Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Sikorka_1993

Proszę o pomoc. Chodzi o Adobe Photoshop.

Polecane posty

Ściągłam sobie z neta Adobe photoshop. Gdy go instaluje wyskakuje mi bła. czytałam, że często tak się zdarza, ale da się zainstalować. Co mam zrobić. Wiem, że dużo osób ma ten program, wiec mam nadzieje, że ktoś mi pomoże. Bardzo proszę. Z góry dziękuje.

a moze ktoś inny pomoże??? Wiem, że dużo osób ma tego photoshopa, bo to szczególnie w nim robi się nagłówki itp. na bloga.

Zwykle wystarczy, jeśli podczas instalacji podasz właściwy kod :-) Jeśli jednak ciągnęłaś z eMule, to jest ryzyko, że dołączona tzw. szczepionka jest trojanem lub wirusem, więc sprawdź na kilka sposobów, zanim zaczniesz stosować. Corela szczerze odradzam, bo OSZALEJESZ podczas pracy, zwłaszcza, jeśli bawisz się w obróbkę okazjonalnie i nie zamierzasz wkuwać programu na blachę. Ponadto Corel też wymaga podania prawidłowego kodu :-)

Gość gwiazdeczka**
a ja sienie umiem nauczyć tego photoshopa. Niby ma dużo funkcji a ja jakoś nie umiem ich wykorzysać. Jedyne co umiem to jakieś fotomontarze typu że wkleje jakąś twarz czy głowę w inne ciało i dostosuję kolory zeby nie było różnicy. Ale nic wiecej nie umiem. Gdzie i jak sie tego nauczyć. co tam mozna jeszcze robić na nim?