Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość szkiełko

Kochankowie z internetu

Polecane posty

trupekkk ---> małe sprostowanko :P nowa laska PIDBULLA powiedziała : \" ale ŻEŚ sie ogolił, zajebiście ....\" ;) ;) hehe Boże jakie dno :O Natia --> 🖐️

Nowa laska Pidbulla - to jakaś blachara, jak nic ...\"jak go zobaczyłam, to nogi miękkie mi się zrobiły i odrazu się w nim zakochałam\" ooo matyldo! no a on znowu taki romantyk oświadczył się jej!! a w ogóle to nie było ich pierwsze spotkanie- spotykali się na \"własną rękę\" bez tv. \"ooo ale się dziś ogoliłeś zaj...\" on: zawsze się tak golę\" ona: \"nie zawsze , zawsze mnie kułeś\" aswoja droga ciekawe czy wie jak Pidbull ma w chacie - no to teraz się dowiedziała, że nie pomaga matce tylko lata za spódnicami.

któregoś dnia czytałam tę stronę pidbulla, jakie ma wpisy - szok! moga byc głupie \"laski\" ale aż takie? w głowie się nie mieści...

Gość Karmelitka Bosa
nic darmo nie ma a ja przyznam się wam No i był odcinek i doczekaliśmy sie. laura od Wikinga nie przyjedzie do Polski na ślub. Rodzina i znajomi jej odradzają. To 20stoparoletnia kobieta. Powiedzieli jej ze wiking ją sprzeda i odda jej organy na przeszczep. Nie dziwie sie jej, tylko na co liczył wiking? ma plusa bo nauczył sie przynajmniej hiszpańskiego Suknie juz kupował, pierścionek. Wiadomo ze nie pobraliby się jakby przyjechała nawet- ach wiking. Zegarynka pewnie nadal szuka szczęścia dla swoich córek i dla siebie w postaci ojca i kochanka. Wikunia- taaaaaaaa nikt juz niechce jej przelecieć? Waldi 48 nic tylk o seksie. By sie chłop wstydził bo mówił ze kochał się z Bozena a to nieprawda jak wyszło potemz kontekstu ich rozmów. Ciagle o seksie nawija. I mój ulubieniec. Wreszcie trafił na swoją k**ewke która juz na drugim spotkaniu całowała się i chce ślubu. Pitbul. Cudownie sie wysławie."tego, no tego"Nie było no tego, było no to....brak mu słów. Martita potrzebuje faceta by na tipsy dał, na kosmetyki a nie spacer po zoo No i niech najpierw uzbiera na łazienkę bo jak nowa dziewczyna przyjdzie do niego .a tu wody nie ma , i trzeba się w misce myć aha i jego nowe słowo"nie ma stopów".Nie mylic ze stopami (nogami). 08:59 cbcbcbcbb Widziałam wczoraj po raz pierwszy ten program < w sumie sama koncowke> moje wrazenia- tragiczni ci ludzie :0. Jakie to slodkie ze chlopak oswiadcza sie po 2 tyg znjomosci - miss solarium chyba jest za bardzo łatwowirna no coz ale ona go kocha tak baardzo --> zreszta - tez po 2 tyg , KOSZMAR 09:29 nic darmo nie ma ona go nie kocha, ona jest zafascynowana tatuarzami, bicepsami, to fascynacja nastolatek. jej gust jeszcze się zmieni z czasem nie raz, styl, podejście do życia. To dziecina, łatwo jej zaimponować.Jeżeli jest taka jak Martita i leci na ksę to szybko ucieknie jak się zorientuje ze będzie on mył sie w misce, ze będzie chodził na randki do zooo i kupował na targu jej czeresnie. takim lolitom trzeba nadzianego faceta i ona mysli ze pitbul taki jest.jedna sie juz przekonała ze nie jest.nawet na grabarza nie chcieli go zatrudnić. I te paznokcie poobgryzane. 09:29 Mistrz cientej riposty Pidbull - pisownia chyba oryginalna Waldi48 - wiecie jak to jest z krową co dużo ryczy 11:22 nikola70 Jednego się tylko obawiam, że teraz to już będzie naprawdę wstyd przyznać się do korzystania z intenetu. Wszystkich ludzi będą przecież oceniać na podstawie tych osobników. I zapewnienia, że jest tu wiele normalnych, inteligentnych osób na nic się zdadzą. 11:27 Karmelitka Bosa ale powiedz czy my ludzie tacy własnie nie jestesmy naprawdę? Nie mówimy o tym głosno, ale własnie tak jest: Połowa wytapetowanych nastolatek szuka takiego napakowanego pitbula z kasą , bryka i potem sie okazuje ze biedak, śmierdziuch i nawet miłośc do niego nie pomoże Połowa desperatek z córka bądz z trzema córkami szuka ojca dla dzieci, przy tym chce miec kogos kto utrzyma ja i jej córki, kto przytuli.szuka kogoś z kasa i bryką. Poco jej biedak? czy to nie jest prawda? no powiedzcie? Wreszcie pan waldi. Chłopina ciagle sam, cięzko mu, seksu mu trzeba i mówi o czyms czego dawno nie zaznał, ale w obawie przed wyśmianiem mówi,że seks dla niego to chleb powszedni.taaaaaaaaaa I ten od papugi. Zwykły singiel. zakompleksiony chłopak, bez miłości, tylko zostało mu rozmawianie a to z psem albo z papuga bądz z jakimiś innymi zwierzatkami jakie single zakupują. I co robi taki singiel?marzy o aktorstwie bo kilka min jakie wykonał przed lustrem mówia mu- super aktor będzie z ciebie.taaaaaaaaaaa i nasz wikunia.....co pozna pana to odda się, szuka szczęścia, a nóz jakis na dłużej zostanie? czyz połowa kobiet taka nie jest? szuka szuka , chce seksu to daje facetowi a sie okazuje ze ja pożucają. No i nasz adas z babcią. Połowa zagubionych chłopczyków, szukających parnerek, niewiedzacych co im zaoferować, romantyków......moze to geje, moze nie..........ale szukają zagubieni w tym światku. 11:31 Karmelitka Bosa a mojego drugiego ulubieńca po pitbulu zostawiłam na ko.ńcu wiking taa trzebabyc naprawde niezle rabniętym by spac w kuchni przy monitorze, kochac sie i przytulac wirtualnie, tzn on przytula siebie sam i ufa ze jednak miłośc z meksyku przyjedzie. Trzeba byc naprawde szurniętym ale i takich nie brakuje ludzi. zakoch*je się pan a wrocławia w pani z białegostoku i wielka miłośc. Czeka jedeno na drugiego az przyjedzie.mija rok drugi.......udaje się spotykają się. # dni radości, poznawania się.............i potem kolejne 3 lata czeknia na cud spotkania się. babka pewnie juz dawno rogi dostawiła albo chłopak babce ale daje czekają. Cuda na kiju. ale wiking ma plusa - zna hiszpański. Gratulacje za wytrwałość.Moze lepiej by zakochałsię w jakieśc laseczce z Polski i stc by było na odwiedziny jej chociaz dwa razy do roku niz raz na 10 lat meksykankę na Gwiazdach jest ten topik:D

