Skocz do zawarto艣ci
Szukaj w
  • Wi臋cej opcji...
Znajd藕 wyniki, kt贸re zawieraj膮...
Szukaj wynik贸w w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie mo偶na dodawa膰 nowych odpowiedzi.

Go艣膰 Sweet melody

W贸jcicki Polanica Zdr贸j - operacja nosa

Polecane posty

Go艣膰 paula17
cze艣膰 dziewczyny! ja ju偶 bylam na konsultacjach u dr W贸jcickiego i odnios艂am mieszane uczucia. Narazie nie mam ustalonego terminu bo jestem za m艂oda (17 lat) a operacje mozna robic od 18 lat czyli jeszcze roczek poczekam:/ Moje konsultacje w klinice trwa艂y oko艂o 5 minut co bardzo mnie zdziwi艂o poniewaz za konsultacje zap艂aci艂am 100 z艂 ( w przeciwie艅stwie do katenak, kt贸ra sie tu wypowiada ze nie p艂aci艂a nic) i zbyt wiele si臋 nie dowiedzia艂am, doktor spojrza艂 na moj nos i okresli艂 co trzeba \"naprawi膰\". Odnios艂am wra偶enie, 偶e niezbyt przy艂ozy艂 sie do tego bo przejecha艂am taki kawa艂 aby dotrzec do tej kliniki i dowiedziec sie, dostac jakies rady odno艣nie mojego nosa. jakby艣cie mia艂y jakie艣 pytania odno艣cie konsultacji (bo narazie nie mog臋 miec jeszcze operacji) to jestem do waszej dyspozycji:) pozdrowienia!!!

Udost臋pnij ten post

Udost臋pnij na innych stronach
Go艣膰 Agasa
Dla dr nie jest istotne ile kilometr贸w musimy zrobi膰, aby by膰 w Polanicy.To jest nasz wyb贸r. Ja mia艂am podobne odczucia, 偶e za kr贸tko, ale nad czym tu si臋 rozczula膰. To jest ju偶 nasz problem, poniewa偶 mamy swoje oczekiwania. Dr m贸wi, co trzeba zrobi膰 i to w zasadzie wystarczy.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ego13
Agasa mam do Ciebie pyt czy TY mia艂a艣 peln膮 korekte jezeli tak to ile Cie to kosztowa艂o razem z pobytem w o艣rodku po operacji? orientujesz si臋 mo偶e czy obecnie d艂ugo czeka sie na termin? ja chcia艂abym um贸wi膰 sie jak najszybciej, ale jestem studentk膮 i boje sie powrotu na uczelnie je偶eli skutki uboczne w postaci si艅c贸w utrzymywa艂yby si臋 d艂ugo, bardzo bym chcia艂a a z drugiej strony sie boje i Ci zazdroszcz臋 偶e jeste艣 ju偶 po. Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Ego 13 nie ma si臋 czego ba膰. Po operacji nic nie boli, tylko zatkany nos- to jedyny minus. Mia艂am ca艂kowit膮 korekt臋, wraz z resekcj膮 skrzyde艂ek- koszt samej operacji 7ty艣. Pobyt 50 z艂. bez wy偶ywienia( 8 dni). Obecnie chyba czeka si臋 ok. p贸艂 roku. Mo偶e ola napisze, jak d艂ugo b臋dzie musia艂a czeka膰 . Wydaje mi si臋 , 偶e ceny mog膮 te偶 wzrosn膮膰. Zr贸b sobie operacj臋 na pocz膮tku wakacji i do pa藕dziernika masz czas na doj艣cie do siebie. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny- ola1818
ja juz jestm po konsultacji i odno艣nie dr. W贸jcickego nie mam w膮tpliwo艣ci ze jest odpowiedni膮 osob膮 na odpowiednim stanowisku, jest kwintesencja tego czego szuka艂am a dzieki Wam dziewczyny go odnalaz艂am. Cz艂owiek jest konkretny i na temat jego nie interesuje to : jak to sie sta艂o ze masz z艂amany nos ect... on patrzy na Ciebie i m贸wi co on s膮dzi i co mo偶e Ci zaproponowa膰. Ja na sw贸j nos pomys艂u nie mia艂am wiec generalnie pojecha艂am tam z my艣l膮 aby to on mi co艣 zaproponowa艂 i skomentowa艂 co s膮dzi o tym moim kinolu......... no i w tym miejscu ZA艁AMKA, mam cholernie trudny nos do zoperowania z uwagi nie tyle na garb ale na koliste zaokr膮glenie jego czubka........m贸wi臋 wam dziewczyny czuje sie jak w potrzasku. I NIE WIEM CO ZROBIC a jak to by艂o u was? jesli chodzi o daty i terminy operacji najwcze艣niej na stycze艅 do 17'letniej dziewczyny-ile ja bym da艂a oby mi tak powiedzia艂 naprawd臋 ciesz sie....... no i teraz wielka pro艣ba -Agasa i Margo 44 czy istnieje mo偶liwo艣膰 aby艣cie mi wys艂a艂y wasze nosy przed i po? wiem 偶e prosz臋 Was o wiele ale w mojej sytuacji ...same rozumiecie ale nic sie nie martwcie jak sie nie zgadzacie to te偶 zrozumiem napiszcie mi dziewczyny czy posz艂yby艣cie na tak膮 operacje (jak sam powiedzia艂 boi sie ze zrobi mi "艣wink臋 Pigi" ja to wymy艣li艂am ale tak to mog艂oby wygl膮da膰) normalnie za艂amka jak sie juz cz艂owiek nastawi i pokona jak膮艣 barier臋 zaraz wyrasta nowa biwas@wp.pl

