Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

Gość ponawiam pytanie ktore
juz zreszta padlo :) co z sexem z kobieta (ile kosztuje itd.) aha a gdyby przyszlo do Ciebie malzenstwo, jak to wtedy wyglada?

Catsumi, a czego najczęściej chcą klienci? Zwykły, miły stosunek, parę pozycji i wsio, czy raczej wolą jeszcze coś więcej? Czy w zależności od tego, co chcą, są różne ceny? (oral, anal) Czy używacie dodatkowych zabaweczek erotycznych? Czy mają życzenia dot. ubioru, zachowania? (np. kolor bielizny, jakiś szczególny strój, odgrywanie upadłej femme fatale albo niewiniątka) Zdarzają się dziwolągi, czyli osobnicy mający niecodzienne życzenia? Jeśli możesz, to napisz parę przykładów. Trafił ci się fetyszysta na przykład?

ok. 5 w ciągu nocy, czasami mam luzy i nie mam klientów :) najlepszy-> z takim Bułgarem, ok.30 lat, bardzo szarmancki, czuły, delikatny....z nim mibyło bardzo dobrze 😘 a najdziwniejszy-> przyszedl klient, który chciał całować moje stopy i byc moim niewolnikiem...

Gość a mialas
klientów z jakimiś niestandardowymi penisami? po jakichś przejściach, chorobach, krzywe, etc etc?

Gość TakiSem
Co wy gadacie ... żałośne.. kurwa jak sama nazwa mówi to taki sprzedawczyk .. jak i baba ktora odaje się za pieniądze .. ona niema uczuć nigdy nikogo nie pokocha i zdradzi... ciebie bardzo szybko... jak nie będziesz dobrym kochankiem to raz Ona niema do siebie dystansu.. nie szanuje się jest egoistką bo mysli tylko o swojej dupie... Odaje swoje ciało nie jest wogóle ambitna , jest materialistką za to zrobi wszytko bo tylko to się dla niej liczy Kurwa ma w dupie co czuje ten ktory u nie jest.. Dla kurwy liczy sie .. wygląd i kasa... i tyle bez pierdolenia.. Rozwala małżeństwa.. żeruje na ludziach.. umie tylko dupy dać.. mówie tu o wszystkich ktore odają się.... burdele. puby. bary.dyskoteki wszystkie... DLatego dla kurwy nigdy szacunek.. bo ona wszystko zrobi dla swojego celu... pozatym to jest.. złe .......Bo osoba która do nie idzie traci sama do siebie szacunek.. i pogrąża.. się ja nigdy nie byłem i niemam zamiaru być.. już wolałbym chyba do końca życia być sam..

jestem biseksualna, więc seks z kobietą też wchodzi w grę, ale kobiety same nie chodzą do takich lokali. jest taki klub w Bielsko-Bialej, gdzie idziesz z partnerem i wymieniasz się z innymi uczestnikami :) ale możesz tylko popatrzeć ;-)

Gość ZACZYNAM JAKO CALL GIRL
JA JESTEM Z BIELSKA ;-) ZNAM TEN KLUB ;-)

Gość TakiSem
jednym słowem mówiąc... kurwa to samo zło... pusta kobieta.. bez wartościowa...... bo mysli cipą zamiast głową i tyle fakty.. ludzie....

Gość co to za klub bo jestem z
Bielska?

Gość wg p.Boya-Zelenskiego
sztuka chedozenia Najważniejsza rada, Którą na koniec dlatego wykładam: Nie chodz do k**wy, chociażbyś z pragnienia Usychał, tego czarciego nasienia Unikaj zawsze, choćby kapucyna Przyszło ci urżnąć, z nimi nie zaczynaj. Wiedz, że kloaką jest k**ewska potka, Że ch*ja wsadziłbyś jak do wychodka, Bo każdy, nawet najwstrętniejsze ch*je, Jak do kanału, z ch*ja do niej pluje, A ch*j twój godny jest chyba salonu. Jakżebyś potem mógł puścić się z żoną I do jej czystej, rozkosznej poteczki Wsadzać brudasa, co z śmierdzącej beczki Pił świńską rozkosz. Z tej ohydnej misy Wyniesiesz trypry, szankry, syfilisy, I jako człowiek będziesz upodlony. Czy dla kochanki, czyli też dla żony Tak dla mężatki, jak dla wdowy, panny, W czystości chowaj ch*ja nienagannej, Myj więc go co dzień, by się ser nie tworzył, A będziesz zdrowo i długo chędożył.

