Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość katsumi

jestem prostututką, odpowiem na wszystkie pytania....

Polecane posty

no i tu nasuwa się pytanie, co znaczy dla was długi seks??? dla mnie to nie jest 15 minut..... w miłości francuskiej ważne jest to by nie skupiać się tylko na członku. Mężczyzna ma jeszcze podbrzusze, uda, które lubią byc lizane, kolanka i bioderka, które lubią być delikatnie przygryzane( kość jes silnie unerwiona), jądra które lubią być ssane.... co do techniki, to jest jej bardzo dużo :) pozwól działać wyobraźnii, w lożku nie ma miejsca na wsyd...:)

Dla mnie bycie długo na granicy................mężczyzna niestety stoi wobec możliwości kobiety na straconej pozycji więc się musi oszczędzać :) ale to też przyjemność .............

Gość prosze jakie sekspert
:o

lecę już! a wszystkich lepszych seksekspertów zapraszam do mnie; zmierzymy się :-D za odpowiednią oplatą....eheheheheheh jestem kobietą wyzwoloną i się tego nie wsydzę :p you~re my butterfly, sugar baby.....😘 😘

Gość Days like these
"jestem kobietą wyzwoloną i się tego nie wsydzę" czyli diwką.

Gość ktosikmmm
Dziewczyna ma rację. Ona małżeństw nie rozbija. Na siłę nikogo nie przyciąga . Kto ma ochotę , ten przychodzi. Niech tłumaczy się przed soba lub żoną dlaczego tam poszedł. Jestem jej wdzięczny ,że chciała mam poświęcić trochę swojego cennego czasu. Mam nadzieję ,że dopcham się jeszcze do niej ze swoim pytaniem.

Gość echh...
"kobietą wyzwolną" ? hahahaha smiechu warte.No faktycznie jestes wyzwolona mając ok 5 klientow co noc za kase, to sie teraz nazywa wyzwolenie echh Ktos napisal tutaj o pruderyjnosci w naszym kraju, mnie to juz zaczyna smieszyc, bo wiele osob nawet na tym forum pisze o swoich roznych seksualnych wygibasach.Wiec ciekawa jestem czy ta bezpruderyjnosc to jak ma sie objawic jak bedziemy sie wszyscy wzjamnie sekscic i zmieniac ? czy jak moze staniemy sie takimi "wyzwolonymi kobietami" ? jak autorka tego topiku. A wlasnie jesli chodzi o autorke topiku, pisalas ze rzucisz to zalozyl klub itd, ale co smieszne gdzie nie slyszy sie jakies wywiady prostytutek to one wszystkie identycznie mowia, i dalej sa tym kim są.

Gość HALLLAMA
Prostytucja ,czyli seks za pieniadze jest stara jak swiat. Musza byc dwie strony tego ,,interesu".Kazda ze stron jest usatysfakcjonowana.Tylko jaka to jest satysfakcja ,przyjemnoisc seksualna za pieniadze,przyjemnosc kupiona. Po przeczytaniu wiersza Boya-Zelenskiego Sztuka chedozenia ,nigdy niezdecydowalbym sie do obcowania z prostytutka.W tym samym wierszu Boy - Zelenski podaje naprawde dobry sposob na zajmowanie sie kobieta.. Mysle ,ze autorce topicu zrobilo sie przykroo po przeczytaniu tego wiersza.Nie dziwie sie .

Gość mylisz wyzwolenie
z kurestwem. Wyzwolona moze byc dziewczyna, ktora sie nie puszcza, ma olej w glowie i jest wyuzdana w łóżku. Tzw. "porządna za dnia, dziwka w nocy" - ale to tylko dla tego jednego. A nie dla wszystkich, którzy mają kasę.

Gość mylisz wyzwolenie
Hallama - ten wiersz już był wklejony wcześniej.

Gość Passss
"Po przeczytaniu wiersza Boya-Zelenskiego Sztuka chedozenia ,nigdy niezdecydowalbym sie do obcowania z prostytutka" jakbys mial 25 lat i nadal byl prawiczkiem, inaczej mys twierdzil.

Gość Days like these
" poświęcić trochę swojego cennego czasu" jakiego znowu cennego? Toz to zwykla kurwa, a traktujesz ją jak krolowa.

Gość oj cennego
cennego. Przelicz 1000zł za noc na godziny

Gość mylisz wyzwolenie
Passss - zrobiłeś to mając 25 lat czy myślisz o tym? Jestem w podobnej sytuacji, ale staram się nie brać takiej opcji pod uwagę.

