Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Doroteczkaa

Zmienie cale swoje zycie !!! Chdzbym miala skonac!!!

Polecane posty

nananka nie martw sie bedziemy ten topik trzymac az kazda z nas bedzie juz odpowiedniej tej wymarzonej wagi :) Kurcze szkoda ze nie ma smerfetki, tabelke by uzupełła... No i dziewczynki wlasnie, musicie podac wage :) nie ma lekko :)

nananka w 2 tyg :) ale tak naprawde ten moj wynik moze byc bledny, jak przyjdzie mi waga to dopiero wtedy bede wiedziala czy i ile schudlam :( w pasie mi ubylo 5 cm :) wiec podoba mi sie to :)

witajcie dziewczynki :) widze ze o mnie kompletnie zapomnialyscie :( :D u mnie z chorbskiem juz prawie wszystko ok powiedzcie czy juz skompletowalyscie osoby do chodzenia na basen?a co z silownia?

Doroteczkaa nie załamuj sie waznie, że chcesz to zmienic musisz być silna

pomożemy Ci:) przynajmniej ja Ci pomogę jak tylko będę mogła. Najważniejsze to się nie załamywać i nauczyć się cieszyć z małych przyjemności:) Masz jakies hobby?

witam kochaniutkie, jestem jestem. pobylam troche w domu, jakiegos dola zlapalam i nie mialam ochoty na nic. nadal jest, hmmm tak sobie ale w koncu pracowac trzeba no nie??? z dietka u mnie nie za wesolo, wieczorem sie wazylam i az sie wystraszylam, przyzeklam ze od nastepnego dnia pozadnie sie za siebie wezme ale jakos sil mi brak. maz ciagle ma na cos ochote, potrafi jesc, jesc i jesc a ja tak nie moge na to patrzec. zawsze cos od niego skubne. niewiem, moze dzsiaj mi sie uda nowy poczatek tabelke uzupelnie w przerwie

IMIE--------------WIEK------WZROST------BYLO-----JEST------CEL doroteczka------22---------1,67-----------128-------128-------80 nananka----------22---------1,61------------67---------??--------60 otiawa------------25---------1,70------------80-------77,2-------65 feciora------------??----------1,60------------56--------??---------48 mala i okragla----32---------1,60------------88------?-85-?------50 smerfetka22-----22---------1,78------------69--------69--------60 jody-jo------------??-----------??--------------??----------??---------?? anabelka21-------21----------??--------------??----------??---------??

jestem po sniadanku, maly jogurt z platkami musli. przed sniadaniem zjadlam dwie lyzeczki siemienia lnianego- niby pecznieje w zoladku, zmniejsza glod i poprawia trawienie mam taka mala prosbe, w nastepny poniedzialek, tz 12.02 mamy nastepne wazenie, chcialabym prosic abyscie pisaly w liczbach i naprawde zgubione kilogramy, bo takie \"moze\" czy \"chyba\" ciezko mi jest wpisac do tabeki :)) stajemy na wage, wpisujemy kg a ja poprawiam tabelke, ok???

smerfetko juz podaje moje dane..co prawda wpadam tu czasami,ale chetnie czasem cos skrobnę:) wazylam 125kg:( teraz mam 115 ,wiek 39 zaraz,chcialabym wazyc 56 a co!

Witam witam Az miło zescie sie wszystkie odezwaly ( no prawie wszystkie ) Smerfetka od nastepnego wazenia podam juz wiarygodne wyniki :) obiecuje :P No i dzieki wielkie za tabelke :) Od dzis wracam na basen :) Teraz jem sniadanko : paroweczki na goraco :) kurcze od wczoraj nie mam wody w kranie, robotnicy rozkopali cale podworko ale beda robic az do jutra :( A ja mam dzis ksiedza w domu ..... Rany boskie....... jaki dzien :) buziaczki

Gość naanka
hej dziewczynki. Witam zmęczona, ale jestem. Ostatnio wogólę nie mog zasnąć nie wiem czy to przez ten stres czy jak:( Znacie jakąś fajną skuteczną dietkę dwutygodniową? Zastanawiam się czy jednka nie skorzystać z jakiejś mocniej rygorystczcznej diety a późnij diety 1000kalori. Chciałabym żby te kilka kilo szybciej spadło. Strasznie nieceirpliwa jetem pod tym względem a to mój błąd:( No nic czekam na rady, bo nie wiem czy to wogóle ma sens.

oj z rozpedu zły nick wpisałam sorki To byłam ja:) hej dziewczynki. Witam zmęczona, ale jestem. Ostatnio wogólę nie mog zasnąć nie wiem czy to przez ten stres czy jak Znacie jakąś fajną skuteczną dietkę dwutygodniową? Zastanawiam się czy jednka nie skorzystać z jakiejś mocniej rygorystczcznej diety a późnij diety 1000kalori. Chciałabym żby te kilka kilo szybciej spadło. Strasznie nieceirpliwa jetem pod tym względem a to mój błąd No nic czekam na rady, bo nie wiem czy to wogóle ma sens.

nananka jak jestes w takiej desperacji to moze idz na diete kapusciana , zupa po kilku dnich rosnie w gebie ale najwytrwalsze chudly i po 6 kg w tydz :)

oj ja kiedys probowalam I pirwszego dnia zupa byla oki ale drugiego to juz przelknac nie moglam i jadalm same jablka bo tam bylo mozna pozniej caly garnek wywalilam zupy. I nie wroce juz do tego. Jest strasznie niezdrowe:(

nananka ---> kazda dieta cos eliminuje a na takich \"zdrowych dietach\" niestety ale chudnie sie bardzo wolno. Poza tym ta kapuscianka nie jest az tak strasznie niezdrowa.. Tak naprawde to chyba jedna wlasnie z najzdrowszych diet przy których szybko sie chudnie :P Tak wiec nie umiem Ci zaproponowac nic lepszego abys zdrowo szybko schudla :)

ile jedzaminow ci jeszze zostalo???? ja nie mam ochoty na nic, KOMPLETNIE, dietke dzis jakos trzymam ale jak by nie bylo jest dopiero godzina 15.11 mam jakiegos dolka od paru dni :(

a tu znowu cisza :( zaraz cos sobie zjem, bo narazie tylko o sniadaniu jestem... Usmaze sobie chyba jejeczka na boczku :P Mam głupawke jakąś :) Moze to dlatego, ze za niecaly tydzien bede juz ze swoim menem .... Za godzinke basen :) buziaczki

Gość marakuja1b
doroteczka.. jak bardzo bardzo chcesz to dasz rade! ja zawsze to wiedziałam! wiedziałam, czułam ze kiedys schudne i będę szczupła! zawsze to wiedziałam, nawet siegajac po 10tego batonika! i prosze... z wagi 96kg zjechałam do 53,8 :D

witajcie kochane moje z samego rana wsumie nie rano ... ale ja dopiero wstalam zjem sniadanie i biore sie za nauke smerfetka22 --> ciesze sie ze znowu jestem z nami marakuja1b --> o prosze ... gratulacje .. mam nadzieje ze utrzymasz ta wage ...:)))) mała i okrągła --> Ty sportowcku moj kochany