Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

misiaczek_ew

co powinnam zrobic??Pomóżcie kochane

Polecane posty

Jestem z facetem który od 2miesięcy mówi mi, że potrzebuje czasu aby być pewnym czy ja jestem tą osobą na zawsze pomimo że twierdzi że bardzo mu zależy, poradzcie mi czy to jest normalne że ta sama osoba mówi mi zebym go niekontrolowała, że musi czasami wyisc z kumplami na piwo ale wybiera tych kumpli zamiast mnie bo w tym samym czasie moglibysmy spedzic czas razem a i tak widujemy sie tylko dwa razy w tygodniu do tego rzadko do mnie pisze smsy bo o dzwonieniu nie ma szans bo to za drogi interes (dodam ze ta osoba jest po rozwodzie i wychowuje dziecko) Powiedzcie czy facet moze tak kamuflować sie ze swoimi uczuciami czy to normalne by jak on to twierdzi mysli o mnie poważnie i powtarza mi to cały czas czy to normalne takie zachowanie??? Dodam ze nie znam tych jego kumpli bo z zadnym mnie nie zapoznal stwierdzil że jeszcze jest za szybko ze najpierw mnie chce poznac bardzo dobrze tylko ile to moze trwac? I czy to ma sens Poradzcie mi co powinnam zrobic??

Gość acdsc
raczej od razu widać że on nie chce się angażować więc nie jest do ciebie przekonany to raczej nie ma sensu