Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość zupa nic
nie widzice ze to prowokacja? tkich odpowiedzi nawet zakonnica moglaby uzielic :) masz fantazje dziecko... kiedy ci sie ferie koncza? :D

Gość TakiSem
catsumi szkoda mi ciebie.. ale wiem dlaczego to robisz bo brakuje ci miłości i żeby cię ktos przytlulił,itp tak z uczuciem a nie . tylko dla zaspokojnia siebie.. dlatego postwiłaś swoje życie tak a nie inaczej.. będziesz tego żałowała mowie ci o ile sama juz niemasz takich myśli czasem.. że żle zrobiłaś..

nieśmiali? raczej nie, bo w klubie jest alkohol i ajk ktoś jest na prawdę wsydliwy...to się raczy trunkiem i trema przechodzi :)

23 lata wbrew pozorom studentka... na razie o tym nie myślę, że\"zmarnowałam życie\", jakby co to zgloszę sie o pomoc do ciebie :p poza tym-nie czepiaj sie tak mnie....ja ci nic nie zrobiłam; uważaj żeby kiedykolwiek żonka ci rogów nie przyprawiła.....eh :o

Gość ___F___
Heh, na moje pytanie nie odpowiedzialas. Tak myslalem :|

myślę,że będę miała faceta. nie wiem, czy mu powiem o tym, co robiłam. nie chcę martwić się na przyszłość. zamierzam skończyć studia...i wyjechać. co dalej-jeszcze tego nie wiem.sama w życiu raczej nie będę :-)

Gość TakiSem
Nie mam żonki mam 20 lat ale poznałem życie.. i dużo przeżyłem... Czepiam się ciebie .. bo tylko tak poprzez krytyke można uświadomić kogoś.. ze żle robi.. szkoda mi kobiet której tak robią ehh :(( Człowiek uczy się na błedach..a ty nie tobie to pasuje i to jest chore... Możliwe że jesteś mądrą kobietą tylko sama z siebie robisz głupią..... Sama się niszczysz.. nie myślałaś żeby pierdolnąć tą prace.. mając to co zarobiłaś... i znaleść jakąś inną....???

rzucę tę pracę-przecież pisałam.... zalożę swój nigt club w Hiszpanii/ taki mam plan/ , także za kilka lat-zapraszam; prawdopodobnie nazwa będzie \"catsumi\".....:-)

Gość ___F___
"nie chcę martwić się na przyszłość" a powinnas :/ Chcesz, zeby twoj ukochany mial dziewczyne z taka przeszloscia? Poza tym, wiesz, ze historia lubi sie powtarza i twoja corka (zalozmy, ze bedziesz ja miala) moze tez byc dziwka? Albo pomysl z drugiej strony, masz faceta, ktory kiedys byl meska dziwka. Jakbys sie poczula? Jakbys go traktowala? Bardzo jestem ciekaw.

olaboga-> czyżby twój partner korzustał z usług pań lekkich obyczajów? ;p muszę już lecieć, wykąpać się, przygotować i do pracy śmigać. Odezwę się niebawem , a weekend zabawa w Zakopanem 😘 dla wszystkich, bez wyjątków, bo wierzę w dobroć istoty ludzkiej.

Gość powiedzialas...
ze starasz sie byc podniecona... Jak mozna byc podniecona obslugujac jakiegos smierdzacego, sapiejacego dziadka? Nie sprawia Ci to wtedy bolu??????????????

Efie-> a reaujesz na info, że twoja partnerka miala przed tobą kilku facetów?

Za każdym razem jak uprawiasz sex, jesteś tak obok czy próbujesz się wciągnąć by sprawiał Ci przyjemność, skupiasz sie na kliencie czy na sobie..................... uważasz, że potrafisz oddzielić uprawiany wcześniej seks z wieloma mężczyznami od tego z tym jedynym, nie będziesz porównywać? oceniać? i nie będziesz szukać tego jedynego patrząc tylko przez pryzmat sexu? odrzucając inne wartości jako człowieka?

nie napisałam,że przychodzą śmierdzący ludzie; są prysznice, jacuzzi, wanny więc można skorzystać. Smierdzący ludzie nie mają wstępu di clubu,bo zaledwie na piwo trzba wydać 25 zł....

Gość ___F___
Kilku, a nie kilkudziesieciu, czy nawet kilkunastu :/ Poza tym, mam nadzieje, ze oddala sie z milosci, a nie dla pieniedzy czy dlatego, ze ja cipa swedziala. 🖐️

hmmmm....skupiam się na kliencie, bo im szybciej go \"zalatwię\" lepiej dla mnie, ale czasem mimo, że ja nie chcę dochodzić, dzieje się inaczej :-D mam nadzieję, że nie będę porównywała, a jeżeli już, to wydaje mi się, że seksu można się nauczyć...:) nie patrzę na ludzi przez pryzmat seksu....:0 gdybym tak robiła, zapewne zakochałabym się na amen w niejednym moim kliencie

mnie cipa nie swędzi....nie będę się zniżała do twego poziomu intelektualnego i ci ubliżała, bo wyzwiska są oznaką braku argumentów.....

