Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Celi jak zdróweczko, co? dbasz o siebie?

Mumi ;) leżę i sie lenię :D:D:D:D:D:D:D:D już odgniotłam sobie jeden bok, więc zrobiłam sobie spacerek do kompa :D:D:D:D:D:D:D:D:D a teraz zmykam miętosic drugi bok :D:D:D:D:D:D:D plecki zostawie na noc :D:D:D:D:D:D:D Poza tym oki ;) Buzia i do jutra ;) ps mam strasznie napięty wieczór tv cały czas, bo już na książki patrzec nie mogę :D:D:D:D:D:D:D ale za to dzisiaj sa Odwórceni - to się pośmieje- a smiech to zdrowie , no nie? ;)

ok Celi tylko majgaj się co jakiś czas na inny boczek :D miłego dnia

Dziękuję :) Wy też o siebie dbajcie, bo zauważyłam ostatnio, że nawet wirtualnie przez forum się zarażamy ;) A napić Celi, to się dziś napiję - fervexu :P

Jestem i zmykam zaraz. Burza przeszła bokiem, ale chyba jeszcze cosik będzie, bo powietrze strasznie cieżkie i ptaki umilkły. Z pracy nie dałam rady pisać, niestety - było tylu podatników ze wezwali mnie na kancelariedo obsługi, do końca pracy przyjmowałam deklaracje i inne cuda. Jutro postaram sięzbioróweczke machnąć. Buziaki - zwłaszcza dla mamus - młodych i przyszłych

U mnie pogoda jak dzwon ....................zero chmur A ja siedze nad pochodnymi , asymptotami i ekstremami funkcji ...............przecierz to jest chore i to bardzo . ale nic to musze sie zbierać i iśc do kolezanki na dalsza naukę . wpadne do was jutro:-)

Witam, Jest weekend. I oby słoneczko świeciło , bo chcę w końcu to ciepło poczuć. W tych murach zamknięta z klimatyzacją nie czuję tego ciepła i wysokich temperatur. A tak lubię ciepło i nawet upały mogą być. I chcę się przynajmniej w weekend wygrzać. Już chce mi się spać , ale przecież szkoda mi wieczoru na spanie. Pozdrawiam wszystkie

Hejka ;) o spanie o tej porze i w taka pogodę was nie podejrzewam, ale pwenie się już gdzies opalacie co ?? ;) szcześciary ;) Ja też postanowiłam dzisiaj wybyc z domku - tzn mam zamiar zejść do samochodu i gdzies sie przejechać i pooddychać świeżym powietrzem ;) może jezioro żywieckie?? hmmm , albo jakis pagórek ?? hmm możliwości duzo, ale to moje niezdecydowanie .............. :D:D:D:D:D Po tylu dniach niewoli chciałabym wszystko zobaczyć :D:D:D:D:D Buzia :) Miłego weekendu ;) i dużo słoneczka ;) złóżcie życienia swoim mamom ;)

Witam. Kocham upały,ale dzis jakoś mi źle.Poszłam rano do mamy,potem na zakupy na targ.Ledwo doszłam do domu, w sklepie-już na osiedlu- zrobiło mi się słabo. Teraz odpoczywam, garnki puste, wyciagnełam z zamrazarki trochę pierogów(przydają się;-) )i nie mam zamiaru nic dziś robić w kuchni. Zresztą, młody zaraz jedzie, ksieciunia nie ma w domu. Posprzątam tylko trochę, bo na szczescie wczoraj większość rzeczy zrobiłam. Chciałam polezec na balkonie i się poopalać - nie daję rady. Aż dziwne, bo zwykle najgorszy upał mi nie przeszkadzał w leżeniu i opalaniu się. Nie wiem czy dam radę po południu z Aśkami na piwo pójść. A co Wy porabiacie???

Hej hej, u nas jest lekka burza, która właśnie się kończy. Gorąco okropnie przed nią było, o siódmej trzydzieści miałam na zachodnim oknie 28 stopni:P Zaraz jadę do mamy z tiramisu, a potem do pracy:O:O:O:O Miłego weekendu wszystkim.

A wczoraj trochę poszaleliśmy z sąsiadami, pierw u nas, a potem pojechaliśmy sobie do miasta.....mrowisko ludzkie, ale fajnie było:D

Celi, zwróciło mi emaila do Ciebie. A teraz wcale nie chce siewysłać. Potem spróbuję jeszcze raz go przesłać, a teraz już uciekam.

A u nas wczoraj wieczorem była mega burza. Znajomi mieszkają zaraz przy puszczy bukowej więc staliśmy na balkonie i obserwowaliśmy pioruny w nią walące :P I pomyśleć, że panicznie boję się burzy. Nadal trzyma mnie ciut ponad 37 i cieknie mi z nosa i kaszlę. Ale muszę pozbierać się w całość bo nie mam czasu na chorobę, a w dodatku na wieczór umówiłam się ze znajomymi na koncert westbama :P Miłej soboty wszystkim wam życzę.

Witam. U nas po burzy. Jaka była to nie wiem, bo całe popołudnie przespałam. :-) Nie słyszałam ani jednego \"pieruna\", nie slyszałam deszczu - nic. Padłam. Chyba wstawnie o 5, a kładzenie się o 23 robi swoje. Zamiast opalac się choć po troszku - ja szukam cienia, jestem zmęczona, znów wylatują mi włosy. Właśnie obudził mnie sms od księciunia, zaniepokojonego tym ze długo milczę a on się martwi. Zjem coś i pooglądam tv, nudzę się jak mops. Roboty z pracy wziąść nie mogę, ostatnio przywiozłam do domu nowy kodeks handlowy -by dokształcić się w kwestii łączenia spółek i przeglady podatkowe- by poczytać komentarze dot. nowej ustawy o spadkach i darowiznach i rezydentach oraz nierezydentach podatkowych. No i już wiecej nic nie mam, książek do czytania też nie, robotę z umowy zlecenia jak na złość oddałam w czwartek. Jest ktos kto poklika???

Oczywiśćie z wyjscia na piwo zrezygnowałam - nie dałam rady bo ok 15 było strasznie gorąco.

A tak wogóle to martwię sie sytuacją na Ukrainie. Raz że mam tam rodzinę popierającą Juszczenkę, dwa - co z euro???

Yennka ;) masz zwrotkę ;) Buzia ;) a o co chodzi z ukrainą???

Celi, zaostrzenie konfliktu Juszczenko-Janukowycz, ruchy wojsk, zatrzymania wojska przez milicję itd. Ogólny kryzys

Słucham cały czas zet i nic nie mówili - słowo :( Ty sobie podrzemałas i dobrze, u mnie tez była mała burza , a przyszła od ślaska, pewnie Mumi, albo Garni oddmuchneła w moją stronę :D:D:D:D:D:D:D:D:D Ja dzisiaj troszkę sie zmęczyłam, bo i obiad zrobiłam, i pozmywałam i prasowanko, ale odkurzanie na jutro sobie zostawiłam- wszak mam leżenie :( Ale za to na górce posiedzielismy tylko godzinkę bo burza nas przepędziła, a że było tak duszno mi się nawet książki czytać nie chciało :( ehhh

Yennka ;) nie chciałam cię straszyc ani smucić, opisałam tylko swoje życie :( A Ukraina ? - hmm własnie ogladam wiadomosci na I tv - niepokojące to :(

Oki ;) przeczytam i pwenie coś odklikam, a pożniej zmykam poleżeć , bo coś mnie strzyka :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D oj starosć nie radość :D:D:D:D:D:D:D Buzia :)

Coś dzieje siez netem, więc już mówię dobranoc, jutro się odezwę Ninke, i do Ciebie jutro puszczę emilka. Buzia dla wszystkich