apetyczna a nie wychudzona. Ja waze 52 i mam 165 i kazdy mi mowi ze wygladam jak 7 numer nici a to nie jest mile

Gość z twoim 169
ale prawda jest taka ze faktycznie kazdy z nas wyglada inaczej-tylko ty wiesz czy bedziesz fajna z tymi 52 (tzn naparwde apetyczna dziewczyna) czy nie-[pozdrawiam

tak sie zapytam dlaczego z tym BMI wyskoczylas skoro ja na temat tego nic nie wspomnialam? zreszta, cokolwiek nie bedziesz mowic, waga miesci sie w normie. robienie ludziom wody z mozgu i mowienie ze wychudzenie to idealna waga nie prowadzi do nieczego dobrego.

Gość sorry lady in red
waga w normie to taka, w której czujemy się dobrze

ja planuje schudnac do maksimum 57, zobacze jeszcze. zreszta nie tylko o wage chodzi bo teraz wiecej cwicze i widze ze mam wiecej miesni. wiec moge wazyc wiecej i lepiej wygladac.

Gość sorry lady in red
poza tym czy ja wspomniałam o jakiejkolwiek wadze, która ma być rzekomo idealną do tego wzrostu? o jakim wychudzeniu mówisz?naprawdę jesteś przewrażliwiona i doszukujesz się czegoś czego nie ma, a czego ja z całą pewnością nie napisałam

Gość Ja wybieram 2

ale przy Twoim wzroscie 65kg to nie jest normalna waga, nie przesadzaj i proszę Cię nie powołuj się na jakieś BMI, bo od dawna wiadomo, że to jedna ściema, bo każdy z nas jest inny (ma inną budowę, kości itp.) napisalas ze moja waga nie jest normalna. no przeciez chyba nie mialas na mysli, ze za malo waze.

Gość Jeżeli ktos ma
10 kg nadwagi i je to co lubi to w krótkim czasie bedzie mial 15 kg ... i więcej, to ma jak w banku, jest to nieuniknione, dlatego ................................... wybieram 2, bo chodzi tutaj rowniez o zdrowie :-D

jesli ktos ma 10 kilo nadwagi i zacznie sie odchudzac to ma jak w banku, ze nidlugo bedzie mial 15. a z kazdym razem jest o 10 kilo trudniej. przerabialo to 90% wszytkich dziewczyn z tego dzialu. odchudzam sie, nie umiem otrzymac wagi, znowu sie odchudzam ... a kiedys przeciez wazylam tylko 5 kilo za duzo i postanowilam schudnac ...

Gość sorry lady in red
nie jest normalna, bo jest osobą, ktora ma normalny kościec i chociażby z uwagi na wiek powinna ważyć trochę mniej natomiast na pewno 65kg to nie jest otyłość

Gość wybieram 2