Gość no to coś innego
piszesz, że im szybciej dochodzi tym lepiej dla ciebie. Zakładam, że seks oralny też uprawiasz. Jak doprowadzasz faceta (jeśli chcesz to zrobić szybko)?

Gość ___F___
Ale oddajesz sie za pieniadze. A piszac "ze ja cipa swedziala" mialem na mysli dziwki dyskotekowe ktore oddaja sie za darmo. Nie mialem ciebie na mysli.

no tak wydaje się nam jedno. a w życiu może być inaczej :). Nie potępiam Cię każdy musi mieć wybór nie wszystko da się załatwić ustawami, a zwłaszcza dekalogu jak niektórzy by chcieli............. trzeba mieć wybór i samemu decydować......................... i odpowiadac za te decyzje. Ja nie zdecydowałbym się pójść do prostytutki, nie mam takiej potrzeby aczkolwiek jest to z pewnością dla kogoś kto tego nie robił ciekawe doświadczenie......czuję, że lwią cześć czasu bym przegadał :)

Gość Benek
Dla facetow ktorzy maja duzo lat (powyzej 23 lat) a sa prawiczkami, proponowalabys jeszcze poczekac, bo moze uda im sie znalezc dziewczyne, czy jednak pojsc do prostytutki? Odpowiedz szczerze :)

coheed-> większość klientów tak robi i przychodzą porpzmawiać po prostu :) szczegolnie ci co są ten pierwszy raz...:-D no to coś innego-> akurat miłością francuską najszybciej doprowadzam facetów do orgazmu....słyszałam wiele komplementów na tan tamat i jestem pewna na 101% w seksie oralnym jestem nie do pobicia....:) Ktoś kiedyś powiedział- nareszczie profesjonalistka....;-)

Gość no to coś innego
a podzielisz się wiedzą? Jak to robisz i co jest ważne? I jak zrobić, żeby doszedł jak najszybciej?

nie potępiam Cię, nie wiem czemu, ale wzbudzasz moją sympatię...każdy sam wybiera sobie swoją drogę życiową i każdy jest odpowiedzialny za ten wybór, a Ty widocznie miałaś jakieś powody... mam pytanie: jeśli już znajdziesz tego jedynego faceta, wymarzonego, to skończysz z tym? powiesz mu o swojej przeszłości? i czy bierzesz pod uwagę fakt, że mogłabyś się zakochać w swoim kliencie lub on w Tobie?

Gość yaksobieposcielesz
Nie jestem profesjonalistką ale wydaje mi sie że w dobrym oralu nie chodzi o to by zrobić go na chybcika, lecz o to by trwał i trwał....i oczywiście by było ciekawie i mega przyjemnie....

Gość no to coś innego
tiaaa, ale pytanie nieprzypadkowo jest o szybki finisz :P

Gość Mentaly_ill
po pierwsze chciałabym pogratulować autorce tego topiku odwagi.:D denerwuje mnie to ze wiekszość społeczeństwa uważa ten zawód za poniżający... Zawód jak kazdy inny. Nie rozumiem tych stereotpów. pozdro dla Ciebie Catsumi 06.06.06

Gość stokrotka_ns
>> zawód jak kazdy inny jaki kurwa zawod? W jakich szkolach go uczą? Placa podatki i ubezpieczenia?

Ja lubię seks ale najpierw musiałabyś zaspokoić moja ciekawość:) Do powyżej Masz rację szybko to nie znaczy dobrze ja lubię rozciągać przyjemność :) nie lubię jak się mnie szybko wykańcza

Gość HALLLAMA
Tadeusz Boy-Zelenski w ,,Sztuce chedozenia" napisal. Najważniejsza rada, Którą na koniec dlatego wykładam: Nie chodz do kurwy, chociażbyś z pragnienia Usychał, tego czarciego nasienia Unikaj zawsze, choćby kapucyna Przyszło ci urżnąć, z nimi nie zaczynaj. Wiedz, że kloaką jest kurewska potka, Że chuja wsadziłbyś jak do wychodka, Bo każdy, nawet najwstrętniejsze chuje, Jak do kanału, z chuja do niej pluje, A chuj twój godny jest chyba salonu. Jakżebyś potem mógł puścić się z żoną I do jej czystej, rozkosznej poteczki Wsadzać brudasa, co z śmierdzącej beczki Pił świńską rozkosz. Z tej ohydnej misy Wyniesiesz trypry, szankry, syfilisy, I jako człowiek będziesz upodlony. Czy dla kochanki, czyli też dla żony Tak dla mężatki, jak dla wdowy, panny, W czystości chowaj chuja nienagannej, Myj więc go co dzień, by się ser nie tworzył, A będziesz zdrowo i długo chędożył.