Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość niuch niuch

Najbrzydsze imiona dla dzieci

Polecane posty

Gość klotka_
A jak wam sie podoba imie Ewa?

Gość a co powiecie o imionach
Ewa- to imię mojej siostry...

Niewiem czemu ale imie Ewa kojarzy mi sie z osoba dynamiczna, odwazna, samodzielna, dazaca do czegos uparcie. Jest krotkie i konkretne... Tzn moze wiem dlaczego tak mi sie kojarzy... moja siostra nosi to imie .. :]

Jessica, Roksana, Sandra, Nikolina----> Z tymi imionami różnie bywa. Nie toleruję imion: Jessica, Nikolina, są dziwaczne i ośmieszające, ale za to podobają mi się takie imiona jak: Sandra, Roksana. Chciałam nazwać swoję córeczkę Sandra. Ewa- piękne, polskie imię. Moja przyjaciółka ma tak na imię, dlatego miło mi się kojarzy. Lilianna- śliczne imię. Znam tylko jedną Lilę, a to dowodzi temu, że nie jest aż tak popularne.

Ja nie znam zadnych Lilian i moze dlatego potrafie spojrzec na to imie obietktywnie ??:) Chyba dam tak swojej corce na imie.... no chyba ze do tego czasu zmienie zdanie bo jestem jeszcze mloda ;-) i nie czas na dzieci :)

Gość a mnie sie podoba imie
Hanka ale Anka juz nie :-P

Gość jesterdej
Paulka sorry ale odniosłam wrażenie, że hgdybyś poznała kogos o imieniu KUNEGUNDA to pierwsza Twoja reakcją byłby śmiech jesli sie pomylilam to przepraszam p.s Marysia mi sie podoba, podobnie jak Antosia, Zosia, Hania itp ale na pewno beda się z niej śmiali bo nie wiem czemu wszystkim sie te imiona z wsią kojarzą :O i pewnie jej rowiesniczki Olivki i Nicole beda sie z niej nasmiewac

Gość pracuję w przedszkolu
i zaobserwowałam taką zależność - mama sklepowa - dzieci mają na imię - Oliwia, Nikola, Dawid

Gość a ja w szkole
w pierwszych klasach dzieci mam niewyksztalconych : Nikola, Andzelika , Jesika Dawid,Damian , Braian, Adrian, Patryk, a wyksztalconych Jan, Maria ,Alicja,Marta, Antoni, Stanislaw, Pawel - i taki podzial imion byl w kilku klasach

Gość do wysoko sytuowanej w marzen
fryzjerki, sprzedawczynie, sprzątaczki dają proste, takie jak nikol własnie !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Gość a mnie się nie podoba
Magda, Basia, Nikole (a), Oliwia, Sandra, Mikołaj, Kacper, Kuba Śliczne są: Piotr, Paweł, Rafał, Michał, Łukasz

A co powiecie o imieniu Olga i Olena ??? Ładne czy nie ??? :> Z żeńskich imion na nerwy mi działają imiona: Martyna, Mariola i Marlena :) a i Patrycja :) nie to że ktoś taki kiedyś zalazł mi za skórę... po prostu nie podoba mi się ich wydźwięk :) A z męskich to nie wiem chyba Dawid :)

Gość juupiik
Mi nie podobają się imiona obcojęzyczne - np. Alan, Brian, Nicole, Jessica, Samanta, Alex, Kevin, ... Jest tyle ładnych polskich imion /lub form spolszczonych/ -o: Zupełnie inaczej sprawa wygląda, jeśli rodzice mieszkają zagranicą i zamierzają tam wychować dziecko. Ale nadawanie w Polsce zagranicznych imion jest po prostu żałosne.

Gość buahahahaha Ewa polskie imie
sprawdz pochodzenie!

Eva nie jest polskim imieniem, ale wersja- Ewa jest właśnie tym spolszczeniem. Nicole- kolejne niepolskie imię, spolszczone na NIKOLA- żeńska wersja męskiego imienia Mikołaj. Więc same widzicie, że Nikola jest tak samo polska jak Ewa. Wszelkie obrażanie, wyśmiewanie się z cudzych imion jest co najmniej nie na miejscu. Żadna Zosia, Marysia nie będzie w szkole wyśmiewana, ale tak samo będzie z Oliwią i Nikolą.

