Gość miba Napisano Luty 2, 2007 na początku tylko spróbuj żuć na co masz ochotę a na analizę przyjdzie czas jak połowa tych pyszności straci swój smak{dla ciebie } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 czytałam o tych kopenhaskich dietach ale ja nie bardzo mgę tak robić .Muszę brać pod uwagę koszt i gusta całej rodziny Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 na początku tylko spróbuj żuć na co masz ochotę a na analizę przyjdzie czas jak połowa tych pyszności straci swój smak{dla ciebie } Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 jak my wszystkie Umnie wszyscy uwilbiaja warzywa pod karzdąpostacią tylko syn nie je wcale ijak pięknie kłamie że jada w przedszkolu Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 dorota chyba odleciała ....szkoda , Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 mibaile ma twoja latorość . Chyba wszyscy nas uścili. Jak ząb Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 moj syn też lubi tylko kluski pierogi,warzywa to tylko marchew z jabłkiem.Za ko mój mąż mięso ,dużo i dużo dlatego mam kłopot muszę trochę kombinować i nieraz w dwóch garnkach gotuję. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 Mojterz kluskowo -makaronowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 sorry ale sąsiadka dobija się do mnie ... dędę za 2 godz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 pa ja też idę troszke po pracować zawsze to troch ruchu .jak wszystko można sobie ładnie wytłumaczyć .postaram się być za 2 godz. Jak dopcham się do komputera Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 mój czterolatek rąbie właśnie swoą ulubioną galaretkę owocową. To mam teraz wolne . zaprosiłam tu taką jedną z innegio forum {chyba desperatka jakaś} ale chyba jej nie ma ...nie to nie . jak któraś chce się dołączyć to nie ch się odezwie!!!!!!!!!!!! A swoją drogą to ciekawe,ludzie z początku chcą ,pewnie,że chcą ale potem cisza jak po śmierci organisty . Mam na coś ochotę ,więc nasypałam sobie płatków kukurydzianych do miseczkii skubie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 jestem! troszke popracowałap tak dla sportu.Tylko musze coś zorganizować dla syna.,córka poszła na niemiecki więc mam komputer dla siebie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 no jestem zjadłam obiadek tylko sałatke.Ale dzisiaj mam dzień leniwca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 No to teraz spowiadaj się cos podjadała ! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 jak nie zjadłaś obiadu to potam cię będzie ssało i co wtedy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 pyszna sałata lodowa z pomidorkiem ogorkiem cebulką +sos ocet balsamiczny +olej+odrobina musztardy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 mmmmmmmmm.... super a jak będzie ssało to kawałek ciemnego pieczywa z dodatkiem i spoko!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 ciekawe jest to,że jak nadwaga jest bardzo duża to przy takim jedzeniu chudnie sie szybko o najtrudniej zwalić 10-8 kg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 nie kupiłam pieczywa! lubi ciemne pieczywo takie cieniutkie albo grzanke terz zciemnego Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 moja pisownia sory!!!!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 ale tak na serio to warto trochę zmienić w swoim życiu!!! Tak jak mówiłaś wczoraj jakiś kolor na włosy,nowy łaszek albo kosmetyk hm hm hmmmmmmmmmmmmmm i świadomość ,że do wiosny będę lżejsza Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 bo będziemy no nie????!!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 miba jesteś? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 NPEWNO BĘDZIEMY .musze się porządnie zwarzyć bo moja waga jest do ........! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 muszę teraz przygotować obiadek dla połowy bo niedługo wraca z pracy i znowu będę miała przemeblowanie w komputerze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zawsze coś przy nim grzebie ,znaczy się ulepsza -takie hobby! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 Będziesz jeszcze dzisiaj, bo ja jutro ide do pracy na12 godz. od7do 19. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 tylko błagam niw waż się codziennie bo to żle wpływa na psychikę!!!!! wystarczy raz na 10 dni . jak efekty są nie wielkie to człek się zniechęca Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 2, 2007 jak mąż wróci o normalnej porze to nie mam szans ,bo okupuje komputer {robi projekty na komputerze} nie zawsze może to skończyć w biurze więc zabiera do domu siła wyższa ale spróbuje na ra Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 2, 2007 OK. zajrze jeszcze dzisiaj albo jutro wieczorem po 20 pa.pa! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach