Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

Zmienie cale swoje zycie !!! Chdzbym miala skonac!!!

Polecane posty

no mam nadzieje :) W końcu niebawem będziemy mieli 6 rocznice :) On wysoki i chuda a ja niska i gruba ( doprawdy dobrana parka :P )

mała i okrągła ---> wyslalam Ci zdjecia wlasnie .... powinny dojsc niedlugo mam nadzieje

Witam pusty Topik :P Gdzie dziewczynki sie podziewacie ? Ja dziś zmierzyłam ketoze i spoko pokazuje ++ chociaz był jużt +++ :) dziś mam cał dzień biegania, więc mnie dziś tu z Wami mało będzie :) miłego dnia

witam slccznie mala i ogkarga cmokas wielki na dzien dobry ja niedawno wstalam wlasnie sniadanko zajadam

no zobaczymy czy nasz zwiazek bedzie dobry hehe jak narazie jest wspanialy podobni jestesmy zewnetrznie ale wewnetrznie wogole mamy calkiem rozne charakterki

Ja tez charakter mam inny, jedno co nas lączy to to ze ja koziorozec on baran wiec oboje uparta rogowacizna :) Mamy za to wiele wspolnych pasji :) Wlasciwie to jak na 6 letni zwiazek jestesmy dalej zakochani, slemy sobie wiersze i tesknimy przy rozlace :) Jak nastolatkowie prawie ( no tylko ze my nie miewamy juz fochow ) :)

a jak Dorotko z Twoim dietkowaniem kochana ? Widzisz jakies zmiany, luziki w sobie ? ;) No i niestety zauwazylam ze nasz topik skurczyl sie w liczebnosci :(

niom troszke sie skurczyl a to dlatego ze nananka narazie zalatana troszke otiawia nie wiem cz dobrze napisalam wyjechala wroci niedlugo a smerfetka nie mam pojecia gdzie sie zapodziala ja widze lekkie luzy dzis jak bede u rodzicow to wskocze na wage na 14 jade do mamy do pracy popracowac troszke a potem wieczorkiem na wage do domku rodzinnego

mała i okrągła --> my wsumie jeszcze mlodzi .. on 28 ja 22 .... a caly czas zakochani .. moze dlatego ze dopiero 2 lata .... klutnie czesto sa ale bardzo szybko przechodza ..... a ja od poczatku diety sie jeszcze nie wazylam wiec nie mam pojecia jak to bedzie poprostu od dzis bede mierzyla swoja wage i juz

doroteczka my tez mlodzi :P ja 32 On 26 :) Nie kłocimy sie za to praktycznie wogole, jakos tego nie praktykujemy, scieramy sie owszem, ale z miejsca na spokojnie mowimy o co komu biega i problem szybko rozwiazujemy :) No ale od jakiegos czasu Slawek mieszka w Niemczech wiec latamy do siebie jeszcze bardziej zakochani bo stesknieni :)

o prosze to sobie mlodziaszka wzielas hihi a co z poprzednim ze tak zapytam ? jesli nie chcesz gadac spoko

mała i okrągła --> niom ja wiem wiem takich rzeczy raczej na forum pisac nie bedziemy hehe jak by cos masz moje gg 8208028 cmok

Hj dziewczynki ja was na prawdę bardzo przepraszam, ale obiecuję że po sesji będę o wiele częsciej sie odzywać. Niedługo na egzamin mykam. Wiesz co doroteczkaa myślę sobie, że taka waga to dobra rzecz mieć w domu, bo zawsze możesz się kontrolować, nawet później jak schudniesz i patrzec czy przypadkiem nie musisz iść na jakis dłuższy spacer bo ci np kilogram przybyło:)Nie mówie żeby się ważyć codziennie, ale myslę że warto mić wagę w domu:)

a i dziewczynki mam prośbęnie przenoście się na gg bo tylko y będziecie mogły się porozumiewać i topik umrze:( a ja na prawdę was polubiłam i nie chciałabym tego. trzymajcie kciuki papa