Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Na wesoło o politykach,ale... coś w tym jest W ramach kampanii wyborczej... Kiedy Jacek z Plackiem alias Lech z Jarkiem ukradli już księżyc, na ich drodze stanęła czarownica z kotem na ramieniu. Chłopcy wiedzieli już wtedy, że świadków przestępstwa trzeba się pozbywać. Nie mieli tyle odwagi by zabić stojących im na drodze. Dlatego Lech wziął czarownicę, a Jarosław kota. :-D

Cześć, odpisałam na zaległą pocztę:) Postaram sie jeszcze dziś opisać Wam to i owo. Bardzo mi sie podobało..... Szczególne wrażenie zrobiła na mnie Salamanca (jest piękna jak mało jakie miasto), Lizbona (za klimat i całokształt, te tramwaje, górki i morze....) oraz Parc Natural de Hoces del Rio Duration (magiczne i zupełnie niesamowite miejsce - i ta pustelnia św. Frutosa na cypelku, dookoła kanion, a nad głowa latają dzikie sępy:D). Fajna jest Segowia:) i Toledo (Katedra - chyba kościół nr 2, w jakim byłam, katedry św. Wita nic nie przebije:P, choć układ uliczek jest zadziwiający i ciężki do połapania się). Nie podobał mi się prawie w ogóle Madryt (choć ma świetna komunikacje i El parque del Retiro). A Andaluzja? To jedno wielkie słońce, góry, domki przytulone do skał, oczywiście białe, morze i tłumy, tłumy ludzi. Ale Alhambra jest naprawdę cudna... Myśmy byli znacznie bardziej nastawieni na zwiedzanie niż na leżenie i plażowanie (raptem byliśmy pełne trzy dni nad morzem w okolicach Algarve) oraz drugie 3 dni nad morzem przy Marbarbelli (Marbella jest kosmiczna, domy takie, że człowiek nie ma cienia wątpliwości, że mieszkają tu NAJbogatsi:P) Więcej opiszę Wam w mailu;) I tam było ciepło, a tu ....:(:O:O:O:O

Poprawiam się- kościół nr 3 - bo jeszcze jest Katedra Santa Maria del Fiore we Florencji:) Ale Katedra św. Wita jest dla mnie NAJ:)

witam jestem ale tak jakby mnie nie było .................jest coraz gorzej przemeczenie materiału i do tego katar - okropnośc.

Whimcia, katar mnie atakował - wzięłam dwie amerykańskei aspiryny i przeszło. A już czułam ze sie rozłoże. I stwierdzam, że ta aspiryna jest najlepsza, nasza i bajerwoska nie umywa się do niej. Polecam. I sudafed, jak już zaatakowany nos. Ani - zazdraszczam z całego serca. Kocham ciepło. i lubię zwiedzać kościoły. ;-) O Wrocławiu pomyślę, mamy zaproszenie do kedzierzyna Koźla(niedaleko ??????? do Wrocławia), już na to lato były plany ze zwiedzimy,ale jakoś tak zawsze na północ i zachód nas gnało.

I rutinoscorbin w końskiej dawce, gdy czuje się atak przeziębienia:P

no no Ani ;) na opis chętnie się załapię, ale bardziej na twoje i twojego fotki z takiej wyprawy ;) więc czekam cierpliwie , az się rozpakujesz i dojdziesz do siebie w naszym swojskim klimacie i wtedy uporczywie będe domagać się fotek, pełnych słońca i morza, zwłaszcza gdy za oknem będzie coraz bardziej ponuro i deszczowo ;) A teraz aklimatyzuj się kochana, bo masz do czego :D:D:D:D:D Yennka- dowcip extra- poplułam monitor :D:D:D:D:D:D:D:D:D Whimcia- a może herbatka malinowa? hę? Buźka :)

Zaraz muszę isć precz służbowo i nie mam na to najmniejszej ochoty. Własciwie juz godzinę temu musialam wyjsc,ale nie chciało mi sie i dalej nie chcę i przesuwam to jak tylko mogę ;-) Trochepracuję ,trochę ziewam, wszyscy łażą smętnie, nikt nie ma weny do pracy ;-) Celi :-D

Yenny Tobie też tak się wlecze w pracy? ja już do domuu chcęęęęęę 😭 aklimatyzacja po urlopie jak najbardziej wskazana..zawału można dostać..ale o tym na @ pozdrawiam wszystkie :) ps. Celi czekam na Twoje foto z brzusiem Garniera :) dziękuję za Kubusia :D

