Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

Zmienie cale swoje zycie !!! Chdzbym miala skonac!!!

Polecane posty

ja też nie mam czas zaglądać na inne. Ja też własnie wcześniej pisałam,że troszkę zmieniłam zdanie, że owszem ograniczam jedzenie, ale niestety nie mogę za bardzo bo muszę mieć siłę się uczyć. Wieć liczę ż teraz skurczy mi się brzuszek, a już do właściwej dietki przejdę po sesji.

ja napewno od poniedzialkiu zrobie sobie jakas 5 dniowa dietke taka niby diete cud amerykanska zobaczymy jak bedzie ja sie ide poucze jeszcze troszke i jeszcze odezwe sie pewnie na temacie za jakies pol godzinki a wiec do poklikania jesli jeszcze bedziesz

a co to jest ta dieta amerykanska? bo nie wiem a chyba nie napisalas chyba ze przegapilam:(

Śniadanie filiżanka świeżo zaparzonej kawy naturalnej lub słabej herbaty żadnych dodatków topiony serek o ulubionym smaku - 50g Drugie śniadanie 1jajko ugotowane na twardo lub miękko bez soli pomidor Przekąska jabłko Obiadokolacja 20 dag chudego twarogu z ziołami ale bez soli papryka albo ogórek Wieczorem kieliszek czerwonego wina i tak przez 5 dni a przez 2 dni - 1000 kcal..i potem znow amerykanska 5 dni i 2 dni 1000 kcal itd...

nio ja myslę, że też cos odpowiedniego dla siebie wynajdę.

Gość mała i okrągła
elo spicie juz ??

Gość mała i okrągła
wczoraj na basenie zrobilam 700 m tj 14 razy przeplyniety basen. Niezle :) dzis dostalam miesiaczki i na basen nie poszlam, za to poszlam z siostra na wodke do knajpy........ Dol mnie dziewczynki dalej trzyma... I jest coraz gorzej :( jedno w tym dobre ze moze cialka mi przy tym ubedzie... ketozy nie zmierzylam :*

Gość mała i okrągła
dziewczynki czy ktoras z Was wie moze czy na Majorke polece na dowod osobisty ?

a ja nie mam pojecia ale zapytam sie mojego chlopa on powinien wiedziec ale wydaje mi sie ze raczej nie wlasnie wstalam szykuje sie i pedze na zajecia wsumie zajec nie bede miala tylko same egzaminy masakra prosze was trzymajcie kciuki moje pierwsze egzaminy na tej uczelni papa bede potem

Gość mała i okrągła
Witam Doroteczka ja głupieje już troche, na necie jest info nie spojne, raz czytam ze tylko na paszport innym razem ze na dowod tez przekrocze granice ( Majorka to w koncu wyspa Hiszpanni a Hiszpania jest w Unii wiec dowod powinien wystarczyc ) No nic jak zadna z Was nie bedzie wiedziala to w pon do ambasady zadzwonie :) u mnie dzis koniec remontu :) tydzien mi zajmie doprowadzenie mieszkania do polysku :( Dalej mi sie nie chce jesc... jem na sile 3 razy dziennie dzis na basen i jutro pewnie tez nie zawitam bo mam miesiaczke :P musze kupic sobie elektroniczna wage bo moja waga sie zepsula a w pon przeciez z rana wielkie wazenie dupeczki :) milego dzionka dziewczynki

trzymam kciuki za wszystkie wasze egzaminy!!powodzenia:)

hej,doroteczka trzymam kciuki za Ciebie-poradzisz sobie z egzaminami:)

mała i okrągła --> WITAM CIE jedz chodzby z rozsadku nie mozna nic nie jesc nananka dziekuje cmokas jody-do cmok ZDALAM DZIEWCZYNY DZIS JEDEN EGZAMIN .. PISALAM DZIS DWA ... ALE WYNIKI DRUGIEGO BEDA ZA TYDZIEN EHHHH JUZ MYSLALAM ZE OBLEJE TA BIOMEDYKE A JEDNAK UDALO SIE :)))))))))) JESTEM W PELNI SZCZESCIA

