Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

OMG1993

nie moge miec chlopaka

Polecane posty

Nie moge miec chlopak wstydzde sie chodzic z chlopakiem calowac sie z nim czymac za reke przytulac .... lubie sie spotykac z kumpalmi i mam ich wiecej niz kolezanek ..pewnego dania kolgea wyznal mi milosc i poprosil mnie o chodzenie a ja spanikowalam i ucieklam chociaz ze mi sie bardzo podoba i go kocham ale nie moge z nim chodzic co mam robic POMOCY !!!!

Gość co ty wiesz o miłości dziecko

Gość misio82
no Tu to chyba jakas chora JESTES,A MOZE INNA????????????????/ Weś sobie ksiazki poczytaj albo cuś!!!!!!!!!1

Gość misio82
A lbo mam lepszy pomysl sprubój z dziewczyna moze Ci lepiej pójdzie!!!!!!!!!!!!!!!!1111

nie wazne ile ma lat .. nie ciskajcie jej kazy powienen sie doradic no nie !!!!! wy tez macie jakis problemy ona wam tez moze ciskac .... sprubuj z nim byc morze nabierzez odawagi nie przejmuj sie takimi debilami .... morzesz miec nawed 6 alt kazdy poczebuje rady :D

Gość co ty wiesz o miłości dziecko
ty wyżej poczebujesz zaś słownika

Gość Własnie to ...
ważne ile ma lat, bo np. jak mialam 14 lat czy 16 tez nie myslałam o chłopakach tylko o nauce :-D

To ciesz się ,że już za młodu tak masz;) Jak tak dalej pójdzie,nie będziesz miała okazji dowiedzieć się,ze facet to ŚWINIA :D