Gość bardzo mi się podoba
imię Izabella, moje koleżanka ma tak na imię, fajna dziewczyna i bardzo do niej to imie pasuje, no i mozna je skracać. Iza, Izunia,

Gość bardzo mi się podoba
aha, miało być o tym co się nie podoba. dla mnie niezbyt ładne imiona to Gosia i Karolina. oraz wszystkie wymyślne zagraniczne. Wolałabym nazwać syna Henryk niż Brajan

Gość dddddddddghhhhhhh
Najpiękniejsze imiona moim zdaniem to Robert i Katarzyna (Kasia - najładniejsze polskie imie)

Gość gArFiLdEk
andrzej stszek jasek amadeusz kuba kandrad genogefa arleta ala arletta kaśka mastyka

Gość fhdfh
Arielka i kRZYSZTOF BLEEEEEEEEEEE

ten kto założył ten temat to jest na prawdę mega mega gł... nie ma czegoś takiego jak najbrzydsze i najładniejsze imię. innym się będzie podobało imię Kacper a drugim nie inna zakocha się w imieniu Bartek a druga nie. Czemu sama lub sam nie napisała swojego imienia tylko jakieś NIUCH NIUCH jeśli to twoje imię to sory ale jak wpisałaś lub wpisałeś w temacie najbrzydsze imię to twoje się kwalifikuje

Gość Natikwiati
Najbrzydsze żeńskie to : 1. Małgorzata . 2.Marlena. 3.Patrycja. 4.Mirosława. 5.Jagoda. Jeżeli chodzi o polskie . Te Ramony itd. też są niefajne . Najbrzydsze imiona męskie to : 1.Brian (Brajan ). 2.Patryk. 3.Wiktor. 4.Dominik. 5.Klaudiusz. I te stare typu : Władysław , Stefan itp. A teraz te najpiękniejsze . Żeńskie : 1.Nadia . 2.Adrianna(Ada). 3.Magdalena (Magda) 4.Alicja. 5.Elżbieta . Męskie : 1.Adam. 2.Paweł. 3.Dawid. 4.Kamil. 5.Marcin . Nie krzywdźcie dzieci i nie nadawajcie im głupich imion , ale też nie takich zwyczajnych tyou Katarzyna . I co zgadzacie sie z moją opnią ? A i co myślicie o imieniu Natasza ?

Jeżeli chodzi o imię natasza Natasza. Na początku imię to było dla mnie takie hmm .... może nie brzydkie ale dosyć dziwne. Odkąd mam w rodzinie małą Nataszkę to przyzwyczaiłam się do tego imienia a nawet zaczęło mnie się podobać.

Gość ivik
dla mnie najbrzydsze męskie to : Zdzisław, Zdzichu - drazni moje uszy a żeńskie to: Józefa, skrót Jóźka- tragedia za to większość imion które wy tu piętnujecie uważam za zupełnie normalne i nie mam skojarzeń z żadną patologią- może dlatego, że nigdy nie miałam styczności z takimi środowiskami.... ...wychowałam się na Opolszczyźnie i tu na imię ANGELIKA nie jak wy piszecie Andżelika- jest zupełnie normalne, miałam koleżankę w podstawówce o tym imieniu z normalnej przeciętnej rodziny, teraz na naszym osiedlu mamy Alana z 13 lat- syn tłumaczki i własciciela firmy handlującej stalą- raczej nie patologia, Oliwie- 12 tal córeczka właścicieli kilku sklepów, znam też Julie, Klaudie, Amelie, Laurę- wszystko dzieci z normalnych rodzin..... nie oceniam czy mi się podobają czy nie- to sprawa rodziców- moim zdaniem lepsze to niż 10 Magd czy Ani w jednej kalsie....

moja koleżanka dała swojemu synowi na imię Xavier :( jak Wiśniewski :( bleeeeeeeeee

Gość jagodziankadxs
a co myślicie o Alicji

Gość Elevator
Witam Mam na imię Brajan Wiśniewski... Nie rozumiem dlaczego wam tak bardzo nie podoba się to imię? Kiedyś też mi się nie podobało ale gdy tylko zacząłem zauważać jego plusy od razu normalnie je pokochałem i teraz dziękuję za to rodzicom... Na świecie jest tylko jeden Brajan Wiśniewski i to mnie bardzo cieszy... Ludzie bardzo szybko zapamiętują moje imię. Gdy poznaje kogoś nowego to ta osoba pamięta moje imię przez długi czas. Jestem rozpoznawalny wśród swoich ludzi właśnie dzięki temu imieniu. Ten kto napisał że imię Małgorzata jest brzydkie musi mieć naprawdę zdrowo nasrane w głowie! To jedno z najpiękniejszych imion żeńskich. Osobiście najładniejsze imie żeńskie według mnie to Nadia.

Gość KrystianDamianDanielPatryk
Milosz Paulina Natalia. Fuj Ariadna Tamara Luiza Mateusz moga byc

Gość Znam rodzinke
Nikodem 16l Izydor15 Kajetan12 Ernestyna 10 i Faustynka 6 lat -nikt sie z nich nie smieje.

Gość Fresa
Niektórzy rodzice chcą być oryginalni i dają swoim dzieciom imiona od rzeczowników pospolitych, np dąb. To jest brzydkie imię. Przy tym nie powinno dawać imion, które mogą w przyszłosci brzmieć komicznie, np. pani profesor poziomka kowalska.