Gość mała i okrągła
witam Was serdecznie Sorki ze mnie ostatnio nie bylo ale dol mnie wykonczyl, remont dobiL ;) Ale dzis swieci sloneczko. Remont sie skonczyl , dol tym bardziej ( i lece ze swoim ukochanym na majorke :) ) Kurde mam czas do 24 marca aby zrzucic jak najwiecej sadelka :) musze byc dzielna :) wage elektroniczna zamowilam sobie przez neta i nie wiem co mam zrobic aby w pon podac Wam prawidlowa wage :( ogolnie to dzieci mnie strasznie motywuja do odchudzania :) bo na walentynki lece do swojego mena i one mnie gonia nawet do skakania na skakance ( bo teraz przez miesiaczke mam pare dni bezbasenowego odchudzanka ) :) no i wlasnie lece teraz posprzatac mieszkanko a potem poskacze. A co tam wkoncu chce byc szczupla i piekna ( no i mloda ) buziaczki acha. oczywiscie za te Wasze egzaminy codziennie trzymam kciuki

Gość mała i okrągła
oj dziewczynki, gdzie jestescie :)

niom ja juz jestem dzis zdalam kolejny egzamin na 4 z plusem z pedagogiki jestem zadowolona bardzo

hej dzieczynki:) ja niestety jestem zdziebko zajęta i dlatego nie ma za bardzo czasu przebywać na forum, ale postaram się zaglądać jak tylko mogę. A co tam u Was??

hej mam pytanko nie wiecie moze ile kalorii moze miec zupka kubek knorra I czy oplaca sie jesc to podczas diety jak myslicie?

hej,jak tam dziewczynki? Ja schudlam w minionym tygodniu 1,5kg! Ale dla pewnosci zwaze sie ok,srody,zeby potwierdzic:) pozdrawiam wszystkich i zycze milego tygodnia!

Witam dziewczynki serdecznie :) nananka --> Witam Cie kochana :) .... wlasnie te zupki slyszalam ze sa bardzo zgubne ... ze niby tak malo ... nie najjesz sie zabardzo ale kalorii ma od pyty .... ale jesli masz zamiar zjesc tylko to np na obiad to dlaczego nie jody-jo --> pozdrawiam i gratuluje

od dzisiaj urlop! ale jade o siostry wiec nie b.miaa netu. odezwe s jak bede mogła . gratuluje sukcesów w odchudnku!!! u mnie dziś waga skazuje 77,2 (UBYŁO 3,3KG.) :-)

A ja nistety dziewczyny nawaliłam, mój orgaznizm też niecały kilogram schudłam:( Ech no nic dostałam kopa i muszę się podnieść, tylko ni wiem czy starczy mi sił. Widocznie u mnie ograniczenia nic nie dają, a bo to się podje a czasme później kolacje zje. Ale nic nie podda się będę walczyć ze swoim orgzanizmem, spróbuję jednak w tym tygodniu zastosować jakąś dietkę chociaż miałam tego nie robic bo sesja, a później prze kolejne2 tygodie jak tylko uda mi się wszystko pozaliczać to będzi więcej sportu. Jej dziewczyny napiszcie co jest najbardzij skuteczne.

a ja jutro niestety na wage pojade bo nie bede u rodzicow dzis buuuuuuuu nananka wiesz na kazdy organizm dziala co innego .... i nie mozna powiedziec ze cos jest skuteczne na twoj bo i na moj jest

wiem, ale uznałam ż widocznie jeśli chcę schudnąć to musz na to więcej pracować. Wiesz a nie si lenić, dać z siebie wszystko. A przyznaję bardziej pochłonęła w tym tygodniu mnie sesja, ale jak się postaram to może w przyszłym tygodniu pójdzie lepiej. Dla mnie najważniejsz są teraz pryszłe 3 tygodnie, bo będę miała wiecej czasu na dietę mimo sesji, więc postanowiałm je jak najlepiej wykorzystać. Zamykam tamten tydzień niepowodzenia i idę dalej...

Zupka knorr, gorący kubek - żurek - 64 kcal ;) wystarczy spojrzeć na opakowanie ;)

dzięki bershka wiem, że wystarczy spojrzeć, ale nie mam w domu a jak jestem w skelpi to zawsze jakoś tak zapominam spojrzeć

nananka --> ja mam tak samo jak i u Ciebie mnietez teraz pochlonela sesja i tak jeszcze bedzie okolo 2 tygodni niestety .,... bo egzaminy zamiast zrobic nam w jednej kupie to rozlozyli na 3 tygodnie .. masakrycznie ... bershka --> dzieki ....