Gość Karmelitka Bosa
a jaka ma strone pitbulcio?tez jestem ciekawa:) moze jego fanki złożą sie na golarkę elektryczną?:D bo biedny z ta miska tak .co randka musi walczyć:) i wode trzeba ciepłą przynieść...

Gość Karmelitka Bosa
Bohaterowie serialu: Wikunia 777: wykształcenie wyższe, po rozwodzie, od roku szuka partnera w serwisach randkowych. Adam: uczeń szkoły fryzjerskiej, zakochany w swym zawodzie. Poszukuje miłości w kawiarenkach internetowych, bo babcia, Sybiraczka, u której mieszka nie zgadza się na założenie w domu internetu. Renata - Zegarynka: samotnie wychowuje trzy córki. W internecie od trzech lat szuka dla siebie męża I ojca dla córek. Dziewczynki pomagają jej wybrać odpowiedniego kandydata. Wiking: od dwóch lat codziennie spotyka się w internecie z narzeczoną z Meksyku. Bardzo się kochają, nie potrafią żyć bez siebie, ale jeszcze nie spotkali się w realu. Planują ślub. Wiking jest konserwatorem automatów do gier hazardowych. Pidbul: mieszka w Mińsku Mazowieckim, bramkarz w dyskotekach, tatuażysta, budowlaniec. W internecie podrywa najpiękniejsze dziewczyny. Waldi 48: własna działalność gospodarcza, ale bliżej nieokreślona. Mieszka z 80 letnią matką i noce spędza klikając w internecie. W Warszawie organizuje środowisko singlii, urządza spotkania samotnych w lokalach. Justyna: przyjechała z Radomia do Warszawy. Poznała w internecie chłopaka, ale jest z nim nieszczęśliwa. Pracuje w sklepie i zaocznie zdobywa maturę. Szalona Martita: warszawianka, pracuje jako fryzjerka. Odważnie, mimo przestróg mamy spotyka się z mężczyznami z internetu. Szuka trwałego związku.

