Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Corazon

prof.Żaba - dermatolog Poznań- wasze opinie

Polecane posty

Gość Corazon

Czesc, jakie sa wasze opinie na temat tego dermatologa? podobno jest cenionym specjalistom,zapisy do niego sa prowadzone na dwa miesiace do przodu, tylu ma pacjentow- wiem bo sama sie lecze u niego. z gory dzieki za wszelkie opinie, interesuja mnie zwlaszcza te od osob leczacych sie u niego z tradziku. pozdrawiam

Gość prof. Żaba
Bardzo Ci dziękuje za opinie na mój temat.Jest bardzo pochlebna acz kolwiek nie wolno przesadzać z tymi zapisami.Owszem mam sporo pacjentów zwłaszcza młodych kobiet z trądzikiem ale przyjme każdego wystarczy się tylko zapisać telefonicznie.

Gość Corazon
alez prosze bardzo panie profesorze;P

Gość -I
Ja tez slyszalam ze ten pan jest bardzo dobrym dermatologiem. Podobno zjezdzaja sie do niego ludzie z calej Polski. Ja chcialm sie umowic na wizyte ale pani w recepcji powiedziala ze ma tylu pacjentow i ze nowych nie przyjmuje, a szkoda bo moja kolezanka mi go polecila, a ona jest bardzo zadowolana.

Gość -I
Mam pytanie czy leczy Pan hiperhydrose?

Gość blanka69
na jaki nr dzwonić aby umówić się na wizytę?! jaką m ożliwość mają osoby z innego województwa? chodzi o leczenie łuszczycy u nastolatki, a może jest wart polecenia jakiś wrocławski lekarz?!

Gość PR
a ja proponuje żeby na wszystkich wątkach dot. prof żaby podawać inne nazwiska dobrych dermatologów, profesor żaba to widno. od roku pani która odbiera tel. mówi tylko jedno prosze zadzwonic za 2 miesiace. w tej chwili mamy wstrzymane zapisy. Proszę wpisujcie jakiego jeszcze dobrego dermatologa znacie w Poznaiu, ale takiego który nie przyjmuje tylko ZNAJOMYCH!

Gość epgloria
Ja staram się umówić do prof.żaby już ładnych parę lat ale ciągle ta sama śpiewka ,proszę zadzwonić za pół roku ,gdy dzwonie znów to samo .Córka moja ma często liszaj zakaźny ,który pozostawia blizny .byłam już u wielu dermatologów i nic .Jeśli ktoś miał by adres do dobrego dermatologa to chętnie skorzystam .A Pan prof.niech posłucha czasem swojej sekretarki ,jaka jest miła do nowych pacjentów !!

Gość gogeria123
Moi ostatni przedmówcy maja rację z profesorem próbuje umówić się już od grudnia 2006 roku i dzisiaj próbowałam znów uzyskałam informacje ŻE DO KOŃCA 2008 NIE MA SZANS.I jeżeli profesor jest tak zajęty to nie wierzę że na forum miał czas wejść i SKREŚLIĆ OSOBIŚCIE JAKIŚ KOMENTARZ. PROFESORZE ratuj mnie Pan mam 18 lat od 7 ciężki trądzik miałam kładzione 3 razy kwasy na twarz i sprawa się jeszcze bardziej pogłębia. SOS

Gość jajniczke
Leczyłam się u doktora Zaby i szczerze średnio byłam zadowolona. Wizyty bardzo drogie, zapisane leki również, długi czas oczekiwania na wizytę. Ale są osoby, którym bardzo pomógł. Powodzenia.

Gość ATA_A
witam serdecznie! chciałabym poznać opinie na temat lecznia trądziku u prof.Żaby. czy skutecznie leczy?ile wynosi wizyta u tego prof.? i czy to prawda, że termin oczekiwania na wizytę jest bardzo długi? proszę również o namiary do tego lekarza:)mój problem to trądzik. walczę z nim 0d 6lat.bezskutecznie.ciągle zmieniam lekarzy, w mojej małej miejscowości nie ma duzego wyboru wśród lekarzy, a przede wszystkim nie ma takiego który mi pomógł. dlatego liczę, że prof.Żaba potrafiłby się przeciwstawic skutecznie mojemu problemowi...dziękuję z góry za wszelkie informacje, pozdrawiam:)

witam ja pamietam pana profesora ze szkolnej za czsów pana nowaka satre dobre czasy ale sposaby leczenia łuszczycy nie zmieniły sie od lat pozdrawiam

Gość woitek
to jest konował ,on kasuje 150 zł i nie umi pomudz.on jest mały na krutkich nuszkach ,on uwarza że jest kimś ,a to jest zwykły lekarz ktury nie powinien leczyci ludzi .kto mu dał ten tytuł profesora .