Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 chcialam zciagnąć z kąds the sims zwierzaki tylko ze nie te nowe tylko tą starszą wersję!a na emulu nie ma tylko jest druga ta nowsza czesc do the sims 2. ja chce do the sims 1!!!na torenty.pl nie da rady zcciagnac....prosze o porade Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość może z empiku Napisano Styczeń 28, 2007 dają w promocji także słowniki do tego :-P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miły pan Napisano Styczeń 28, 2007 Ściągnąć skąd kretynko :P Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość sciongnij Napisano Styczeń 28, 2007 z tond: www.lickmyass.com Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 glupim komentom dziekujemy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 odwalcie sie mam dyslekcje!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 mam też łupież pod pachami Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 jem terz kupę Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 nie podszywaj sie podemnie ciolku Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luuuduuuuu Napisano Styczeń 28, 2007 dysleksję jesli juz. raczej lenia i brak słownika :-0 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 prawdopodobnie zjem takrze te simsy i ih zwieżaki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość kasiho Napisano Styczeń 28, 2007 wlasnie rze dyslkecje przecirz wiem co mam!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Styczeń 28, 2007 kasiho, moze wpisz sobie w gogle.pl ,moze tam poszukasz. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaaa Napisano Styczeń 28, 2007 przestan kasihho.....kasiho ta ja. mam dysortografie i dysgrafie ale pewnie nie wiecie co to jest ..;/;/ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem z kond Napisano Styczeń 28, 2007 ić do sklepu i sciagnij spółki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
ona...82 0 Napisano Styczeń 28, 2007 dajcie jej spokoj to nie wasz problem.i co z tego ze robi bledy, ma dyslekcje i juz.cieszcie sie ze wy jej nie macie.nie czepiajcie sie innych Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaa Napisano Styczeń 28, 2007 mam tez wiele innych zeczy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiem z kond Napisano Styczeń 28, 2007 bo tu nie chodzi o dysleksje tylko o pytanie na temat piractwa Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość luuuduuuuu Napisano Styczeń 28, 2007 To ze masz, nie zwalnia Cię z obowiązku poprawnej pisowni--i nie pisz, ze to Twój problem, bo czytają forum tacy, którym się te błedy utrwalają. A to, czy masz dysgrafię--akurat tutaj jest najmniej istotne. Ergo--skoro wiesz,ze robisz błedy---zanim cos napiszesz--słownik w łapę. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pejsaty gej Tomaszek 0 Napisano Styczeń 28, 2007 10:09 ona...82 dajcie jej spokoj to nie wasz problem ..... jej simsy to też nie nasz problem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhnbgjkdhnlkgvisd fjhdsljk Napisano Styczeń 28, 2007 przestancie przestancie kasiho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jaaaaaaa Napisano Styczeń 28, 2007 mam na imie kasia nie ergo!!!!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość dysleksja z przerzutami Napisano Styczeń 28, 2007 ze wskazaniem na debilizm Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
pejsaty gej Tomaszek 0 Napisano Styczeń 28, 2007 10:13 jaaaaaaa mam na imie kasia nie ergo!!!!!!!!!! :-D:-D:-D rozjebało mnie to :-D:-D:-D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
gruchający gołąb 0 Napisano Styczeń 28, 2007 :D Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fhnbgjkdhnlkgvisd fjhdsljkvbvb Napisano Styczeń 28, 2007 hahaha i co teraz powiesz?? kasiho Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach