Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

Gość martito
Agresorze mysle ze wie gdzie jest Afryka dzieki wierszykowi z podstawowki o murzynku bambo i rapujacym murzynom:P ale co do Australii nie bylabym juz pewna :D hehehe Mysle ze martita nie miala wyjscia skoro zgodzila sie wystapic w programie...To bylo ich 1 spotkanie wec nhei wiedziala do konca z kim sie spotyka, moze w necie on troche lepiej wypada niz w rzeczywstosci :O

Gość martito
Co do typu meskosci to przeciez meski facet to przede wszystkim facet odwazny, umiejacy zachowac sie wlasnie tak jak piszesz np.w urzedzie i w welu innych sytuacjach i miejscach zycia codziennego...potrafacy zadbac o kobiete i dac jej poczucie bezpieczenstwa..Dla mnie meskosc to odwaga a nie wielkosc bicepsa u Pidbulla zreszta pompowana sterydami :O

Gość martito
Martito dobranoc i wpadnij tu jeszcze, na pewno inen osoby chcialyby z Toba pogadac :)

Gość martito
Agresorze pewnie jestes dziennikarzem :)

Gość agresor
moze-ale jak czytam taki tekst-on w pierdlu a one maja mokre gacie to chce wyjechac z tego kraju!! na szczescie mam swoje lata i moi rowiesnicy inaczej patrza na swiat, tylko ta mlodzierz coraz wieksze dno intelektualne, smutno

Gość agresor
nie nie jestem!! :P

Gość martito
A stad ta Irlandia :D Ja wlasnie tam lece za 2 tygodnie hehe ale nie uciekkam przed ludzmi pokroju Pitbulla bo raczej takich typkow unikam :)

Gość agresor
po czym wnosisz ze moge byc dziennikarzem? :D:D

Gość martito
No oki nie wnikam ale skoro znales stawke za program to sie tam gdzies krecisz w tym swiatku medialym o watpliwym uroku :classic_cool:

Gość martito
To pewnie jestes kuratorem lub kims takim skoro chłopcow z miasta poznawales ;)

Gość agresor
tez bym sie wybral-ale na razie nie moge, znajomi ciagna mnie do Londynu ale siedze i szykuje srutowke na kaczki :P :D:D

Gość aboabo
pewnie po Twojej ortografii ;>

Gość agresor
troche krece sie wokol tego swiatka- i mam znajomych ktorzy tam pracuja-a jestem mechanikiem samochodowym- nie po zawodowce-wyzej- bo nie chcialem miec kolegow pidbuli :D:D:D

Gość martito
czesc Baobab :classic_cool:

Gość martito
ehehehe ;) To na wyspach mialbys szanse na cos fajnego w tym zawodzie :)

Gość agresor
ortografii sie nie czepiaj-jak pisze szybko czesto nie myslisz nad litera tylko nad trescia :P no body"s perfect

Gość agresor
wiem- i dlatego mam propozycje konkretne z Londynu-ale nie moge

Gość martito
:) Oki ja powoli znikam, dzieki za mila pogawedke ;) Papa {cool]

Gość agresor
ja tez, do nastepnego odcinka :D:D dobrej nocy

Gość martito
Dzieki i wzajemnie :classic_cool: dobranocka

Gość Ulinka24wawa
Cześć :) Mam pytanie: czy tylko mnie rozwalił wczorajszy "występ" w serialu niejakiego Wojtka?? ;-pppp Dla mnie to on lekko nienormalny jest, a przy tym ma jakieś dziwne gejowskie maniery, no ale pokaz jego ćwiczeń aktorskich to już po prostu MISTRZOSTWO ŚWIATA!!! ;)))))

czesc... nie wiecie co sie stalo wikingowi???? otoz dowiedzial sie ze kolejny raz meksykanka laura odwolala swoj przylot do polski... \"zachowal sie jak na polaka przystalo... upil sie i oberwal...\" buhahahahha..... laura mu powiedziala ze znajomi i rodzina ja przestrzegaja przed ta znajomoscia... naopowiadali jej ze pewnie jej niby narzeczony zwabi ja do polski zeby sprzedac jej organy buhahaha bracia laury zaproponowali zeby wiking przylecial do meksyku skoro tak ja kocha :)

Gość szalona kasaia
o wtreszcie znalazalamten topik szukalam szukalam az znalazlam oglodalam wczoraj wieczorem wiking porazka kurde w lustro by spojrzal wyglada jak zule na pks nie ogolony tluste wlosy a fuj a nowa narzeczona pit bula pierwsze co pomyslalm to jak oni w luzku leza ona na niej i jej nie widac :)

Gość olcia l-ca
ten ;program jest żałosny a ci co w nim występuja to sie chyba z kosmosu wzieli!ale robia z siebie frajerów!ten caly pidbull albo ta stara baba z pieskiem wstydziłabym sie za nich!mam ubaw jak moge sie pośmiac z takich fajtłap życiowych!

Gość szalona kasaia
az trudno wuiezyc stara baba amysli ze nie wiadomo kim jest ale najgorszy jest waldi48 te jego kawaly o seksie sa wstretne stary zbereźny piernik ktory duzo gada a malo robi ciekawe jaka kobieta to zechce

tekst nowej laski pidbulla: ale sie zaje*iscie ogoliles... buhaha albo adas: \"to nas rozni od zwierzat ze mamy wlosy\", \"jestesmy dwudziestym pierwszym wiekiem, jestesmy kolebka wszystkiego...\" zegarynka przeglada oferty ze swoimi corkami.... mloda puscila tekst o samochodzie.... nowy facet mamusi musi miec samochod bo ona nie bedzie jezdzic autobusem do szkoly... albo .... zegarynka przeczytala ulubiona potrawe jakiegos kolesia: \"seta, sledz i ogorczanka\" na to jedna z corek: \"to nie bedziesz musiala mu za duzo gotowac....\" praktyczna panna... no no....

No - co do Vikinga to przepowiedziałam...że znów zrobi go na szaro z tym przyjazdem - przynajmniej ona ma resztki rozumu...