Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 miba Ty jeszcze tam jesteś????? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 kurcze chba się nam nie zgrywa czas pisania ale póki co to niech każda pisze co jej leży na wątrobie chociaż tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 zaraz będę musiała spadać od komputera... mąż zasiada do pracy... może o 19 00 spróbuje... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 poczytałam troche inne topiki. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 dobra sprobujemy o19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 uf!!!! zjadłam piętrową kanapkę.{szme zdrowe rzeczy},półlitra czerwonej herbaty i cała szczęśliwa ,bo dzień taki se...A L E !!!!!! wygrzebałam z szafy jeansy,które kupiłam pod koniec wakacji ,kupiłam "trochę"za małe,a dzisiaj .....jezu ...dobre .dobreeeeeeeeeeee!!! muszę tylko skrucić bo ze mnie kurdupel 160 cm.ale numer muszę jutro jaszcze pogrzebać w szafie ,może wykopię jakąś kiecę..... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 jeju jak ja lubię grzebać w ciuchach,przymierzać ,wiedząc,że mogą być """już"""""" dobre.... stwierdzam bezczelnie,że lepiej wyglądam w bardziej dopasowanych ciuchach niż w workach... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 jakie to miłe zakończenie dnia!!!!!!!!!!!!!!!!!! myślę ,że nie będzie to ostatni taki dzień ... postanowiłam zważyć się dopiero za 10 dni. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 BRAWO!!!!!!!!!Tak trzymaj.mnie cosik bierze handra a tak milo dzionek sie zaczoł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 jesteś jeszcze Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 weż pogrzeb w książkach ja zabieram się dziś za 'WYZNANIA GEJSZY" podobno ciekawa bo jakoś tak mam ,że bez książki ani rusz... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 niecierpię romansideł nie wiem czemu? uwielbiam COBENA... spróbuj tak poprawić sobie nastrój ja tak robię bo na drutach nie umiem a szkoda... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 chyba jestem samiuteńka.... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 to nic można pogadać z komputerem................................ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 no to co meg i to by było na tyle... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 pa ,hej na ra...i co tam jeszcze .....miłego wieczorku... papapapapapa.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 JESTEM !!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 byłam zrobić herbatke Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 Też lubie czytać ale dużo czytam w pracy . Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 ja wszędzie !! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 mam niedosyt w gadaniu albo w pisaniu jak to zwał to zwał ciągle praca-dom praca. jak mam wolne to znajomi pracują. Zresztąwiększość kolerzanek mam poza Jelenią Górą .na odwiedziny pozostaje tylko niedziela bo w soboty mój mąż często pracuje. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 pod poduszką mam zawsze albo gazetę albo ze dwie książki .. mąż mówi,że to czysta strata czasu ale niech se gada.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 no ze mnie też nie zła gaduła!!!!!!!!!! ale życie towarzyskie mamy dopiero latem .... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 JA czytam w nocy , mam wtedy troche spokoju. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 i niezły tłok Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 do sklepu daleko ,znajomi pracują w weekhendy ew. małe spotkanka przy lampce wina ale nie ma co narzekać!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Poocia Napisano Luty 5, 2007 ja schudlam 8 kilo :) ale wiem ze trudno bylo ale sie oplacalo :) Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 5, 2007 mam namyśli wczasowiczów Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 5, 2007 marzec ,kwiecień zaraz przeleci a w maju już zaczyna się sezon nad morzem,to już ludzie dostarczają nam dużej dawki rozrywki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach