Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 miba jesteś jeszcze? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 znowu mi gdzieś zniknełaś Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 daj znać kiedy będziesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 znikam postaram się wpaść za chwile jeślimożesz to daj znać kiedy można Cię złapać .Jutro mnie nie Bę dzie ide do pracy ,w domu będeo 20 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 Musiałam załatwić listonosza i sąsiadkę! już jestem po herbacie,ćwiczyć mi się nie chce i mam lekkiego doła ... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 dzisiaj łupie mnie wątroba,chyba przyłożę sobie gorący termofor ,też pomaga... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 witaj znowu! czy czerwona herbata może uczulać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 od rana mam bardzo spuchnięte oczy tak jak po nowym kremie a wieczorem nic nie używałam Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 niedługo wróci mój mąż ibęde musiała na cheile zniknąć ,o już jest jeśli leżysz z termoforem to nie będe przeszkadzać.pomyłka to nie on Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 kiedy ja się naucze pisać!! ciągle coś pokręce. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 chyba leżysz więc zdrowiej zajże za chwile Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 nie słyszałam aby herbata uczulała ale może odstawisz na 2 dni i zobaczysz a potem spróbuj zieloną też jest ok. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 jestem, mam troche ciszy chłopaki poszli do szklarni siać sałate. myślą że beędziejuż wiosna tylkocórka ciągle ględzi a ma czytać Ptop . Jej pokolenie nie potrafi czytać! czasami mam ochote poczytać jej nagłos byłó by prędzej Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 ją krytykuje a sama komputera nie potrafie obsługiwać. coś za coś takie czasy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 zrobiłam galaretke owocową ,chyba się skusze .można? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 jest chyba nisko kaloryczna jak na deser? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 galaretka jest ok dobrze wpływa na kości {podobno} Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 noooo to jak masz szklarnię to warzywka masz na zawołanie... ale pracy to wymaga no nie??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 zaraz wpadnie moja siostra ze swoimi łobuzami to gimnastyka będzie za friko...hi hi meg zajrzę jeszcze o19.00 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 to hobby mojego męża. Ale teraz to ija się postaram jak ceny skoczą będzie jak znalazł Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 OK będe.ide pofikać Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość miba Napisano Luty 6, 2007 ale sam fakt,że masz pod ręką to już super... w środku nocy idziesz z latarką po sałatę albo ogórka....hi hi hi Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 te ogórki to latem ale sałata rzodkiewka itp. to już niedługo , chyba że wróci zima Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 wesołej zabawy do 19 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 już jesten ale polatam chwilke po stronkach.. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 Rodzina najedzona i umyta.ja sobie darowałam kolacje. po kąpieli dosyć wnikliwie zlustrowałam swoje wdzięki i chyba nie jestem zadowolona. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 jutro wielki dzień WAŻENIE. wiem żenie powinnam oczekiwać za wiele , ale mogło by coś drgnąć. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 miba wiem że to pra kolacji kładzenia małego. daj znać czy dasz rade pogadać dzisiaj. ja jutro cały dzień w pracy. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 polatałam po stronkach.poczytałam i nic ,jakoś mi nie wychodzi to forumowe gadanie Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość meg13 Napisano Luty 6, 2007 no to by było na tyle. chyba pora kończyć pa pa pa.do jutra jeśli dasz rade wieczorem Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach