Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość od niedawna.....

wasze ulubione opisy na gg....

Polecane posty

Gość od niedawna.....

wiem że taki temat juz był ale tam dziewczyny umieszczały teksty typu "to ja narcyz się nazywam" "smutno mi dzisiajj" "kocham Cię wiesz?" takie opisy jak dla mnie nie maja znaczenia.Kto chciałby skopiowac coś takiego?:P może macie jakieś swoje ulubione.Coś głębszego niż tamte wyżej? oto moje ostatnie: "A Rush of Blood to the Head " "If you can tell me just one thing worth fighting for...." "trudno nie wierzyć w nic..." jest tu ktoś kto nie ma jedynie opisów w stylu"smutno mi" czy "pada deszcz"?:) podzelcie się:)

Gość xyz xyz xyz xyz xyz
w googlach jest wszystko :P

Gość od niedawna.....
no i świetnie jeb:D o to mi właśnie chodziło...coś innego niż pisza wszyscy...:)

Gość od niedawna.....
w googlach nie ma nic

Gość smutno mi baardzo
mam dwie ręce nimi kręcę Ecclesia vivit lege Romana.

Gość złosliwa pudlica
Te wasze opisy też są cienkie W ogóle opisy są głupie, po co to komu ? Najgorsze są te z wielokropkiem na końcu

Gość ja**********************
mam takie....: *It's a shame what we've become *you must be the reason i'm alive *I swear the happiest day in my life will be the day that I die *Maybe...I should do what I have to do to break free..."

Gość opis
rucham psa jak sra

Gość Kaśśśśśśśśśka
"thank you in the mountain" :O

Gość smutno mi baardzo
dura lex sed lex ius est ars boni et aequi

Gość smutno mi baardzo
ubi societas ibi ius

a ja nie wiem czy to moje ulubione, ale miewam takie opisy: Uśmiech kosztuje mniej od elektryczności i daje więcej światła Są rzeczy znane i nieznane a pomiędzy nimi drzwi Gryź życie dopóki nie nałoży Ci kagańca co nas nie zabije, to nas wzmocni Nawet najdalsza podróż zaczyna się od pierwszego kroku no a czasem faktycznie stosuję opis typu \"nudno mi\" czy \"potańczyłoby się\"

a ja wlasnie lubie takie opisy jak dziewczyny piszą. jak widzę opisy pt \"jem śniadanko\" czy \"ale pada\" to dopiero jest przykre

Moją nieobecność na gg sponsoruje Lech Zapałki - 1zł, benzyna - 40zł, widok palącej się szkoły - bezcenne ;) !!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!!!!!!!! !!!!!!!!!! !!!!! !! Ten na dole stawia fante =P

Gość Prażoch
|| ta osoba stawia piwo \ / \/

Gość hmm mhm
Piękna czy potwór bylke byl otwor :O

klikając na mój opis wspierasz ciężarne zakonnice twoj stary system nie obsługuje fajnych opisów wiec zainstaluj nowszy pierdole to, poszłam udawac rosyjski bombowiec ...i odszedł bo przesoliła 66,6 szatan na dogodne raty gapisz sie jakbym ci matke nalesnikiem zadzgała osoba podemną wyznaje inną miłośc co sie tak patrzysz jakbym ci obiad obiecała? marchew wzmacnia potencję ale trudno ją przymocowac dalej nie chce mi sie myslec:P

Gość Prażoch
o kurczaki nie wyszlo...o ale teraz zauwazylam ze ktos ma podobne z fanta:P U mnie w tej chwili w kontaktach sa: "swiadome bycie unikatem to rzadzenie swiatem" "uuuu aaaaaa a ta laska sika na stojaco!" "Bóg mnie pokaral takim chlopem" "zatrzasnela sie w lazience-to niech tam siedzi do matury" a moje wlasne ulubione to: "nie wiem synciu jak tys to zrobil ale smierdi mi tu Belzebubem" "Czesiu spiewa sobie w srodku,w Czesiu" "-krwawie na ekran!!! -to sie odsun zebys widziala co pisze"

I can resist everything except temptation \"and how can I stand here with you and not be moved by you...\" (Lifehouse) \"I feel my wings have broken in your hands\" (remy Zero) mogę zasnąć jeśli zaśniesz obok alone in the dark \"One night to be confused, One night to speed up truth\" (Jose Gonzalez) \"I close my eyes only for a moment...and the moment\'s gone\" (dust in the wind)

Gość kokorypek
HOKUS POKUS STARA KURWO!!!