klamka* 0 Napisano Styczeń 26, 2007 poszukuje dobrego ginekologa-pani ginekolog, najlepiej przyjmujacej w ramach NFZ. Bardzo mi zależy aby był to jak najlepszy specjalista... prosze o opinie i rady, jakies namiary... bede bardzo wdzieczna... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamka* 0 Napisano Styczeń 26, 2007 prosze o wpisy, kazda informacja bedzie dla mnie cenna:) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamka* 0 Napisano Styczeń 28, 2007 up up up Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość maja007 Napisano Styczeń 31, 2007 p.doktor E.Saadi,pracuje na lubartowskiej,przyjmuje w Top Medicalu na Zana Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość up upupupuupupu Napisano Luty 2, 2007 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
natia1988 0 Napisano Luty 2, 2007 ja nie polecam dr kwiatkowskiej bodajze na staszica, chcialam od niej tabletki to dal mi jedno opakowanie i powiedzilala zebym przyszla do niej prywatnie juz po nastepne opakowania. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dyrdymałek24 Napisano Luty 2, 2007 Ja chodzę do dr.Gąsiora ,prywatnie przyjmuje na Bocianiej.Jest dobrym specjalistą zwłaszcza jezeli chodzi o problemy z zajściem w ciążę i położnictwo. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
klamka* 0 Napisano Luty 4, 2007 dzieki za wypowiedzi i prosze o wiecej... ja potrzebuje lekarza (własciwie lekarki) ktory wyleczy mnie z grzybicy pochwy... na tych, na których do tej pory trafiłam to rece mi opadaja...:( :( :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość podniosze topik Napisano Luty 6, 2007 też chciałabym namiary na dobrego gina w lublinie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach