Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Wszystkim buziaki😘Garni, Yen-dawajcie zbiorówe, co jest?Trzymajcie sie wszystkie.Ja tez mam schizy-dajemy sobie z ksieciu iem na przetrzymanie-kto kogo.Zobaczymy.

Garni-za Kubulka dzieki:) śliczny chłopczyk.A mnie dołki zaczęły ogarniac...jakos tak smutno, markotno, samotnie...

Yen-wydawało mi sie,ze masz złosci na exa...

Witam was, strasznie wyczerpana. Garnierko! Co Ty takiego wypisujesz? Gdzie Ty się chcesz wyprowadzać! Spokojnie! Tak jak groszek napisała, to dla was nowa sytuacja w jakiej jesteście. Wbrew pozorom dla Ł. także. Mam nadzieję, że wkońcu to efektywnie obgadacie i jakoś się poukłada. Musi przecież! Net, dziękuję za maila 🌻 Yenka, jak ja mam lenia to leże do góry brzuchem i ruszam się jedynie za potrzebą ... a Ty masz lenia i na mecze biegasz i na zakupy i firanki wieszasz... Naciągany ten leń coś ;) No a tak poważnie, to życzę ulżenia w bólu głowy. Groszku 🌻 Celinko jak się czujesz? Miałam Ci napisać kilka słów dziś, ale nie mam jednak siły jeszcze... Ninke, do Ciebie tak samo, chciałam dziś, ale chyba nie podołam. Jestem wykończona. I okazało się że bankiet był wspaniały. Kulturalni ludzie, bardzo sympatyczne towarzystwo. Choć kilka szczegółów było przegięciem, to jednak wszystko miało przebieg w bardzo miłej atmosferze. Ponadto miałam okazję poznać osobiście i porozmawiać z dwoma bardzo ciekawymi ludźmi, zaproszonymi tam w ramach uatrakcyjnienia imprezy. Zwłaszcza, że była to impreza firmy produkującej materiały budowlane, i świętowała ona swoją już niebawem wzrastającą sprzedaż materiałów pod budowę dróg. A to wszystko związane z euro 2012. Więc jednym z gości był komentator sportowy Artur Szulc, a drugim trzynastokrotny mistrz świata w trikach bilardowych Bogdan Wołkowski. Zdałam relacje, wszystkich pozdrowiłam i pozdrawiam, więc uciekam już bom paskudnie zmęczona! Do jutra i dobranoc. Znów dziś zasnę o dziecięcej porze ;)

Dzień dobry wszystkim. Ja własnie wróciłam z targu straoci, zmarzłam i nie kupiłam nic, niestety. Księciunio przeziębiony, już na targu pokasływał, teraz siedzi w fotelu, owinięty kocem i z temperaturą niestety. Młody wybył na miasto, niech bryka. Net, złosc na exa - cóż, ciągle jestem na niego zła, zresztą napisałam ze nie ma o czym pisać, głupie bydle jest i tyle. Pozdrawiam i uciekam do garnków i patelni. Nie ma to jak niedzielna rozrywka ;-)

witajcie a ja własnie skończyłam jeden z największych pitów jaki miałam do zrobienia ......................jestem wielka wyliczyłam sobie wszystko co do dnia . Co prawda miałam gorsze chwile i jestem zmęczona bardzo ale jest dobrze . Dzisiaj jadę do rodziców , mój tata wczoraj miał imieniny więc zapowiedziałam się na dzisiaj ..............on jest wyrozumiałay dla mnie wie że pracuję i wie ze musze skończyć na czas i w terminie. Teraz lecę się wykompać . Miłej niedzieli

