Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Choć wiesz celi... jak tak się przyglądam tym zdjęciom to musze przyznać że kuchnia w kamieniu i drewnie mnie urzekła... ma w sobie sporo ciepła wbrew temu czego spodziewałam się oglądając pierwsze zdjęcie...

celi .......fajne te linki podrzucasz. Mi jak najbardziej płytki w pokojach się podobają i nawet bym je zastosowała. Póki co mam stary parkiet i nie wiem co z nim zrobić. Zdecydowanie nie podobają mi sie wszelkie sztuczne panele. Są okropne, to już wolę ten stary parkiet pomalować, tylko jak? A z płytkami to nie wiem jaki kolor mogłabym wybrać. Podoba mi się ciemna podłoga ale na ciemnym wszelkie kurze bardzp szybko widać. Mam ciemne płytki w łazience ale tam to codziennie podłogę przetrzę i jest ok. Serduszko......ale Ty masz fajny wzrost. Ja choć aż taka niska nie jestem przez obcasik trochę centymetrów sobie dodam przynajmniej. A i piję z Tobą jak dobry humorek masz to się cieszę. a Poter coś mnie nie wciągnął. Ale akurat przeczytałam ,że jutro na TVN ma być horror \"Statek widmo\".Tyle że o północy. Widziałyście? Ja to na myśl o tym filmie dostaję ciarek i do dziś się boję. Obejrzę, bo lubię się tak bać , a i jeszcze sobie nagram.

ja się chętnie napiję ale chyba już poszłaś..a mam pifko :) ja lubię pifko najbardziej, mocnych alkoholi nie przyjmuję a uwielbiam wręcz szampana i nie czekam nigdy na specjalne okazje :P

ja Pottera widziałam ale nie wiem czy mnie zachwyca? a statek widmo widziałam, nawet stoi na półce, fajny swojego czasu też miałam apetyt na horrory ale chyba mi sie przejadły i już się nie boję :(

jestem jestem i browarki też lubię, ale głównie te smakowe... cytrynowe i jabłkowe... takie zwykłe mi nie wchodzą :)

a domy wolę nie zazbytnio nowoczesne, bardziej się skłaniam do ciepłych, drewnianych, chociaż połączenie z kamieniem może być ale za dużo szkła zdecydowanie odpada - za bardzo na widoku a ja wolę się chować

a mnie horrory w ogóle nie ruszają...statek widmo... nie oglądałam... pewnie dlatego że nie szukam nawet takich filmów ani w programie telewizyjnym ani w repertuarze kin Ninke, a Ty się lubisz bać??

No mi z braku laku też zwykłe wejdzie, ale preferuję smaczki ;) Emma, a gdzie masz Niunię i Połówka??

ninke, ja ostatnio widziałam \"zejście\" ( descent) z takich straszniejszych i całkiem ciekawy, w jaskini się dzieje

A teraz jak myślę... to pamiętam ze wciągnął mnie i nawet przestraszył Ammitiville... czy jakoś tak nie pamiętam prawidłowej pisowni, ale był bardzo ciekawy. No i oparty na faktach. No i jeszcze Krąg- The Ring oglądałam... niby też w porządku

Serduszko Niunia już śpi a Połówek siedzi obok i czyta atlas samochodowy bo sobie kupił w promocji za funta, choć samochodu jeszcze nie mamy ;) i co chwilę mi cos pokazuje i pyta czy tam byłam

bo ja na studiach zjeździłam wzdłuż i wszerz, nawet tu gdzie mieszkamy byłam nie przypuszczając, że kiedyś wrócę i zamieszkam

Fajnie macie .............................popijacie a ja pracowałam a teraz powinnam jechac do niedźwiedzia do domku właczyc piec ale jakos po całym dzisiajeszym zamieszaniu z jego powrotem ( katastrofa na całego i do tego ja jestem winna;-( ) nie bardzo mam ochotę . co prawda jutro mam weekend wolny ale jakos mnie to nie cieszy wcale ...........i wiecie co chyba bym się napiła z wami.

No proszę... Turystka pełną gębą... A ja... zbyt daleko się nie ruszam narazie... choć marzy mi się kilka miejsc zarówno polskich jak i zagranicznych... A pisałam tu już kiedyś, albo na tamtym porzednim topicu, że za granicą najdalej byłam aż w Berlinie ;P A Tobie już zazdroszczę :)

Whimka, no to dalej... zapraszamy... się odstresuj kochana :) A dlaczegóż to Ty jesteś czemuś winna??

whim zapraszamy, ja mam browarka a Serduszko ma rtini z oliwkami (chyba jeszcze ma? ;) )

Oliwek już nie mam... drugi słoiczek wchłonęłam... kurcze mam nadzieję ze to się nie odbije na mnie źle... :)

ja mam cygańską duszę, długo w miejscu nie usiedzę..

czemu ja ? bo ja wypatrzyłam nieopatrznie autobus z Gdańska do Zakopanego tylko na boga nigdzie nie jest zaznaczone że to sezonowy a pamiętałam jak jeżdziłam mi do Łodzi . a do tego byłam tak bezzmyslna że nie przypuszczałm nawet że można być w Sopocie i nie iść sprawdzic czy jedzie ..................w końcu wyszło tak że ja siedząc w domu zadzwoniłam do Władysławowa ( bo ten PKS obsługuje ta trasę) i sie dowiedziałam że nie jedzie . teraz już wicie czemu jestem winna...................... zawsze ktoś musi byc winny zaczynam wierzyc że Hitlera to tez ja namówiłam do wojny;-)

A teraz Emma...myślisz o tym by już sięprzeprowadzać stamtąd?? Wiesz, jak bedziesz miała chęć jakoś, to możesz sięgnąć pamięcią wstecz i opisać mi co nieco ze swojego życia na @ ja chętnie poczytam :)

ja oliwki też uwielbiam, ale zielone, czarnych nie a ostatnio chciałam spróbowac małże, bo jakoś nie mogłam się nigdy odważyć, to znaczy raz mnie koleżanka poczęstowała ze słoiczka ale mi się wyśliznął (małż znaczy) i już drugi raz się go nie odważyłam wyciągnąć i jakoś muszę Wam powiedzieć, że owoce morza nie dla mnie..to znaczy nawet mi smakuje to wszystko ale jak na to spojrzę to mi wszystko wraca...

whim, no to faktycznie, dałaś ciała na całego! ;)

Czekaj czekaj Whim... to czyli podałaś komuś błędne informacje? Dobrze rozumiem? Ale zrobiłaś to nieświadomie? Ej, a z tym Hitlerem, to kto wie... może w Tobie siedzi czarownica... :) Się niczym nie przejmuj, tylko spokój i otwieraj co tam masz z procentami i dołączaj :)

No ja Emma też green :) i najlepiej jak są nadziewane papryczką, albo serem feta... PYCHA... Owoców morza nigdy nie próbowałam... ani małży ani ostryg, ani tym podobnych... Nawet ślimaka nie ruszę... nie wiem może kiedyś to przełknę,ale na chwilę obecną to dla mnie abstrakcja!