Gość Karmelitka Bosa
myslałam ,że masz jego prywatna stronę , chciałam zobaczyc te wpisy jego fanek:D

o matko patrzcie na jego opis, ile błedów :O :O :O blądyneczka chumorem lubie sie słuchac muzyki robir twtuarze jasna pała :O w życiu bym nawet nie napisała do takiego półmózga :O :O :O

Gość Karmelitka Bosa
Dużo tez świadczy o tych dziewczynach które spotykają się z nim. Muszą byc podobnego pokroju.

wylapaliscie w jednym z odcinkow ze wikunia ma w salonie swoje nagie zdjecia w ramkach??? no... w sumie to w ponczochach.... zenuła!!

Gość szkiełko
Cześć Wszystkim, miło mi, że tyle osób tu zagląda :) a mnie jest z każdym odcinkiem coraz smutniej Wikunia udaje kobietę silną i niezależną, a naprawdę to bardzo tęskni za uczuciem i ciepłem, wystarczy posłuchać w jaki sposób rozmawia z Lusią ( swoim psem ) Justyna - ładna, smutna dziewczyna, tak boi się samotności, że tkwi w jakimś chorym związku Waldi twierdzi, że on po prostu jest szczery i zawsze mówi to, o czym myśli, niestety wynika z tego, że myśli niewiele :o

Haha, zgodze sie z komentarzami, ze nowa \"laseczka\" pidbulla to blachara :D. Ten tekst o miekkich kolanach mnie powalil ;). A Viking to taki duren, jakiego dawno nie widzialem...jakas laska robi sobie z niego jaja, a ten planuje slub, jezu.

Gość jooooo
przepraszam bardzo , ja tylko z takim pytaniem... -czy u Was oni w TV tez tak wygladaja??? -czy mi sie telewizor zje..ł ??? ;)

Gość podpowiem
Profile maja na Ilove Pidbull i Szalonamartita - wystarczy wejsc i wpisac w wyszukiwarke nicki ;) www.ilove.pl

Gość podpowiem
www.ilove.pl

Gość skomentuje tez
wiking ooo matkoooo , on powinnien zrobic najpierw porzadek z zebami .a wczoraj to co on mial pod okiem? limo???czy przebarwienia mu wylaza pod oczami od ciaglego siedzenia przed monitorem? od papugi - wczoraj dal popis swoich umiejetnosci aktorskich hahah walidi- zalosny i niewyzyty seksualnie z afro chlopak- jego wywody na temat wlosow( to juz nie smieszne to juz tragiczne)

Gość skomentuje tez
pitbull juz ma wode podlaczona w domu?czy dalej ja donosi wiadrami???no i tak jego nowa laskaaa haah to jak?kolejny slub ?

Gość normalnie utwierdziłem się
co do tego że kobiety są puste i naiwne po obejrzeniu profilu pidbulla:O On ma pond 100 dziewczyn w zakladce przyjeciele:D jak można lecieć na takiego tępego mięśniaka:P straszne:D

Gość skomentuje tez
w charakterystyce pitbull napisal: uwielbiam (...) godzinami wąchać nowe książki hahhaha

Gość umieram ze śmiechu
:D zajebisty topic :D 🖐️

Gość coooolka
:classic_cool:

