Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

sebaa

no chodzcie tutaj - przeprowadzka

Polecane posty

Deś* to nie było dawno,więc jesli nie pamiętasz to dopiero mam zagwostkę :D:D:D:P:P:P Ciekawe kto takie jaja sobie ze mnie robi :D:D:D:D:D

moloko23 nie dziwię Ci się ,że od jakiegoś czasu straciłaś wątek,bo od jakiegoś czasu wszystko jest bardzo pokręcone:D:D:D ale powodzenia w tropieniu!!!:D:P

Des* jeśli to nie Twój nick to poco Ci link:P:D Ta osoba nic więcej do rozmowy nie wniosla:P

Buszujący no ale ja widze ze Ty powinieneś podszkolić się w tropieniu ;) Ale pomoc jak najbardziej się przyda :P nd :D Oj pokręcone, czasmi faktycznie tak wszystko zakręcicie ze nawet dwa razy czytanie tego samego nic nie daje :O Ale damy radę ;) ;) ;)

dzizas chce link bo nienawidze czegoś zaczynac i zostawać w środku no ale nieważne...zostawiam ta sprawę samą sobie...ja osobiście sobie nie pruzpominam bym pisął pod taką pomarańczą w dodatku mam tak mału zasób wiedzy ,że pewnie nawet nie udałoby mi się Ciebie zafrapowac jakimś głupim tekstem amen

oj, :P Des* nie spinaj się tak :D To były tylko te 3 słowa ,więc pewnie bys pamiętal :D:D:D:D

aaa i sorry :P to nie była zadna dygresja ad. Twojego mózgu :D:D:D naprawdę :P

hmmm ja na szczęście takiego okresu (:P) nie miałam :D:D:D:P