Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość ja jako kobieta

Panowie mam pytanie.

Polecane posty

Gość ja jako kobieta

Lubicie jak kobieta ma wiele twarzy, jest tajemnicza i trudna do zdobycia?

lubimy jak jest szczra i inteligentna no i ma poczucie humoru.

Gość Wrom
Trudno jednoznacznie powiedzieć. Większość facetów się wycofuje kiedy brak odzewu ze strony kobiety na ich "starania". Tajemniczość oraz trudność do zdobycia kręci ale bywa uciążliwa kiedy długo trwa.

Gość ja jako kobieta
Wiem, ze jesli to dlugo trawa traci smak, ale z drugiej strony jesli kobieta przestanie prowadzic te gre, to mezczyzna sie znudzi.

Gość Wrom
Zależy też dla kogo trudna do zdobycia? Jeżeli tylko dla konkretnego faceta gra a dla innych jest zupełnie "pospolita" w zachowaniu to raczej odrzuca a nie kręci. Odnośnie "prowadzenia gry" - zakochana kobieta za bardzo panikuje aby w cokolwiek grać.

Gość Macan
W moin przypadku, między innymi jej tajemniczość doprowadziła do rozpadu dobrze zapowiadającego się związku. Nie lubię tajemniczych kobiet. Czuję się przy nich oszukiwany. Natomiast na początku znajomości nie powinna być na pstryknięcie palcami.

Moja znajoma ( świetna dziewczyna ) , kiedyś powiedziała mnie, że faceci jej się boją , czyli boją się jej jako kobiety , boją się zagadać , powiedzieć CZEŚĆ lub przywitać i była bardzo zaskoczona, gdy zaproponowałem, może wybierzemy się razem do kina ? Zapytała mnie, czy mnie się nie boisz ? Zapytam wprost , ORŁY , czy boicie się kobiet ? To my zdobywamy kobiety , więc tak naprawdę to my powinniśmy się bać otrzymać kosza :)

Gość Macan
Ja jako kobieta - mnie to właśnie tajemniczość zniechęca. Odczuwam to też jako brak zaufania i izolowanie się. Co zrobić żeby mężczyzna się nie znudził? Troszkę kokietowania wystarczy. Poza tym ukrywanie swoich odczuć prowadzi do nieporozumień, bo mało który mężczyzna pozna wnętrze kobiety.

Gość miałem
ostatnimi czasy miałem okazję poznać wnętrze swojej kobiety. wychodzi na to że mogę się cieszyć tym że inny będzie się z nią musiał niestety ale męczyć:)

Macan ---> wydaje mi się, że ty raczej nie miałes do czynienia z kobietą tejemniczą, tylko z taką co ... kręci, coś ukrywa, oszukuje. Tajemniczość to nie ciągłe znaki zapytania - mężczyźni niestety często mylą pojęcia ... Tajemniczoć u kobiety a krętactwo to dwie różne sprawy - kobieta, która potrafi być tajemnicza, to kobieta, która pozwala odkrywać facetowi pewne rzeczy krok po kroku, niektóre sama kokieteryjnie pokazuje, zachęcając go do siebie, która jest dla faceta ciekawa, interesująca,intrygująca ... itp. - tajemniczość ma przyciągać, nie odpychać. Ale oczywiście nic z przesadą . Do tego oprócz urody, wdzięku, potrzebana jest inteligencja.

Gość pierwszy - lepszy
psycholog - amator :P

Gość jak bańka mydlana
mala megi calkowicie sie z tobą zgadzam, dodam jeszcze tylko tyle ze jest bardzo malo kobiet które potrafią być tajemnicze, wiekszosc z nich prostackie, banalne zachowania typu \"nie powiem ci\", \"nie twoja sprawa co robilam wczoraj\", \"domyśl sie\" nazywa tajemniczością - żenada i szczyt głupoty. Że też faceci to łykają ;)

Gość anitka1
poznaje chlopaka i on juz na wstepie chcialby wszystko o mnie wiedziec ja nie potrafie tak z marszu powiedziec mu wszystkiego o sobie ja lubie sie podroczyc tak powoli powoli . I mimo ze mi sie podoba nie odkrywam sie odrazu . Czy facet widzi to jako brak zainteresowania? Dodam jeszcze ze w ten sposob poznaje rekacje faceta , poznaje czy jest cierpliwy , wyrozumialy , natarczywy , narwany itp

Jak kobieta ma wiele twarzy tzn. że coś ukrywa. Nie przepadam za brakiem szczerości i niejednostajnością w trybie zachowania, chociaż jak to mówią: \"kobieta zmienną jest\".

Gość poznałam faceta
dziwny raczej jest niż tajemniczy. potrafi milczeć miesiąc dwa a potem dzwoni do mnie jak gdyby nigdy nic i opowiada banały jakie mu sie zdarzyły w ciągu tego czasu. głupi czy tajemniczy?

Gość głupi
buzka mi nie wyszla :)

Gość poznałam faceta
zgadza się, głupi :D kiedy wykreślam go z gg, skypa natychmiast dzwoni z zapytaniem, dlaczego to zrobiłam :D szok!

Gość ja jako kobieta
Mała Megi powiedzialas wlasnie to co mialam na mysli. Wiele twarzy to tez sposob tajemniczosci, co wcale nie oznacza, ze kobieta jest nieszczera. Mi wiele razy mowiono, ze jestem tajemnicza, ale i przez to faceci boja sie zaryzykowac. A po drugie boja sie zdobywac i odkrywac cos co jest pod szalem tajemnicy.