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Agasa - ola 1818
:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Do osoby z ostatniej wypowiedzi---> rzeczywi艣cie trudn膮 masz sytuacj臋. Nie wiem, co Ci doradzi膰, je艣li nawet dr tak si臋 wypowiedzia艂. To ju偶 ryzyko, ale w sumie co zaproponowa艂? Powiem szczerze, 偶e jak by艂y艣my z dziewczynami tam na miejscu w gipsach to mia艂y艣my schizy, 偶e nam wielkie dziurki zostan膮. Na szcz臋艣ci okaza艂o si臋, 偶e nos jest podnisiony na plastrach i gipsie, wi臋c jak go zdj臋to by艂o ok. Jak ju偶 wcze艣niej pisa艂am, dla mnie siniaki nie stanowi艂y problemu, bo szybko znikaj膮. Czasami po 艣ci膮gni臋ciu gipsu (czyli po 8 dniach) mo偶na ju偶 ich nie mie膰 lub za par臋 dni 艣lad po nich znika. Gorszym problemem (z tego, co wiem nie tylko dla mnie) jest opuchlizna, kt贸ra mo偶e utrzymywa膰 si臋 dosy膰 d艂ugo. Ja w艂a艣nie z tego powodu nie pokazywa艂am si臋 ludziom do艣膰 d艂ugo. Teraz jest troszk臋 lepiej, aczkolwiek nos b臋dzie opuchni臋ty jeszcze ho. ho... Je艣li chodzi o wizyt臋 u dr, to r贸wnie偶 mia艂am takie mieszane odczucia. Przed konsultacjami my艣la艂am, 偶e wejd臋 i b臋dzie ze mn膮 rozprawia艂 d艂ugo, bo przecie偶 to dla mnie takie wa偶ne i jecha艂am z daleka. Po fakcie mog臋 powiedzie膰, 偶e dr jest konkretny, rzeczowy i naprawd臋 wie, co robi. Uwierzcie. A ma tyle pacjentek, 偶e nie mo偶e podczas konsultacji po艣wi臋ca膰 ka偶dej godzin臋. Podczas operacji jest pe艂na fachowo艣膰 i po r贸wnie偶. Istotne jest to, 偶e dr W贸jcicki wszystko robi sam (nawet 艣ci膮ga gipsy), a nie tylko firmuje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Je艣li chodzi o zdj臋cia to ja niestety nie jestem wyposa偶ona w tej chwili w takie sprzed operacji, a tymbardziej po. Nie jestem u siebie w domu, wi臋c nic nie wykombinuj臋. Kiedy艣 na pewno, nie widz臋 przeszk贸d.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katenak
JA nie p艂aci艂am za konsultacj臋 bo mia艂am j膮 telefonicznie! Normalnie doktor bierze 100z艂. A ja w gor膮cej wodzie k膮pana chcia艂am jak najszybciej ustali膰 termin operacji wi臋c wykr臋ci艂am numer do Polanicy ...troch臋 sie nadzwoni艂am,bo doktor by艂 zaj臋ty, poza tym moj email ze zdj臋ciami jako艣 si臋 gubi艂 w sieci, ale za 3razem sie uda艂o:)...... Zosta艂o mi ju偶 tylko 3miesi膮ce czekania:)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ego13
Agasa bardzo Ci dziekuje za odpowiedzi i za rade, na poczatku te偶 my艣la艂am ze poczekam do poczatku wakacji ale powiem szczerze ze w艂a艣nie wtedy chcia艂bym byc juz po czeka mnie pare imprez i mo偶e to g艂upie ale chcia艂abym ju偶 wygl膮da膰 lepiej, dlatego byc moze zarezykuje jaki艣 wczesniejszy termin, np w okresie przerwy mi臋dzysemestralnej najwy偶ej zarwe pare zaj臋c, wiem ze to sprawa indywidualna ale powiedz mi Twoim przyk艂adzie czy tak po 3 tyg wygl膮da sie juz w miare normalnie tzn tak zeby nie straszy膰 ludzi? DZieki ze odpowiadasz tak jak inne dziewczyny na moje czasem chyba g艂upie pyt, ale nikt nie zrozumie lepiej jak ten kto ma albo mia艂 taki sam problem POZDRAWIAM