Witajcie, parowozy były świetne, impreza niezwykle udana, mój brat kipiał szczęściem:D Dziś niestety pracuję, i to tak w zacnych godzinach, cały dzień rozpirzony... Na dodatek omija mnie dziś zbiorowa wycieczka rowerowa i grill u znajomych:O:O::O:O:O:O:O Garnierka, spokojnie, przemyśll wszystko, w nerwach dzieją się rzeczy i padają słowa, które są niepotrzebne i nieprawdziwe. Celi, jak się macie????? Groszek, jak imrezka? Whim, gratulacje. Jesteś wielka:) Yenka, a u nas dalej lato... rano trochę chłodno, ale tylko w cieniu;) Mam humor skiepszczony przez te zajęcia i program towarzysko-rozrywkowy, który mnie omija. A jutro nie mam wakacji, bo musimy załatwić masę spraw:O:O:O:O:O i auto kupić;)

Dziendoberek:)Pozdro dla wszystkichJak sie miewacie? ja migrenka, bo syf za oknem, cisnienie spadło i lało cała noc.Ani-fajnie,ze sie pobawiłas.Trzymaj sie dzis w tej pracy, do boju niech zagrzewa mysl o jutrzejszym kupnie;) Yen, Celi, Serduszko, Garni, Groszek, Ninke, Jagódko, Whim, Emmo, Ka,Jo*,-chyba juz wszystkie? jak nie, to sie poprawie....

Byłam w sklepie, zrobiło sie cieplej, tylko wieje strasznie. Ale na słońcu jest spoko. W sklepie usłyszałam komplement, ;-), poszłam tam w dzinsach i adidasach, a włosy mam zwiazane w dwa kcyki, ktore zapomniałam przed wyjsciem rozpuscic i związać w jeden. I w sklepie stoję koło półki z piwem, i sięgnełam po reddsa jabłkowego, a pani stojąca koło mnie złapała mnie za rekę i powiedziała \"nieletnim piwa nie wolno sprzedawać, nie wiesz dziecko\". Zaczełam się śmiać, szef sklepu który stał obok też parsknał śmiecham i powiedział mi, ze miał rację mówiąc tydzień temu ze skończyłam 16 lat. Pani \"żandarm\" miała głupią minę i zaczeła pouczać szefa że ona chce dobrze, bo jakby go złapali, ze mi piwo sprzedaje to miałby problemy. Na to własciciel jej odpowiedział ze zna mnie od lat i wie, ze dowod osobisty dali mi conajmniej 12 lat temu i jakbym chciała to mogę skrzynkę piwa kupic i nikomu nic do tego. Ale nie wiedziałam ze tak gówniarowato wygladam... ;-) Zaczyna mnie to cieszyć :-D

Witam poimprezowo. Napisze jak było w zbiorówce... ale nie jestem pewna czy dziś jeszcze mi się uda. Smutniaście mi :( I zaczynam siebie bardzo nie lubić, za to że fale smutku wracają mi jak fale 😠 Miłego popołudnia 🌻--ki dla wszystkich

Cześć. Ani, niach Ci dzień szybko mija, a rowery i grila jeszcze sobie odbijesz! Yenny :D A Ty ostatnio z powodu wieku jakieś mini dołki łapałaś. Jak widzisz zupełnie bezpodstawnie! Świetna laska z Ciebie, to i trzymasz się pierwszorzędnie. Net 🌻 Groszek, ej no nie bądź zła na siebie za ten falowo powracający smutek. Nie zapanujesz nad tym, ale w końcu stanie się on coraz rzadszy. ❤️ Celi, gdzie Ty? Dla wszystkich słoneczne pozdrowienia.