Gość ciekawa lekturka
Oto, co pisze o sobie Pidbull :D (chyba założę jakiś fanklub) "Na co zwracam szczególną uwagę w związku? szczerość i zaufanie Co mnie śmieszy? z natury jestem heppy ale najbardziej mnie śmieszy jak zobacze ze ktoś walnoł taką glebe ze asz sie nie moze podnieść tylko musi być naturalna hehehe Jakie znaczenie ma dla mnie rodzina (rodzice, rodzeństwo)? bardzo wielkie kocham mamusie tatusia i siostre jak mnie nie denerwuje pies zmarł rok temu Jakie znaczenie ma dla mnie przyjaźń? bardzo wielkie szanuje przyjaciół swych i darze ich ogromnym szacunkiem Co cenią sobie we mnie inni? oddanie i przyjaźń Moja definicja sukcesu? sukcesem jest osiągnięcie szczytu swoich marzeń Co napawa mnie dumą? ..mająca zachowanie wzorowego dziecka. jestem uporządkowany sprawiam jak najmniejsze kłopoty w otoczeniu. Gdy jestem szczęśliwy posiadam dużą moralność i jestem dobrym liderem z dobrym sercem i uzdolnieniami do pokojowyh rozwiązań.Często posiadam poczucie misji do spełnienia, prywatnej lub publicznej, misji w której pracuję ciężko mając na celu dobrobyt wszystkich, którzy są w to zaangażowani. Wyrażam miłość zgodnie z wszelkimi zasadami niepoprwności, chcę się angażować, czynić jak najmniej przykrości. Mog Czego się obawiam? obawiam się zawiedzenia ze strony swoich przyjaciół i zostania sam jak palec na tym świecie Jak ważne są dla mnie pieniądze? nie mają zbyt wielkiego znaczenia pieniądze rzecz nabyta raz są raz ich nie ma Czy lubię zwierzęta? tak w szczególności darzę szczególną sympatią psy maści amerykański sztafortterier i amerykański pitbulterier (amstaf) motylki do są piękne i kolorowe i krokodyle Moje wady... jestem nieobliczalny i to uważam za jedyną i najgorszą wadą Zazdrość? brak zazdrości podstawowej (swój swojego pilnuje:)) Jak można opisać niewidomemu mój wygląd? wysoki, szeroki z interesującymi rysami twarzy miło nastawiony do ludzi Mój idealny partner... dziewczyna o mormalnym wyglądzie (zeby nie była smokiem) ale zato jakie wnetrze musi mieć ale to sie4 dowie ta która sie odezwie Rodzina / dzieci? dużo 32 dzieci z piękną żoną i cudownymi zwierzętami (kochająca rodzina) Wymarzony urlop? wyspy karaibskie z drinkiem z palemką z kobietą mojego życia i przyjaciółmi Jakim śniadaniem wywabisz ukochaną / ukochanego z łóżka... nie wywabiam ukochanej z łużka dołączam się do niej Starzenie się... nie ma takiej opcji Zdrada... potempiamlecz jeżeli moja kobieta wdała by się w taką okoliczność miał bym smutek i żal do jej partnera Ile czasu spędzam z ukochaną / ukochanym... max Co mogłoby mnie skłonić do zaryzykowania życia? narażenie zdrowia i życia mojej ukochanej osoby Mój dom jest moją twierdzą... a mój ogród moim lasem Co mnie zawstydza... nic Umiejętność przegrywania... posiadam i przyjmuję z honorem Moje marzenia... audi TT, założenie kochającej rodziny, poznanie wielu interesujących osób z którymi można by było nawiązywać przyjaźń do końca swych dni"

Gość eheheyheeyeh
Jak można opisać niewidomemu mój wygląd? wysoki, szeroki z interesującymi rysami twarzy miło nastawiony do ludzi :D LOL :D

Gość cyt.
to Wiking chce 12-ścioro dzieci, a Pidbull 32-oje, ta kobieta będzie biedna, oj biedna ;)

Gość nie wierzeeeeee
cyt. "Rodzina / dzieci? dużo 32 dzieci z piękną żoną i cudownymi zwierzętami (kochająca rodzina)" ... >>32 dzieci z...i cudownymi zwierzętami>> to już wiadomo czemu tak lubi do ZOO chodzić ;) :D :D :D PIDBULL to mój IDOL :D :D

Gość Magistrada
Interesujace rysy twarzy hehe

Gość UpandDown
;)

Szalona martita już chyba kogos znalazła :P a widziałyście co ona pisze : \"ja nie jestem i nie bylam z Pidbulem. nikt tam nie powiedzial ze my ze soba jestesmy...\" czyżby sie czegoś wstydziła teraz ?? :P :P :P