Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wygląd ważna sprawa

Uczucia a wygląd fizyczny

Polecane posty

Gość anitka1
ok rozumiem kazdy chcialby ale z wypowiedzi pass wynikalo najpierw , ze pisze tylko o przyjacielu badz koledze a wtedy dlaczego nie ... ja np nie rozumiem tego powiedzonka " ladna miska jesc nie daje "... tzn rozumiem przenosnie ale ta przenosnia nie znajduje odzwierciedlenia w rzeczywistosci

Gość bo wiesz
miska może być brzydka, ale najlepiej żeby była z czystego złota i ważyła z 5 kg :P

Gość a co chcesz żeby
umarła za 2 lata. Przecież dziewczyna nie na zawsze to nie po katolicku

Gość to rzuć się
na pierwszą z brzegu. Najwyżej odejdzie :P

Gość do ja
nie rozumiem takich ludzi jak Ty...zal mi ich:(

Gość a ja mówię
nigdy nie odejdzie ta co kocha :)

Gość na mnie też ządna nigdy
nie poleci. Nie ma w tym kraju takich desperatek: brzydki, głupi, źle ubrany, biedny, mało zaradny, nieśmiały, bez znajomych. Kto by chciał takie zero :(

Gość AguSsia
a ja wam coś powiem....:) Od dawna chodzę na imprezy ... mam wiele znajomych... i niestety wielu partnerów za sobą :D A uwierzcie ze nie należe do najładniejszych, gdzies mam za dużo tłuszczyku, coś z nosem nie tak... z nogami... ChoĆ to własnie tylko moja opinia podobno...:P Poprostu każdy ma jakieś kompleksy, ale trzeba udawaĆ że ich nie ma ...tyle :P " Każda zmora znajdzie swego amatora " :) Trzeba uwierzyĆ w siebie ...to najważniejsze... człowiek szczęśliwy odrazu wygląda lepiej... bez kompleksów itp... znajdzie sobie partnera nawet z katalogu modeli :P < znam z własnego doświadczenia > PzdR

Gość vampirka
To ja chyba jestem nienormalna bo podobają mi się tylko brzydcy, co nie znaczy zaniedbani,to zupełnie inna sprawa.Zawsze mam wrazenie ze są inteligentniejsi od przystojniakow i wiecej w siebie inwestują,mają więcej zainteresowań.Zresztą intelekt kręci mnie najbardziej i chyba nie jestem w tym odosobniona.

nie bede juz do ciebie pisac odnosnie twojej \"brzydoty\" bo widze ze to nie ma sensu.Podobal sie Tobie dzisiejszy odcinek Mody na Sukces

nawet na najbrzydszą dziewczynę jakiś facet zawsze poleci. W ostateczności będzie liczył że zdesperowana i przez to łatwa. A dziewczyny nie muszą się starać, bez problemu mogą przebierać

Gość anitka1
no wlasnie taka miska ze zlota.. wlejesz do nie jej zupe i jesz to samo do brzydkiej miski.. a po co jesc z brzydkiej jak mozna miec ladna i tez sie zje?

Gość a ja mówię
to prawda nawet najwieksze gwiazdy ukrywaja wady a pokazuja zalety intelekt bardziej kręci, głos, czułe spojrzenie;) A rodzice nie maja nic do mowienia, tomoje zycie i tylko ja wiem z kim i kiedy bede szczesliwa spacery, herbatka na balkonie super czas a znajomi? lepiej miec niewielu niz tysiace a takich co sa tylko ot tak bo chca czegos:):P

ale miskę ze złota można użyć do zyskania ciekawych perspektyw życiowych. Wycieczki, samochodu a brzydkiej nikt nie kupi :(

dzieki Vampirka jestem z Toba˛˛˛˛˛˛˛

i tak nic nie zmienia tego ża żadna z was nie zainteresowaała by się: mało atrakcyjnym ignorantem, bez zainteresowań, z perspektywami na strukturalne bezrobocie :) Tak zdesperowane to nie jesteście Stwierdzenie że wszyscy są wartościowi to największe kłamstwo w dziejach ludzkości

Gość a ja mówię
sa wartosciow a wiele osósb odkrywa cos dzieki temu, ze ktos ich pokochał i raptem robia to i tamto itp:) "ludzie są jak rośliny, mają ukryte właściwosci" nie pamietam czyj to cytat, ale madry

prosze napisycie mi co sie dzieje jesli w klawiaturze naciskam na cos np.y a wzskakuje mi z itd.

tylko nie pokochasz kogoś takiego. A jak jest nieśmiały czy tam zamknięty w sobie. To kto normalny będzie się niewiadomo ile męczył żeby osiągnąć niepewny rezultat. Taki człowiek wcale nie musi być wartościowy, może być poprostu pusty. Przez ten czas znajdziesz sobie 30 lepszych facetów

Gość a ja mówię
juz tyle zyje na swiecie i wiem, ze tak nie jest zamkniety w sobie, ale ma cos w srodku tak jak rosliny:)

bezdenną otchłań szaleństwa :classic_cool: owocnych poszukiwań 🖐️

Gość vampirka
pass, naciśnij ctrl=shift ;-)

Gość a ja mówię
Nie ma czegos takiego co przekresla

Gość vampirka
kurcze, ctrl+shift

Gość a ja mówię
nie ma sam sobie to wmawiasz:)_

Gość pollaaa
witam. zgadzam się. jest coś, co przekreśla. mnie przekreśliło. nie jestem gruba, ale bliżej mi do nadwagi niż do niedowagi. taka pyza. ale to może jeszcze nie jest najwazniejsze. mną się nie interesują. nigdy nikt. mam wielu kolegów, znajomych. ale nigdy żaden z nich nie zainteresował się mną. a naprawdę nie okazuję tego, że mam kompleksy. słynę jako ta wieczni uśmiechnięta, o ogromnym poczuciu humoru. zawsze pomocna, pogodna. rozrywkowa, fajnie tańczy, świetnie śpiewa. no ideał. tylko co mnie w takim razie przekreśla??

z dzieki wielkie co napisze cos rozlacza mi sie internet ............do JA przelom w filmie nie przegap jutro........hm to znaczy dzisiaj

Gość Angelunia
polaaa - jak to co? to, ze blizej Ci do nadwagi niz niedowagi ja juz to zrozumiałam, faceci lubia szczuple dziewczyny i musimy sie z tym pogodzic, tak samo jak my lubimy wyzszych niz 180 cm :-P to jest selekcja naturalna - jestes brzydki / brzydka masz ciezko - zycie... ale wspolczuje takim tluscioszkom jak ty bo wiem ze jest Ci ciezko... ale moze powalczysz o siebie, ale z pyzy zrobila sie zgrabna szczupla ( nie chuda ) dziewczyna ???? moze warto cos takiego zrobic ??? pozdrawiam i zycze szczescia

Gość jestem brzydki
tylko łatwiej schudnąć niż urosnąć :( może to dobrze bo nie przekażemy kiepskich genów i poprawi to jakość ludzkości