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
ego 13- z gipsem zaraz po operacji by艂am w Polanicy 8 dni . Przyjecha艂am do domu i r贸wnie偶 8 dni si臋 ukrywa艂am( jak by艂am sama w domu, to nie otwiera艂am drzwi). Po 8 dniach ju偶 nie mia艂am siniak贸w i wysz艂am z domku. Opuchlizna utrzymuje si臋 d艂u偶ej, ale nie rzuca si臋 w oczy. Inne dziewczyny ju偶 po 艣ci膮gni臋ciu gipsu fajnie wygl膮da艂y, wystarczy艂 tylko makija偶. Co do g艂upich pyta艅 to masz racje. Czasami jak komu艣 co艣 wspomnia艂am, to najcz臋艣ciej s艂ysza艂am, 偶e przesadzam. Pozdrawiam.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ego13
Agasa to znowu ja, dzieki za odpowiedz i ciesze sie ze mnie rozumiesz, podstawowe rzeczy ju偶 wiem teraz tylko musze si臋 odwazyc i tam zadzwoni膰, mia艂am szczescie ze znalaz艂am to forum, jeszcze raz dzieki pozdrawiam dobrej nocki

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Agasa-ola1818
sprawdz meila, prosz臋

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ego13
Ketank mam do Ciebie pyt. czy rozmawiaj膮c z dr telefonicznie w sprawie konsultacji dzwoni艂a艣 pod ten nr ze strony internetowej klinki ( 748682...) czy jaki艣 inny? rozumiem ze wczesniej wys艂a艂as mu te zdj臋cia, ale czy o tym te偶 trzeba go wcze艣niej poinformowa膰? czy poprostu wysy艂am zdj臋cia a p贸藕niej go 艂apie telefonicznie? B臋d臋 CI wdzi臋czna za odp Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ego13
Katenak przepraszam za przekr臋cenie we wczesniejszym wpisie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 ola1818
hejka dziewczyny, ja sie ci膮gle nie zdecydowa艂am i jako艣 sie zdecydowa膰 nie mog臋, dr. poda艂 mi termin do kiedy mam sie zdecydowa膰 i do niego zadzwoni膰 - 20 sierpnia. wiec do tego czasu mam jeszcze prawo manewru...... odezwijcie sie dziewczyny czy na moim miejscu posz艂yby艣cie na to i jednak sie zdecydowa艂y...... gwarancji nie mam , jedynie s艂owa : ze korekta nie bedzie spektakularna ale zawsze jaka艣 ... (ale nie wiem czy zadawalaj膮ca) napiszcie jak to by艂o u Was czy tez d艂ugo rozmawia艂y艣cie z dr. i czy jego zdanie by艂o - odrazu ze ok i robimy czy mia艂 jakie艣 obiekcjie... pozdrawiam i czekam na wasze wypowiedzi

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Agasa
Ola 1818 decyzj臋 musisz podj膮膰 sama i nawet rozmowa d艂u偶sza z dr chyba te偶 wiele nie zdzia艂a. Napewno nie warto robi膰 niczego na si艂臋. Sama musisz dojrze膰 do tej decyzji. Ja bardzo chcia艂am mie膰 mniejszy nos i mam. Odwagi!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Margo 44