Serduszko, laska to Ty jesteś. A ja co najwyżej nieźle się trzymam. A dołki nie dotyczyły wyglądu, bo wiem ze wygladam sporo młodziej, ale samego faktu ze mam tyle lat ile mam. :-( :-D A pozatym u mnie ok, jedlismy obiad, na kolacje pizza - moi panowie mnie ladnie poprosili, teraz idę popielęgnowac księciunia w chorobie. Do jutra

Hejka ;) A my dzisiaj mieliśmy szczytne plany w końcu zwiedzić kopalnię soli w Wieliczce :) ale skończyło się na obejrzeniu długachnej kolejki do kasy z fotela samochodu i na pysznym jedzonku w krakowie w akropolisie ;) Niestety nie wiedziałam, ze jazda samochoem jako pasażer moze być dla mnie az tak męcząca :( więc teraz zmykam pod kocyk ;) poleniuchować z książka w łapce ;) Yennka - miałas sie oszczędzać - przypominam ;) Groszku ;) bedzie lepiej ;) Serduszko ;) Ani ;) czekam na forki parowozów ;) Whimka i Net ;) Garni jak nastrój - dalej bojowo , czy może jednak negocjacje ?? Buziaczki dla wszystkich ;) I ostrzeżenie, jeśli chcecie coś zobaczyć to chyba nie w ten weekend :( wszędzie sa straszne kolejki :(

Groszku - baw się przednio ;) a jutro koniecznie poczestuj ciastem weselnym ;) Garni - dzieki za fotki Kubusia ;) jest taki duzi .......... i taki sliczny ;) ale tego dzisiejszego @ nie moge załadować - i nie wiem co tam jest, poczekam na relacje dziewczyn ;) Buziaczki dla wszystkich ;) ps Net - a jak tam u ciebie? bez zgrzytów? oby ;) a u mnie padało tylko nad ranem :D:D:D:D:D chyba górki zatrzymały deszczyk u ciebie ;)

nie uwierzycie dziewczyny mam wolny wieczór ...............mogę robić co chce nawet obejrzec telewizorek:-) jak dla mnie to bardzo dziwne zjawisko -wolny wieczór , obiecałam sobie ze poleniuchuję ale jakoś nie bardzo wiem co mam zrobic z czasem ? Cały ostatni miesiąc pracowałam i się uczyłam ........... a najdziwniejsze jest to że nawet obiadek mam ugotowany na jutro . Musze sprawdzic co jest w telewizorku i cos zaplanować bo inaczej umre z nudów.

Groszek, a fotki będą jakieś z wesela?? Whimka,wykorzystaj ten wolny wieczór jak najlepiej! Przesłałam wam zbioro dwie fotki z bankietu piątkowego. Ani, a parowozy fotografowałaś? Bo ja chętnie pooglądałabym jakieś zdjęcia z tej imprezy.

Witajcie, wróciłam.... uf...... na szczęscie \"okienka\" urozmaiciłam sobie wizytą w dwóch nowo otwartych centrach hadlowych.... i jakoś bardziej \"widzą\" mi się Arkady Czarneckiego niż Pasaż Grunwaldzki.... i zakupki były, a co....w końcu ciężko pracuję;) dobranoc, idę spać, bo padam....

Cześć wszyskim:) A co tu taka cisza??????? ja dzis jestem zalatana, z jednego miejsca w następne. Jedno już załatwiłam, teraz przede mną cała lista spraw. Na razie sprawy zawodowe;) potem samochodowe, meldunkowe, bankowe, medyczne, i jeszcze raz urzędowe i zawodowe;) Obfity dzionek:)

cześć :) faktycznie cisza, wczoraj zajrzałam ale dziewczyny wywiało ;) przecie sama do siebie nie będę pisać :D dziś dzień załatwiania papierków, płacenia rachunków 😭 i .. musze się dziś wykłócić o rachunek na 200 PLN za wodę :( pozatym znów trzeba wrócić do niewygodnej rozmowy o dokładanie się do życia..nienawidze takich rozmów :(

Ja tylko pomacham i znikamSerduszo -thx za fotki-pieknie sie prezentowałas.Celi-u mnie dzien bez zgrzytów nierealny.....To chyba nie Ty, a ja mam Pech na drugie....Pozdro dla wszystkich, nie wiem, czy dzis jeszcze zdołam tu wejśc.Milutkiego dzionka, zwłaszcza tym ,które dzis pracuja:)