Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość QuickShsre

ODLOT PO ALKOHOLU I TABLETCE NASENNEJ

Polecane posty

Gość QuickShsre

Dość często zdarzają mi się problemy z zasypianiem, więc zażywam wtedy tabletkę nasenną na bazie zolpidemu. Czasem przy tym zdarza mi się wypić piwko. Do tej pory nawet po takiej mieszance nic mi nie było, oprócz wzmożonego szybszego działania nasennego. Ale ostatnio po zażyciu jednej tabletki i wypiciu małego piwka pojawiły mi się normalnie jakieś halucynacje, zwidy i wogóle urwał mi się film. Dalczego tak jest że czasem na mnie to zupełnie nie działa a czasem tak ścina z nóg? od czego to zależy?

Gość chcesz sie wykonczyc
??????????????????????????? Nie pij alkoholu przy braniu lekow nasennych.

Gość możesz nam powiedzieć
a jaki to lek?

Gość hgfhfgh
pewnie nic nie jadłes?

Gość QuickShsre
jadłam jadłam (jestem kobitką), to nie było na pusty żołądek. Tylko mnie dziwi dlaczego czasami tak mieszanka prawie nie działa a czasami w parę minut potrafi nie źle sponiewierać.

Gość QuickShsre
a czy to może być niebezpieczne? To że robią się zwidy i się film urywa?

Gość chciałam zauwazyć
że przy czymś takim moze dojść nawet do śmierci, absolutnie nie wolno mieszac leku nasennego i alkoholu. Jesteś nieodpowiedzialna. Zniszczysz sobie wątrobe i układ nerwowy

Gość QuickShsre
oj chyba po jednej tabletce nic mi nie będzie, tak mi się wydaje, ale wolałam na wszelki wypadek zapytać.

Gość bedzie ci
bo to nie był jeden incydent, ale zdarza ci sie to czesciej

Gość QuickShsre
skąd wiesz? tak zdarza mi się czasem wypić piwko a potem wziąść tabletkę na sen, ale po raz pierwszy miałam takie zwidy. Zawsze po prostu robiłam się szybko senna i zasypiałam, a ostatnio normalnie miałam przewidzenia! Ale to po raz pierwszy!

Gość heńka
uważaj bo kiedyś odlecisz i już nie wrócisz...

Gość bedzie ci
ja nie mówię o zwidach, ale o tym, że wypijasz alkohol a później tabletke bierzesz, nawet teraz napisałas ze czasem tak robisz czyli wilelokrotnie. Nie zawsze muszą by“ć objawy zeby w organiźmie działo się coś złego. Jesteś skrajnie nieodpowiedzialna. Ile Ty masz lat, żeby nie przestrzegać zaleceń ulotki!?

Gość kreseczki są
a co widziałeś /łaś jak miałeś/aś te przewidzenia?

Gość QuickShsre
widziałam rózowego słonika :)

Gość czarnuszkowa
alkohol + tabletka nasenna kilka razy i można się nie obudzic, bliska mi osoba cierpiąca na depresje odeszla z tego świata po podobnych eksperymentach

Gość QuickShsre
proszę się podemnie nie podszywać, żadnych słoni nie widziałam. Czarnuszkowa - po jednej tabletce? Może wzięła więcej i jakieś inne np. przeciwdepresyjne? Ja biorę tylko nasenne i to tylko jedną.

Gość hihahiaha
jak mozna być takim głupim, nie rozumiem...

Gość Filipek32
o ja cię... nie mogę.... serio popijasz tabsy nasenne alkoholem? ja bym się bał że jak zasnę to po takim czymś się już nie obudzę.

Ona też i nie piła duzo i tez miala problemy ze snem i mówila że jej nie szkodzi,że panuje nad sytuacją, tylko jedna tabletke bo nie może po drinku zasnąć ale ta mieszanka osłabiła serce bardzo i to w młodym wieku a ja straciłam bliska mi osobę . Tytuł topiku przywrócił wspomnienia. Nie pozwol żeby taki los spotkał Ciebie.

krotko napisze co ci sie przydarzylo (kiedys mnie tez to spotkalo ale z innym rodzajem leku) wiele osob nie wie o tym i czasem tego dokonuje sa niektore plyny ktore zwiekszaja dzialanie leku i niektore ktore zmiejszaja dzialanie lekow zmiejsza popijanie tabletki zwyklym mlekiem lub przetworem mlecznym (np jesli popijesz sobie tabletke antykoncepcyjna mlekiem to ona nie bedzie dzialala tak jak powinna i mozesz zajsc w ciaze ) tak samo zdarza sie w przeciwna strone jesli popijesz sokiem z cytrusow (sok cytrynowy, pomaranczowy ...) czy wlasnie piwem to tabletka zadziala kilka razy mocniej niz powinna (moj szef zrobil kiedys taka pomylke i popil tabletke sokiem z pomaranczy i myslal ze serce mu z klatki wyskoczy) i tyle pozdrawiam :)

Gość Ratownik Szczecin
Nie rób tego NIGDY ! Możesz sie nie obudzić ,tyle ci powiem......,żadnych nassennych tabsów,psychotropów i alkoholu !

Gość gość
Masakra po 2 kieliszkach? I co pogotowie wzywane bylo i co ci powiedzieli ?

Gość gość
Nikt nie wezwal pogotowia mialam Zatrzymanie oddechu reanimowano mnie przestrzegam wszystkich!! Alkohol dziala uspokajajaco i tabletki tez to spowodowalo ze serce przestalo bic oddech sie zatrzymal ledwo przezylam a dodam ze jesli do 3 minut akcja serca nie powroci stajesz sie roslinka

Gość Chybaże

Chyba, że ktoś ma kiepskie życie i chciałby tak umrzeć. :)