Ola Podzielam opini臋 Agasy. Musisz do tego dojrze膰. Ja wiem, 偶e nie 偶a艂uj臋. Na przestrzeni ilu艣 tam lat r贸wnie偶 mia艂am w膮tpliwo艣ci, czy robi膰 czy nie. Raz chcia艂am, potem ochota odchodzi艂a. I przyszed艂 jaki艣 prze艂om w moim 偶yciu, 偶e powiedzia艂am tak, chc臋 tego na 100%. Mo偶e u Ciebie b臋dzie podobnie. Powodzenia!

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 dziewczyny_ - Ola1818
szkoda ze nie jeste艣my dzie膰mi za kt贸re kto艣 bierze odpowiedzialno艣膰.......... te czasy min臋艂y bezpowrotnie to z perspektywy dobra zmiana . ja juz wiem ze jestem skazana na ryzyko.... tyle lat sie waha艂am i nagle zdajesz sobie spraw臋 ze temat powraca ale z ka偶dym razem powraca, a ty robisz coraz to 艣mielsze kroki. Teraz juz wiem ze na pewno sie to stanie tylko moja w tym g艂owa aby zadecydowa膰 jak i kiedy a skoro wiem ze i tak sie wydarzy to czemu nie szybciej .... TAK, jestem juz na 95% ze w styczniu b臋d臋 przed narkoz膮 m贸wi艂a do doktora.... "....bylebym sie z du偶ym biustem nie obudzi艂a...." hehheheeh ;) pozdrawiam Was dziewczyny jeste艣cie dla mnie wielk膮 motywacj膮 i przyk艂adem pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do katenak ego13
Katenak podtrzymuje swoje wczesniejsze pyt jak bedziesz mog艂a to odpowiedz, mo偶e kt贸ra艣 z Was bedzie si臋 orientowa膰 w tym temacie to prosze o odpowied藕. pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katenak
Zadzwonilam na nr podany na stronie internetowej. Odebra艂a jaka艣 pani i powiedziala, ze jesli jestem z daleka to moge poslac zdjecia emailem i potem telefonicznie z panem doktorem wszystko uzgodnic. Oczywiscie pan doktor bardzo zajety, bo jak zawsze w srody ma konsultacje. Wykonalam kilka telefonow..Kazano mi zadzwonic o 10rano nast.dnia. Akurat p.doktor mial urlop,pisal jakis artyku艂...Okazalo sie,ze moj email nie przeszedl..wyslalam jeszcze kilka z innych kont mailowych.Udalo sie:) Wiem,ze na konsultacje sie czeka bardzo dlugo, potem jeszcze czekanie na op. Ja chcialam jak najszybciej miec op.Troche sie zdziwilam,ze najblizszy termin za 7miesiecy. Teraz zostalo mi dokladnie 3m ..to szybko minie :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do katenak ego13
bardzo Ci dzi臋kuje za odpowiedz, tez jestem z daleka i bardzo odpowiada艂by mi taka forma konsultacji, pr贸bowa艂am juz dzwonic ale nie uda艂o mi sie dodzwoni膰, ale to nie by艂a 艣roda moze dlatego, jeszcze raz wielkie dzieki za odp b臋d臋 pr贸bowa膰 dalej ;) Pozdrawiam serdecznie

