Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kobietapracująca

juz nie daję rady, szukam pracy i nigdzie mnie nie chcą

Polecane posty

a na jakie stanowiska wysylasz aplikacje?

Gość kobietapracująca
zwiazane z marketingiem i wymagajace znajomosci angielskiego czyli takie jakich jest najwęcej, ale mogę tez wykonywac inne prace bo jestem pracowita i świetnie zorganizowana, tylko ze mam podwójne nazwisko i chyba dlatego w ogóle ich nie otweiraja jak sądze

dziwne. w warszawie i problemy z pracą..... a kończyłaś studia związane z marketingiem etc.? zapraszają cię na rozmowy? no i gdzie szukasz pracy? i czy masz jakies doświadczenie?

Gość kobietapracująca
mam doswiadczenie, ale mam posiekane CV, nie ma ciaglosci

a czemu jest posiekane? może byc tak,że pracodawcy dzwonią do byłych twoich szefów i proszą o opinie na twoj temat....

Gość kobietapracująca
mialam 4 rozmowy w ciagu ostatnich 2 mies, wyslalam pond 500cv a z chodzeniem to jest tak, ze w niektorych miejscahc nie sposob sie dostac do firmy, bo nie tylko nie wpuszcza ochrona na dole wiezowca, ale potem jeszcze na recepcji klamią i okazuje sie, ze nie mzona sie z nikim umowic na rozmowe wiem uogólniam, ale to na podst.moch ostatnich refleksji tak mnie naszlo:(

Gość kobietapracująca
przepraszam, ale jesli pracowalam tam na czarno to tez mam nic nie pisac w CV?

to drugie to pewnie podszyw.... jak to nie wpuszczają? mówisz, że idziesz na rozmowę i tyle, a jakdalej mają opory dzwonoisz do tej osoby, z którą jestes umowiona na rozmowę i mówisz, że mas zproblem z wejściem.

Gość kobietapracująca
mi nie chodzi o te wizyty w biurach gdy jestem umowiona, tylko wtedy gdy chcę wejść z ulicy umowic się na rozmowę