Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość NightExpress

KONIE KONIE KONIE KONIE KONIE KONIE KONIE KONIE KONIE

Polecane posty

Gość NightExpress

KOCHANE PRZEZ WSZYSTKICH, JAK SIĘ MOŻNA NA NICH PRZEJECHAĆ, FAJNE JAK ZJEDZĄ MARCHEWKĘ I SIĘ DADZĄ POGŁASKAĆ, EFEKTOWNE W TELEWIZJI, NA ZAWODACH I PODCZAS PARAD KAWALERII NA MIEŚCIE, A JEDNOCZEŚNIE CO ROKU W POTWORNYCH WARUNKACH WYWOŻONE NA RZEŹ DO WŁOCH. KOCHANYM KONIKOM ODCINAMY NA ŻYWCA KOŃCZYNY, UPYCHAMY W CIĘŻARÓWKACH NA MEBLE, WYRZUCAMY PO DRODZE DO ROWU, ZABIJAMY NA OCZACH INNYCH I Z KRWIĄ NA USTACH USMIECHAMY SIĘ: DOBRY BYŁ TEN TEGOROCZNY DERBISTA! I NIC NIE ROBIMY, BO PRZECIEŻ "TO TYLKO KOBYŁA". TYLKO, ŻE KOBYŁA CIERPI, PŁACZE, CZĘSTO WIDZI SWOJEGO ŹREBAKA KATOWANEGO NA ŚMIERĆ. CI, KTÓRYM JESZCZE POZOSTAŁO TROCHĘ SERCA NA CIERPIENIA ZWIERZĄT RZEŹNYCH, W TYM KONI, PROSZE O WŁĄCZENIE SIĘ DO AKCJI VIVA! WWW.VIVA.ORG.PL

Gość NightExpress
nie ma tu ludzi z sercem??? Naprawdę?

Gość uuuuuuuuuuu
WWW.VIVA.ORG.PL

Gość NightExpress
no dobra, link szwankuje, ale w pasek adresów spokojnie możecie wpisać.

Link jest ok, tylko trzeba go skopiować i wkleić do paska adresu.

Gość Jurong
Hi dziewczynki... Ja tez nie mog zniesc....tego ze konie nadal cierpia zeby jakis wazniak sobie go zjadl ze smkiem.... Nie moge zniesc tego ze one cierpia jak cos je boli, a o konikch na rzez juz nie wspomne.....

Gość kochająca zwierzęta
Żal mi wszystkich męczonych zwierząt ale kon chyb najbardziej bo one całe życie ciężko pracują a na koncu na talerzu lądują. Kochajmy szanujmy zwierzęta. One czują cierpią tak jak my

Gość gość
Uwielbiam konie i strasznie mi ich żal. Niedługo chcę zapisac się na lekcje jazdy konnej

Gość zuzolinka89
To swietnie :) A masz już strój skompletowany? Ja jeżdżę od jakis dwóch lat i rozglądam sie za nowym strojem i siodłem. Bardzo dobre jakościowo siodła znalazłam na http://www.siodla.pl/ i chyba zamówię jedno z nich. Zależy mi na wygodzie i komforcie jazdy.