to nie my rozwalamy malżeństwa, jak ktoś nie chce, to nie wchodzi...jak ktos nie chce, to nie korzysta. Prostytutka to kochanka....:-) zrozum to. Po prostu. Kochankom się kupuje drogie prezenty, obiecuje rozwód i rysuje sie bajkową, kolorową przyszlość, cęsto to tylko czysta teoria.... a nam nikt nie musi wymyślac, by zaciągnąć do łóżka, nikt nie gra na naszych uczuciach....

Gość rybka26
a masz jakieś namiary n club we Wricławiu???

Gość tyuiope
w życiu bym sie nie sprzedawala za kasę nawet jakbym nie miała co włożyć do garnka. A robienie tego żeby sobie poprostu fajne ciuchy kupić to gorzej niż kur..two

Gość ZACZYNAM JAKO CALL GIRL
KATSUMI CZY MASZ NA MYSLI KLUB ' ALIBI' ???

nie będę tu robiła reklamy..... :) może call girl ci odpowie na to pytanie....:-D

Gość rybka26
ej !!!!!!!!!!!!zadałam ci pytanie!!!!!!!!!!!!!

Gość TakiSem
catsumi ty tego nie możesz zrozumieć najważniejsze że to do was nie dociera to jest chore... co ci z tej kasy kobieto ehhhh.....kasa to nie wszystko.. zostaniesz sama... stara... bo każdy się zestarzeje., nikt cię nie będzie chcial i dopiero wtedy się obudzisz.. Bo dla tylch ludzi jesteś tylko jak martwy przedmiot oni sie toba nigdy nie zaopiekują nie bedą się trosczyć to wszystko jest coś za coś.... Dajesz to dostajesz....... Wkońcu im się nie spodobasz wywalą cię.. takie kobiety są poprostu głupie .. Nie myśla działają spontanicznie.... Tu nawet nie chodzi o wyzwanie was... to jest poto żebyście sę opamiętaly.. zaczely mniej zarabiac ale nie plugawić swojego ciała duszy... Niewiem wiem że czasem jest cięzko. ale przecież zawsze można znaleśc jakaś prace.... mieć gorsze ubranie... JEDNO PYTANIE CZY WARTO SIę SKURWIć DLA MODY.. RZECZY PIERWSZEJ KATEGORI DLA MNIE TO JEST żAłOSNE I TAKA OSOBA JEST POPORSTU GłUPIA.... I NIE MYSLI.. I WSZYSTKO CO NAPISAłEM.....

nie, nie mam namiarów na nocne kluby we wrocku. znam glownie górny śląsk....

zazwyczaj pozycje od tyłu, bez żadnych udziwnień tak, ceny są różne. mamy zabawki erotyczne są i tacy, którzy chcą aby mieć, czerwoną bielznę, mini, albo szpilki na sobie-płacą więc mają wymagania dewianci seksualni też się zdarzają-ja miałam fetyszyste stóp, włosów, no i ten jeden o ktorym pisałam, chciał byc mioim niewolnikiem, abum go wyzywała, drapala, pochlastała

Gość ___F___
Myslisz czasem o tym, ze kiedys bedziesz miala faceta? Zalozysz rodzine, bedziesz miala dzieci? Swojemu facetowi pewnie prawdy nie powiesz o swojej przeszlosci, ale nie uwazasz ze bedziesz z nim nie fair?

Gość Yrek
Zalozmy, ze przychodzi do ciebie prawiczek. Nigdy nie uprawial seksu, wiec pewnie skonczy po paru sekundach. Jak sobie liczysz? Za cala godzine, czy dasz mu jakas znizke?

liczy się za godzinę, mimo że po 5 minutach się skończy.... otworzę własny klub nocny w hiszpanii, na to zawsze będzie popyt...

nie jestm uzalezniona od seksu....a to się leczy u psychiatry albo u seksuologa :)

Gość H999
Tez mam pytanie: zdarzaja ci sie niesmiali faceci? Ale tacy naprawde niesmiali?

Gość ile masz lat____
?