Gość oj cennego
nie rozumiem was chłopaki... ja tam bym wolała prawiczka:( a wy na prostytutki:(:(:(

Gość mylisz wyzwolenie
a ja chciałbym dziewicę, a jak sprawdzę przed poznaniem, że kandydatka jest dziewicą? Dodam, że ma to być wyuzdana dziewica :)

Gość oj cennego
wyuzdana dziewica? hmmm tak to ci tylko w erze dopasują

Gość mylisz wyzwolenie
no to trudno, ja zrobię to przy pierwszej lepszej okazji i poszukam po prostu wyuzdanej... :(

Gość oj cennego
bez sensu:( znajdź lepiej kobietę, którą pokochasz i zrób to z nią.

Gość mylisz wyzwolenie
trudno mi znalezc kogokolwiek poza tym ja chce to robic na wszelkie mozliwe sposoby, a watpie czy wszystkie kobiety o tym marza

Gość prezenterka
catsumi poniewaz jestes inteligentna to mozna porozmawiac na temat rozumu a nie tylko ciala. No bo wszystko dzieje sie w glowie a cialo to tylko dodatek. Jak powszechnie wiadomo prostytucja to zajecie na ktore gotowy jest tylko bardzo niewielki procent populacji. Jest duzo roznych teorii i badan dlaczego tak jest. Wedlug badan u prostytutek jest wysoka korelacja decyzji o wejsciu w ta dziedzine z nastepujacymi czynnikami: patologiczna/rozbita rodzina z bardzo zlym obrazem ojca, molestowanie/gwalt w dziecinstwie/mlodym wieku, zetkniecie sie ze wzorcem prostytucji we wczesnej mlodosci, ogromny zawod uczuciowy w okresie dojrzewania, nawiazanie zwiazku uczuciowego z osobnikiem ktory okazal sie sutenerem. Czy ktorys z tych czynnikow mogl wystapic u ciebie? Jeszcze taki fakt. Osoby zajmujace sie prostytucja w Polsce deklaruja prawie wylacznie ze robia to dla kasy. Ich mozgi dzialaja w ten sposob ze podsuwaja im plan dzialania ktory jest "sprytniejszy" od tego co robi przecietny szaraczek - duzo kaski za niezbyt duzo pracki. System planowania zycia w mozgu dziala wiec nietypowo, nastrojony jest na rozwiazania na "skroty". W o wiele wiekszym stopniu dzialanie mozgu w taki sposob widac u kryminalistow, oni maja nastrojenie duzo kasy za jednorazowy wysilek. Jest oczywiscie zawsze to pytanie dlaczego mozg osob o nietypowych zachowaniach dziala inaczej, czy jest to wynik nastrojenia wynikajacego z przeszlych zdarzen, czy tez jakas wada a moze specyficzna budowa mozgu. Trzeba tu dodac ze krajach wysoko rozwinietych jest prostytucja w ktorej kasa nie odgrywa duzej roli (nie zarobi sie o wiele wiecej niz normalnie). Natomiast motywacje sa jako swiadczenie uslug z zakresu dobrostanu w postaci masazu seksualnego, szczegolnie jesli robi sie to osobom starym, chorym, inwalidom w celu polepszenia jakosci ich zycia.

Skąd w Was tyle jadu, nienawiści i frustracji? :O Trzymaj się Catsumi ;)🖐️

Prezenterko ;) A może by tak niepopularny (i niestosowny ideologicznie) temat prostytucji małżeńskiej rozwinąć? ;) Choćby tylko intelektualnie :classic_cool:

Gość ty sie szmacisz codziennie
kurwiszonie i jeszcze sie ty publicznie chwalisz na kafe dla mnie jestes rozjebana rura

Gość o przyszedl forumowy
prawiczek, czolowy masturbator i teoretyk seksualny chcesz skorzystac to zaplac :P

Gość Passss
" mylisz wyzwolenie Passss - zrobiłeś to mając 25 lat czy myślisz o tym? Jestem w podobnej sytuacji, ale staram się nie brać takiej opcji pod uwagę." myśle o tym. Juz dluzej czekac nie moge, tak mnie "cisnie". Chociaz pewnie bede tego zalowal przez cale zycie, ale trudno...

Gość Passss
" oj cennego nie rozumiem was chłopaki..." nawet jesli piszesz prawde, to jestes jedną z nielicznych. Kazda kobieta chce w tym wieku (25 lat) miec doswiadczonego faceta a nie prawiczka.

Gość Passss
" oj cennego nie rozumiem was chłopaki... ja tam bym wolała prawiczka a wy na prostytutki " nawet jesli piszesz prawde, to jestes jedną z nielicznych. Kazda kobieta chce w tym wieku (25 lat) miec doswiadczonego faceta a nie prawiczka.