Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tarantulllllllllla

to była miłość mojego życia

Polecane posty

Gość tarantulllllllllla

Zerwałam z facetem, ktorego kocham ponad życie...Zerwałam z nim chociaż płakal i prosił, zebym tego nie robiła. Powód? po naszej rozmowie okazało się, ze nie wie kim dla niego jestem. Przyjacielem tak ale nie wie co dalej. Teraz czuje się parszywie, bo zerwałam na amen ten kontakt. poprosiłam,z eby nie dzwonił itepe. Pocieszcie, Przytulcie..:(:(:(

Gość aga8888
najbardziej nienawidzę niezdecydowanych facetów! zobaczysz zrozumie co stracił i dojdzie w końcu do niego kto jest najważniejszy i najbardziej się liczy..daj mu chwilę do zastanowienia, a jeśli naprawdę Cię kocha nie odda Cię nikomu bez walki! :-) główka do góry!

Gość nelaaa
Ojjj wspolczuje!!! Ale czydobrze zrobilas :( nie bede oceniala ani radzila!! Wspolczuje i skoro juz taka decyzje podjelas to sie jej trzymaj 😘

Gość on nie wie co czuje
ty nie wiesz po co zerwałaś. Oboje jesteście siebie warci :-)

Gość tarantulllllllllla
Teraz mi tak bardzo smutno:( czuję się okropnie :(:(:( wiedziałam, ze nic z tego nie bedzie, bo on to mówił na początku, ze tylko przyjaźń..(jest starszy 14 lat) ale potem pisał różne czułe słowa itepe..i się zakochałam :(

Gość tarantulllllllllla
Jak wiedział, ze nie będziemy razem to po co mnie w sobie rozkochał?

Gość przecież to ty zerwałaś
i kazałaś mu spadać, więc do kogo masz pretensje?

Gość tarantulllllllllla
Tak, ale jak wiedzial, zę nic z tego nie będzie, to po co prowokował te rozmowy, czułe gesty?? no po co? a teraz mówi mi 'zostańmy przyjaciółmi". Ja mu na to "nie umiem tak, odchodze" a on "nie wiem co zrobiłem źle" :o:o:o

Gość aga8888
no nie powiedziałaś, ze jest dużo starszy..a może jeszcze żonaty??

Gość tarantulllllllllla
To mialam być taką "kryzysową narzeczoną"? na złe dni? :( nie mam pretensji tylko dziwnie się teraz czuję. Jakbym go w jakiś sposóib zawiodła...:o ale tak go kocham, ze albo z nim będe albo to definitywny koniec a jak wy byście postąpiły? :(

Gość 14 lat starszy
to na dobrą sprawę mógłby być twoim ojcem :-) Pewnie masz naście lat i wymyśliłaś sobie tę "miłość życia" a facet nie chce odpowiadać za uwiedzenie nieletniej...

Gość tarantulllllllllla
Nie, nie jest żonaty :o on chyba nie chce się wiżazac :o Ale jestem głupia... Pocieszcie prosze....

Gość 14 lat starszy
Ile masz lat?

Gość tarantulllllllllla
Mam 22 lata

Gość 14 lat starszy
czyli facet 36 nie chce się wiązać? To może niech juz tak zostanie... Może jest gejem i woli koty?

Gość tarantulllllllllla
Nie jest gejem. Jest po rozwodzie.

Gość 14 lat starszy
a jesteś pewna że ma ten rozwód, czy po prostu uwierzyłaś na słowo?

Gość aga8888
wydaje mi się, ze jemu tak było wygodnie. znalazł sobie piękną dziewczynę, z którą był bez zobowiązań - pewnie większość facetow gdyby tak mogła zorbiłaby to samo. na mój gust bawił się Tobą

Gość tarantulllllllllla
aga--> też o tym myslałam, ale głos rozumu zagłuszał głos serca. A treaz wszystko skończone. Na moje zyczenie. Nie wiem czy tak będzie lepiej ale to chyba lepsze niż tkwienie w "układzie" bez szans na przyszlość. Nie chcialam być w jego 'rezerwie" :o

Gość tarantulllllllllla
14 lat---> co do tego rozwodu, to wiesz..zastanowiło mnie to. Nawet nie jestem tego pewna. Moze jest w separacji? :o buuuuuuuuuu

Gość tarantulllllllllla
ja--mam 22 lata i chcę normalnego związku a nie gierek :o

Gość aga8888
mój pierwszy post był do bani szczerze powiedziawszy, teraz skoro już wszystko wiem (no może prawie wszystko) GORąCO CIę POPIERAM. nie ma co się męczyć, 3maj się ciepło, na świecie jest mnostwo facetów, któzy poważnie myślą o dziewczynach (tuli)

Gość dobrze zrobilas naprawde
spotkasz jeszzce niejedna milosc. Po co sobie zawiazywac zycie z takim niezdecydowanym facetem. jestes taka mloda, bo co ci taki garb na wstepie zycia? Pocierpisz(przytulam)znajdziesz innego , zapomnisz ze bilało, sama sie zdziwisz

Gość tarantulllllllllla
dziękuję za wsparcie i za te slowa..Teraz będe musiała radzic sobie sama i od nowa ukladać sobie życie:( choć i tak mam wrażenie, ze jak to się mówi "przyjdzie koza do woza" :o

Gość 14 lat starszy
odpuść sobie kobieto, po co ci taki stary pryk. Około 40 faceci przechodzą kryzys wieku sredniego i pewnie akurat ty znalazłaś się jako "sprawdzian". Znajdź sobie kogoś z twojej grupy wiekowej i baw się życiem, bo na to pora. A nie siedzenie w paputkach przed tv, na co on ma pewnie większą ochotę. A potem wyrko i spać... Myślę, że masz jeszcze czas na takie życie jak sama będziesz koło czterdziestki. Dobrze zrobiłaś, że go pogoniłaś. I tak trzymaj. Pozdrawiam

Gość tarantulllllllllla
14 lat-----> ale to nie taki typ a'la paputki itp..ale pewne macie rację..dzięki..już mi lepiej..:)

Gość 14 lat starszy
wiesz na początku zawsze partner stara się pokazać jaki to on super samiec. Za miesiąc byłyby paputki :-)

Gość 14 lat starszy
albo ty jesteś tą odskocznią od paputków...

Gość tarantulllllllllla
Heh..dzięki. Po raz pierwszy się uśmiechnęłam..:) Chyba to dało mi "kopa" do walki o swoją godnosć. On wie co czuję i to tak jakby sam wybrał. Ja tylko go sprowokowałam ..:O