Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość przygoda...
Ludzie wiecie co wam powiem raz jak byłem wypity.. ....to zrobiłem szopke.. wracałem.... sobie z imprezy... bo mi autobus zwiał na nogach..i po drodze był burdel... wpierzpyłem się w kszaki ... kamer były i ochrona .... przelazłem prze plot zima była..... i był balkon..... podciągnołem sie .... się .. i kopnoł mnie prąd.....bo było to pod prądem.. troche bolało ale się nie poddałem.. ale byłem taki zdeterminowany... że się nie podalem obczaiłem.. gdzie nie kopie,założyłem rękawiczki i .. wylazłem na balkon... a ci ochroniarze... to jacyś ślepi.... i nikt mnie nie widział.. i widziałem dziwke jak ciągneła loda...... i co się tam dzieje za friko.. Była sie połapali... potem to skoczyłem z tego balkonu... i spierdoliłem.. ale fajne widoki były.... Ochrona i te kamery to jacyś.... frajerzy... ... Niedoj że byłem wypity.. i mnie pokusiło...to nic nie zauważyli... To była szalona przygoda.. ale są wspomnienia. Niema to jak się kamuflować.. można cos zyskać dla oczu :P

Gość ZACZYNAM JAKO CALL GIRL
JA MAM PYTANIE ! W PIATEK ZACZYNAM JAKO CALL GIRL...I TROCHE SIE BOJE..CO MOGE Z TYM STRACHEM ZROBIC????? CZY TO NORMALNE??

w moim klubie ochrona ma stroje służbowe, tj-> garnitur, wspomnialam już że to jest ekskluzywny lokal. Bez naszych bodyguardów nie ma mowy....

Gość agniechap76
a wogole nie zalujesz ze zaczelas sie szmacic dla kasy?

Gość agniechap76
moze tez zaczne... zarobie na pare rzeczy

Gość robisz wyjazdy sluzbowe
czyli nici, trudno - mozna bylo niezle zarobic :)🖐️

nie, nie żaluję; poznałam fajnych ludzi-na prawdę-> lekarzy, prawnków, właściceli firm; to są ludzie inteligentni,którzy mają trochę szacunku do ludzi. Zapraszają mnie na bankiey, które wcale nie kończą się wbrew pozorom seksem....:) ps. szmaci to się, ta która rozdaje na prawo i lewo za darmo pod dyskoteką Slońce

Kiedyś na drodze z pracy do domu istniał taki club na dzwonek. Facet to taki materiał, że idąc z żoną spoglada na okna. Nawet ja uwazam w głebinach zepsutej swej duszy, że prostytutka jest łatwa dziewczyną... pytanie: Dlaczego zapominammy o honorarium? ;) I tu juz jest trudniej :D

Gość agniechap76
jakie to proste

Gość agniechap76
ojej tylko zapytalam..... a mnie by przyjęli?

Gość agniechap76
zapraszaja cie do swoich domow i poznaja z rodzina?

Gość agniechap76
ktos mi sie wcina

Gość agniechap76
zadaje tyle pytań bo chce wiedziec czy warto?

Gość catsumiv
offtopic-> przytocz chcociażby jedno moje zdanie, które brzmialoby niczym usprawiedliwienie.....

catsumi !!!JA MAM PYTANIE ! W PIATEK ZACZYNAM JAKO CALL GIRL...I TROCHE SIE BOJE..CO MOGE Z TYM STRACHEM ZROBIC????? CZY TO NORMALNE?? co mam zrobic zeby sie nie denerwowac?

nie musze, wystarczy poczytac topic od poczatku - w zasadzie wszystkie Twoje wypowiedzi mozna odebrac w ten sposob.

call girl to inna bajka pomyśl,ze my mamy jeszcze gorzej i wyobraź sobie, jak ja sie czułam 1 dnia.....

Gość Insomnia_E
Call girl - to nawet ja wiem. :O Walnij sobie browarka albo setke, jak masz mocniejszą głowę. Powinno pomóc Ci sie rozluźnić.

Gość sretetete
straszne, to musialo byc okropne. a kto do cholery kazal ci to robic jak to bylo takie sraszne

wlasnie to sobie probuje wyobrazic...dlaczego nie woilsz byc call gilr? to jest chyba bezpieczniejsze i lepsze zarobkowo..nie znam sie na tym tak do konca..czy masz przybrane jakies imie w agencji czy tam gdzie jestes? bo ja ku zaskoczeniu zostalam poproszona o wymyslenie sobie jakiegolkkolwiek imienia

Gość Insomnia_E
A ja nie odnoszę wrażenia, że catsumi się tłumaczy... Bardziej odbieram ten topic jako ciekawostkę, połączoną z przełamywaniem pewnego tabu.

mialem na mysli to, ze tlumaczy sie przed sama soba, poniewaz czuje sie gorsza od innych.

oczywiście, że tak->chyba nie chcesz, aby klienci zdali twoje dane osobowe, chociażbt twoje imię i głos....:) nikt mi nie kazał tego robić....mam swój rozum call girl-> w jakim mieście zaczynasz?

Gość sretetete
watpie czy twoi klienci to twoi przyjaciele

Gość sretetete
zgadzam sie z toba offtopic

zaczynam W WARSZAWIE ALE NIE JESTEM STAMTAD ..JESTEM ZE ŚLASKA

Gość sretetete
nie podlizuj sie insomni

sretetete-> doświadczyłaś? to się nie odzywaj....Słońce wiem lepiej! Pilnujcie męzów, bo czasami zpozoru idealne małżeństwo wydaje sie być idealne, ale tak na prawdę to jest gówno w sreberku...