Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

nie kumam ostatniego postu, o co chodzi? Mikstura w połowie wypita... Celi, rodzinna w innym sensie...Wypije i opisze. Zdjęcia będą - kota też poślę:)

Przepraszam za moja niewrazliwość. Swój 1 % podatku juz dawno oddałam na Schronisko Brata Alberta.

Dziś na pomarańczowo... Biję się w piersi. Umknął mi ten post. Ja jako tako jeszcze nie rozliczam się z urzędem skarbowym. Bo dochodów nie mam, lub raczej są to grosze. Wrażliwa na krzywde dziecka jestem. Mam w swoim bliskim otoczeniu kilka chorych dzieci. Siostra mojej koleżanki. Corka cioci. Oraz moja własna siostra. Może nie tyle chora, co uczulona na zwykły pokarm. z tego co wiem moi rodzice przekazali ten symboliczny 1 % na stowarzyszenie skupiające osoby chore na to na co chora jest moja siostra. Radziłabym też Tobie troche mniej na Nas naskakiwac. Ja poczułam się urażona Twoimi słowami i jest mi bardzo przykro.

no i po pomarańczowej - zaskakuje mnie nasza jednomyslność:) szukam zdjęć. Serducho - jesteś modelką? Kurcze Yenny - fajna z Ciebie babeczka, a syn w przyszłości łamacz serc. Teraz muszę jakieś dobre zdjęcie swoje znaleźć:)

oj kociaki- UWIELBIAM nesca.....ja czekam tez na fotki od ciebie wiecie mam znow skurcze- ale juz sie nie napalam...ide prać:) mama na kontrole ma przyjechac do mnie:P

Nesca ;) Nie jestem. Czasami tylko komuś zapozuję, ale modelką bym się nie nazwała. Z resztą pisałam już tu o tym kiedyś :) Jeszcze jedno pomarańczko. Nie wydaje mi się aby Oktawia poprzez napisanie tutaj oczekiwała rozczulania się nad krzywdą jaka zdarzyła się w jej rodzinie. Z własnego doświadczenia wiem, ze jedyne czego chce się wtedy najmniej to ciągłe współczujące słowa od innych. Ważne sa czyny poświadczające pomoc a nie słowa!

Nescafe.....moje zdjęcia wieczorkiem, bo za chwilkę muszę wyjść. Kurcze , ale ja przebiegła wg Ciebie, hmm. Czasem jestem zmuszona posunąć się do pewnych intryg względem mojego, bo prostym słowem nie sposób osiągnąć tego czego chce. Ogólnie to ugodowa jestem.

dobra...dość. Nie ma co o tym gadać. pomarańczowa zastanów się nd tym co napisałyśmy, bo zadna z nas nie powiedziała nic tak ot sobie. Taka włąsnie była reakcja na twój post. Co z nią zrobisz Twoja rzecz. Mąż zrobił mi rosół. Tak mi teraz goooorąąąąco. Zaraz poszukam fotrk.

nie wysyłam. Mam na laptopi tylko takie bez makijżu i w ogóle z wakacji. Wypaczy Wam tylko pogląd.Poszukam potem na kompie i wyśle, ok?Jak mąż zwolni. Idę się chyba zdrzemnąć. Ledwie żyję.

A więc, mój 1% już na poczatku stycznia został oddany na szczytny cel :( ,1% J tez już został oddany - więc co ja miałam napisac tej osobie?????? sorry ale się spózniłaś ?? - pomarańczko wez sie napij zimnej wody i ochłoń !! :P to będzie najlepsze co możesz zorobić :P I podpisz sie bo cię wykasują :P

Nesca, ale ja mam tylko foty bez tapetki :( :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Witajcie, te z zębami i te bez, z dziećmi, te w dwupaku i wszystkie z problemami. Te chore ściskam najomocniej. Moja miksura rodem z Litwy na wsszelkie stany przeziębieniowe: mleko(kubek), masło troszę, miód (łyżeczka) i dwa ząbki czosnku. Mieszamu pijemy tę wstrętną mikstuyrę, nie wąchając. POMAGA!!!!!!!! Nesca, emma, skosztyujcie tego uleczającego napoju. Postem Groszka jestem zaskoczona, szczerze, bo już wtarło mi się w pamięc to samo, co nince. I miało byc tak pieknie. Totalne zaskoczenie. Ale.....nesca napisała, że obojętność pomaga, niektórzy mężczyżni maja problem z zadeklaropwaniem się, znam takich... Groszku, czasem warto czekać!!!!! Johnny, o ile mnie pamięc nie myli, zawsze potrzebował czasu, przy przeprowadzce... ten typ tak ma, czasem mota i może nawet nie zawsze wychodzi mu to, co chce powiedzieć. Mój szef tak ma:P Groszku, jak wrócisz, będę na GG... Celi, wyślij mi nika swego na skype\'ie na @! Garni, ty w końcu ROZPAKUJ SIĘ! U mnie też problem(choć jak to bywa z innej bajki:P), Garni wie, nie mialismy problemu i postanowiliśmy zmienic auto (bez instalacji LPG nasze jest chyba mniej warte niż moja pralka) i mój mąż znalazł nam auto!!!!!! Ford Galaxy albo VW Sharan (jedyne 7 fotelików w środku i zadowlona mina mojego, że wszystko się zmieści). Tyle tylko, ze nie mamy trójki dzieci i psa..... Za czas jakiś pewnie będzie jedno i wóżek, więc na cholerę mi taki autobus???????? Pogieło mi faceta...... i foch, że mieszam, że marudzę i kups obie sama, co chcesz. A uparciuch zaparł się i mówie NIE francuskim wozoem. Jesssssssuuuuu......jak grochem o ścianę.

