Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Luxor

OD LISTOPADA 2006 STARAMY SIE O DZIECIATKO....CIĄG DALSZY...

Polecane posty

Bedziemy sie starać ale jeszcze zamówie przez internet testy owulacyjne. a może wiecie dziewczynki które sa dobre???? Bo tego rodzaju testów niekupywałam:)

menia, wydaje mi sie ze to nie ma znaczenia jakie. ja kupowalam zawsze najtansze i efekty byly optymalne;) powodzenia!!! ola, zaraz tez ci cos wysle. odnosnie mojego wygladu to myslisz sie slonko:P:P:P

ola, poprosze jeszcze zdjecia mezusia!!:D:D chyba ze zastrzegl sobie anonimowosc ;)

dziewczynki narazie mi poczta szfankuje wiec poźniej wysle wam zdjatka. A i jeszcze mam pytanko czy jezeli teraz biore luteine to czy testy owulacyjne moga sie mylic???

meniu, nie sadze aby jedno mialo zwiazek z drugim. testy powinny niezaleznie od luteiny pokazac owulacje

menia, wpisz do wyszukiwarki luteina, jest duzo rozbudowanych topikow o tym. ja zasadniczo tego nigdy nie bralam, wiec nie pomoge. ale tak na chlopski rozum :luteina jest hormonem, to nic innego jak progesteron, wiec wydaje mi sie ze moze to wydluzyc cykl, a nawet w wielu wypadkach takie jest glowne zadanie tego specyfiku-gdy faza poowulacyjna jest za krotka

Brydziuchna ty to dopiero aniołeczek jesteś! kochana jesteś śliczna i bedziesz śliczną mamą niejednego babelka!!!!! Menia ja kupiłąm za około 25 zł testy owulacyjne LH, takie paseczkowe do zamaczania, mysle że one wszystkie maja podobne działanie, na allegro też są i nawet tanio wychodzą ale ja kupiłąm w zptece, pobiegąłam tylko po kilku bo ceny znacznie sie róznia, od 80-90zł, a ja znalazłam takie za 25, -5 sztuk, a jeszcze mi dwa zostały he he:):):)

bąbelka miało byc przepraszam za literówki ale tak to jest jak człowieka robota goni :)

dzieki ola, ale przesadzasz troche;) no ale, to moze w takim razie nowa wersje \"aniolkow charliego\" stworzymy:D:D ja sie przyznam, ze czasami perfidnie wykorzystuje moj niewinny wyglad:P:P:P ale zasadniczo kazdy kto mnie pozna jest w efekcie koncowym zdziwiony, ze taki diabel ze mnie;) u ciebie pewnie jest podobnie, i pewnie tez ci wszyscy mniej latek daja niz masz, co okurat jest fajne, prawda??

dokłądnie, czasem też to wykorzystuje he i to z powodzeniem, a lat mi daja wszyscy o wiele mniej co zawsze mnie martwiło a teraz jak sie zblizam juz do 30 cieszy mnie he he! Brydziuchna kachana jak dobrze że z nami jesteś!:)

a szczególnie niewinny wyglad przybieram jak coś nabroje i mężus sie dąsa, ....... dziął na niego !!! to jest najlepsze:)

Hej dziewuszki... No tak jak mnie nie bylo to sie rozgadalyscie kobitki:) My bylismy dzis na zakupach. Niby mialam sobie nic nie kupowac, ale oczywiscie nie wyszlam ze skelpu z pustymi rekoma. Kupilam sobie takie smieszne buciki:) A teraz rozplywam sie, bo w koncu i do nas doszlo lato.

Dominiczku nic tak nie robi kobiecie jak małe zakupki :):):) tez uwielbiam! Brydziu najgorsze to pakowanie i przenoszenie rzeczy jeśli chodzi o przeprowadzke, a potem i tak cżłowiek nie wie co gdzie ma, ja tak przeniosłam (to znaczy ja pakowałam rzeczy a mezuś nosił) z góry domu na dół wszystko i teraz nie mozna sie z niczym ruszyc, wszystko jest w szędzie iw wogóle końca nie widać, ale mam nadzieję ze przed urodzeniem dzidzi zdążymy ze wszystkim:)i wreszcie bedę mikała własna wannę!

hej Domi!!:) a ja sie wlasnie z wanna musze pozegnac:(:( a tak ja uwielbiam!!!wszelkie oleji eteryczne, sole, perelki..do tego teraz mam zakaz kapieli do odwolania, wiec nawet pozegnac sie z moja wanna nie moge!!jak pech to pech :( na szczescie tylko na rok bo to mieszkanie do ktorego sie przeprowadzamy, jest mieszkaniem \"przejsciowym\". nasze docelowe znajduje sie w tym samym budynku ale wszystko od podstaw bedzie w nim jeszcze robione. po prostu mieszkajac tam bedziemy mieli na wszystko oko i bedziemy pomagac ile sie da, choc juz teraz presji czasowej nie ma :(

Olciu...dokladnie...nie ma to jak zakupy. Tylko niestety nasz pozakupowy dobry nastroj drastycznie sie pogarsza wraz z nadejsciem wyciagu bankowego:( Spokojnie....zanim dzidzia przyjdzie na swiat wszystko bedzie juz na swoim miejscy w koncu masz jeszcze kilka miesiecy czasu na to by wszystko poukladac:)

mieszkanie wprawdzie na krotko, troche mniejsze niz obecne bo tylko 53m (teraz mamy 58) , mniejsza lazienka, za to moja wymarzona drewniana podloga i duza kuchnia, ogolnie mieszkanie bardzo ladne, wysokie, po prostu ma \"to cos\" ;)

Brydziu to bardzo fajnie, ze bedziecie mieli tak wklad w \"tworzenie\" tego przyszlego mieszkanka. A jesli chodzi o wanne to ja tez uwielbiam!!! Sto razy wole wanne niz prysznic. I w koncy mamy wanne. W poprzednich mieszkaniach byl prysznic. A u mnie @ zbliza sie wieeelkimi krokami. I cos mi sie zdaje, ze znow przyjdzie wczesniej, bo brzuch mi juz napitala jak oszalaly. A piersi to juz wole nie mowic. Szkoda...wolalabym zeby przyszla w terminie.

domi, w koncu ja dorwiesz przemoca albo podstepem jak po dobroci nie idzie. zlapiesz ja za nogi i juz nie puscisz chocby nie wiem co!!!

my teraz mielismy wannę wspólną z babcia meża, wiec było nieciekawie same sobie mozecie wyobrazic.Teraz mieszkamy sami, czas na remont, ja też wole wannę ale żeby i męzuś byłzadowolony i ja , wypośrodkowalismy i postanowilismy kupic wannę z prysznicową ścianką mozecie kuknąć w nicei, firmy RAVAK nazywa sie rosa II, (2 rzymskie) kobitki żegnam sie bo mam jeszcze parę rzeczy do zrobienia, Brydziu miłęgo pakowania, Dominiczko niech @ idzie w cholere i nie wraca predko!!!!:)

kuknąć w necie miało być, oj ja juz dzis źle widzę chyba, i jakaś roztrzepana jestem totalnie:(

pa dziewczynki!!ja tez musze jeszcze pare rzeczy zrobic, bo w sumie caly dzien \"sie gabcze\";( domi, no dobrze gadasz, zacznij delikatnie kijem a potem to juz maczuga, pila motorowa i takie tam. grunt to skutecznie!!!