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 witanko wszystkim
czytam tu,ze pytacie o zdjecia przed i po operacji pacjentki tego lekarza,ale przeciez mozna zobaczyc wiele zdjec przed i po rejestrujac sie na stronie forum Beauty.Jest tam galeria zdjec i mozna poogladac noski zoperowane przez tego i innych lekarzy( po uzyskaniu uprawnien dostepu do galerii zamknietej) Jest tez galeria otwrta i tam mozna rowniez podziwiac nosek od dr Wojcickiego,sa zdjecia przed i po .Jak dla mnie to CUDO! Piekniejszego noska nie zrobil zaden z chirurgow,tak pieknie operowac jak Wojcicki nie potrafi zaden chirurg ,nawet jesli sa inni wychwalani to jednak nie to..... Radze zajrzec i samej sie przekonac.Od wychwalanych paru chirurgow jest troche noskow calkiem ladnych,ale oprocz tego masa zepsutych.Pouciekalo z forum wiele niezadowolonych pacjentek od Skupina,a inne pieja pod niebiosa bo im sie udalo nie zostac oszpeconymi.....

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 do Katenak ego13
Katenak mam jeszcze jedno g艂upie pytanie do Ciebie :( mam nadzieje ze mi to wybaczysz ;) chodzi mi o rodzaj zdj臋cia, na pewno musi by膰 profil prawda? a wystarczy tylko z jednej str czy lepiej z dw贸ch? zastanawiam sie r贸wnie偶 czy to musi byc zdjecie profesjonalne np zrobione u fotografa czy tylko o to zeby by艂o wida膰 moja zmor臋 czyli nos ? przepraszam Ze Cie m臋cze takimi pytaniami, najchetniej wrzuci艂abym zdj臋cie z kom贸rki bo g艂upio mi u fotografa prosic o takie zdj臋cie :( porad藕 mi co艣 prosze Pozdrawiam

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Do Katenak ego13
Katenak wiesz dosta艂am email od dr i mam mu wys艂a膰 zdj臋cie (strasznie sie ciesze ze sie odezwa艂 bo my艣la艂am ze nic z tego nie wyjdzie:) ) dlatego b臋d臋 Ci bardzo bardzo wdzieczna jak poradzisz mi odnosnie tego zdj臋cia Pozdrawiam i dzieki Wszystkim za rady moze wreszcie cos ruszy w sprawie mojego nochalka :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 katenak
ja sama robilam sesje zdjeciowa:D Wystarczy poslac zdjecie profilu..ja poslalam 2 fotki[prawy i lewy profil] Do Polanicy najlepiej dzwonic w srody- wtedy sa konsultacje.

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 DO KATENAK ego13
bardzo Ci dziekuje za odpowiedzi na moje dziwne pyt, mam nadzieje ze uda mi sie to szybko za艂atwi膰 i ju偶 nied艂ugo poznam date tej operacji ;) pozdrawiam serdecznie i zagladaj czasem na forum a koniecznie jak juz b臋dziesz po :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 spartanka
czy znajdzie sie cho膰 jedna osoba nie zadowolona z operacji nosa u dr. W贸jcickiego?

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maciekkk
ja te偶 planuje sobie nosek u W贸jcickiego z operowa膰... :)

Udost臋pnij ten post

Go艣膰 Maciekkk
Musz臋 za艂atwi膰 wszystkie sprawy i jad臋 na konsultacj臋.

Udost臋pnij ten post