Nie, no mi się to zdarza tylko w lecie. Ale ja nie mam ładnej cery. Kurcze,ale mi źle. Po tym czosnku miałam wrażeni, ze mi lepiej, ale to chyba efekt placebo. Czy u was też tak świeci słońce?

Ja zawsze mam o tej porze roku w stopco pewnego linka.... w tym roku wspiertam autystyków. Natomiast nie rozumiem, co miałybyśmy napisać, odpowiedzieć Okwatwii? Składać obietnice bez pokrycia? Mamy info, a każdy we własnym sumieniu rozstrzyga na co przeznacza pieniądz. Zaś nazywanie nas nieczułymi i bez serca.....POPULIZM!!!!!! Nie rozumiem, w jakim celu w nas bijesz. Pewnie, żeby potem powiedzieć: jesteście taaaakie kłótliwe:P

Witaj Anouk,gdyby nie Twój post to juz bym leżała. Rany, jak Ty będzisz taką kolumbryną parkować w naszym pięknym mieście?Nie gódź się na to.Szczerze mówiąc nie wydaje mi się to najlepszym pomysłem.

Nesca sprawdz pocztę wysłaąłm ci 9 @ ze zdjeciami ;) ale nie wiem czy doszły, bo ja mam coś ze skrzynką nakręcone :( I nie wiem od kiedy nas podczytujesz więc masz cały przegląd o czym gadałam z dziewczynami :D:D:D:D:D:D

Nesca, też sobie tego nie wyobrażam, kiedy jadę do pracy numer dwa, widzę jak koło sądu wygląda bój o miejsca parkingowe. Moja przyjaciółka mówi, że 07:10 jest już wszystko zajęte!Sąsiad-poolicjant mówi, że musi być przed siódmą koło pracy, bo inaczej nic nie znajdzie...... Pod pracą nr 1 podobnie, trzy kółka wokoło, żeby cos znaleźć. :(:(:(:( Jak coś, to zrobię strajk domowy! Nesca, leć do łóżka, poleż, pogrzej się.... Groszku, tulę czule.........

Ani masz namiar - ale ja moge tylko na czacie być :( A ten samochód to nie zaduży???? No chyba że to będzie rodzinny , a ty będziesz miała np smarta na dojazdy do pracy ;)

Aaaaaaa i żeby nie wyszło, ze to ja pisze i na pomarańczowo i pod czarnym :P ale ja potrafię linki podawać :P

celi dzięki wielkie za zdjęcia. Góry przecudne, czy to koło BB? Bo mam takie niejasne wrażenie...Kiedyś moja przyjaciółka zabrała mnie na tamę w Żar, czy coś, było tam przekienie... Nie wysyłam Wam żadnych zdjęc, Wy takie ładne wszystkie jsteście...żartuję, potem podeśle. Tymczasem już naprawde spadam do łóżka. To prawda, że kobieta po 25 roku życia pięknieje...Na waszych przykładach widać.

Nesca nooooooooooo to okolice BB ;) i w końcu idz się kurować ;) Buzia ;)

kobitko na gardziołko- wyciśnieta jedna cytryna , troszke wrzątku i duzo miodu wypic takie geste- fajnie sie oblepia na gardle i pomaga

dziewczyny, mnie rozłożyło na całego, dopiero wylazłam z łóżka..aż sobie mój mężczyzna musiał wziąć dla mnie wolne, bo nie dałabym rady z Niunią :( i coś mi się na oczy rzuciło, że nawet czytać za bardzo nie mogę... Nescafe z tym czosnkiem Ci dobrze dziewczyny radziły, ja mam przepis na lemoniade wzmacniającą: 8 ząbków czosnku pół cytryny 1 łyżka miodu sok z drugiej połówki cytryny 1 szklanka gorącej wody przegotowanej to wszystko wymieszać i na dobe do lodówki wstawic a potem przecedzić i popijać po 2-3 łyżki na noc podobno działa, mi nie wchodzi ;)

Emmuś, biedaczko kuruj się efektywnie. Dobrze , że Twój mężczyzna wziął wolne, to sobie przynajmniej będziesz mogła spokojnie to wyleżeć i wygżać to chorubsko. A u lekarza byłaś? Ja się dopiero co wyleczyłam a teraz pozostała część domowników leży i choruje... mama, tata, siostra... wszyscy, prócz mnie już wyleczonej i kotów... No coś niedobrego się dzieje.