Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ojboli

ostry ból korzonków....co robić?

Polecane posty

Gość ojboli

leki prawie nie pomagają może zna ktoś jakieś domowe sposoby? bezbolesne ...

Gość cinamonnka
znam to dobrze. Popros lekarza o Ketonal 100 mg. Jesli to nie pomoze to w OSTATECZNOSCI Myolastan.

Gość ojboli
wrawdzie ketonalu nie brałam przy tym ale jakis diklofenak W ZASTRZYKACH wybrałam serię tygodniową i nic myolastan wzięłam wczoraj pierwszy raz na noc usnęłam moment ale dziś rano powtróka 1/2 wzięłam przed chwilą i eferalganz kodeiną i pokrzywiona ale mogę chociaż chodzę chodzi mi o jakieś jeszcze dodatkowe sposoby grzeję poduszką elektryczną i tyle może jeszcze coś ktoś poradzi.... please

Żadne domowe leki nie pomogą!!!! Będąc jeszcze przed AWFem, myślałem, że sauną i mazidłem pieprzowcowym rozpędzę korzonki i nic, o mało d...py nie sparzyłem, dopiero pomogły zastrzyki!!!! Marsz do lekarza po zastrzyki : wtaminy z grupy B, naklofen przeciwbólowy, cocakarboxylaza i chyba już wszystko, bo więcej nie pamiętam, a nie jestem lekarzem.. Po wyleczeniu prowadzić higieniczny tryb życia, między innymi hartowanie tej okolicy, by uniknąć nawrotów. Szczegóły na poniższej www

Gość ojboli
tak wiem właśnie ten diklofenak to był naklofen i witamna b 12 z lignokainą - boje się zastrzyków( u lekarza byłam i nawet u neurologa wczoraj) ale żadnej poprawy nie ból korzonków jest w tym wszystkim najgoszy tylko promieniuje na odcinek piersiowy i chodzę po kątem 90 stopni nawet 30 -stki jeszcze nie mam a już stara babcia się ze mnie zrobiła ...