Celi :D dziękuję, nawet nie wiesz jakie to miłe oglądac jak dzidzia rośnie w coraz pokaźniejszym brzuszku, całości dopełnia stopka, wchodze czasem popatrzec na Celi\'s bobasa :D dziewczyny wysmażyłam długaśnego @ ale same smuty, więc jak która nie przeczyta, to rozgrzeszam - lektura nieobowiązkowa :) ide na fajkę bo .....(tu wpisac cokolwiek) miłego

Mumi i serduszko ;) nie wiem jak to się stało, ze nie poszło do was od razu :( zaznaczyłam do wszystkich :P coś mi komp wariuje i robi co chce :P Przesłałam wam zdj . pierwszych ubranek dla bąbelka - reszta będzie dokupiona poźniej - bo chciałabym juz konkretnie kupować, a nie tak bezpłciowo :( Buziaczki :) ps mumi odklikam na @ później :) a teraz cię mocno przytulam i bąbelek też :) będzie dobrze :)

Dziewuszki-pozdro i usciski! nie siedze kompletnie na kafe, wiec nie jestem w temacie w ogóle.Pamietajcie jednak o mnie i piszcie zbiorówki.Celi-dzieki za foto-cudnie wygladacie z dzidziuskiem:)Buziaki dla kazdej z osobna! ja juz w budzie -i wcale nie czuje sie jak Stasia Bozowska-co mnie wielce martwi, bo belfer winien kochac swoja prace, a ja chyba po 3 latach przerwy przestałam....albo dopiero obudzi sie we mnie uczucie miłosci....oby:)))

DZIEŃ DOBRY jestem letko zdenerwowana ................mam od poniedziałku zacząc remont a próbuję się skontaktowac z kafelkarzem i dupa ..............facet robi na jakiejs posiadłości w lesie nie ma zasięgu jest nie osiągalny .......... Musze zgrać 4 fachowców razem - i jestem przerażona tą perspektywą - jak mi sie to uda to będę wielka .

Cześć :) u mnie leje i jest strasznie zimno bo za oknem mam tylko 7 stopni brrrrrrrrrrr Whimcia ;) masz jeszcze czas i na pewno uda ci się panów zgrać :) Yennka a jak u ciebie z pogodą , bo szukam dzisiaj słonecznego przyczułka ;) Buźka :)

Whim nie spiesz się..powoluśku, a dobierzesz i zgrasz najlepszą ekipę, wiebierz sobie panów -> najlepiej sprawdzonych, uruchom pocztę pantoflową ;) dasz radę :) Celi dziękuję za @ odpisałam Ci :D już się uśmiecham, wczorajsze demony poszły precz..albo siedzą przycupnięte ;) i czekają na dołek ;) mimo paskudnej pogody, życzę miłego dnia :) przeciez słońce mamy w sobie, nie? :D

zapomniałam sie pochwalić, mój wczoraj kupił komode dla bąbelka :) ale ciężka :P waży ponad 40 kg :( na razie stoi tylko wypakowana z kartonów i juz się wietrzy ;) no i teraz czas wziąc się za jej poskładanie - ale to juz może poczekac sobie kilka dni ;) najwazniejsze, że ulatnia się juz ten zapach klejów itp

hej gdzie jesteście ?????? :( przeciez za oknem ponuro ? :D:D:D:D:D:D:D pewnie znowu pracujecie jak mróweczki ;) a ja szukam na allegro śpiworka do wózka , nic mi się nie podoba :( ale musze jakiś kupić :( bo bąbelek musi miec ciepło, a kocyk to raczej dobry jest na wiosnę. Bo wykombinowałam, że maluch będzie zapakowany do kombinezonkia i poźniej do śpiorka i wózka - wózek ma dodatkwoą osłonkę więc powinno wystarczyć ;) http://www.allegro.pl/item241223131_spiworek_spiwor_do_wozka_promocja_.html ehh musze mojemu pokazać :)

Gość rozerwana21
Yenny!!! Masz @ I w dalszym ciągu cierpliwie czekam, wiesz na co.. 🌻

Witam wszystkich. ranpo zamiast siedzieć tu to na sposobach troche pogadałam, potem wzięłam się do robty, obrobiłam co pilniejsze, teraz znów czytam. Whim - współczuje zgrywania terminów, makabra - u siebie przszłam to. Celi, u mnie leje, tak strasznie ze nie wiem jak do domu wrócę. Rozerwana, mam chwilowy brak dostepu do @, potem poczytam - a ze zdjeciami mojego księciunia to... musisz cieprpliwie poczekać. I powiem Wam - dzis mam boski humorek, bo ... a co mi tam, napiszę - przyjeżdza do mnie (obiecała!) dziewczyna poznana na forum, która jest moja \"najlepsiesjsza\" z \"najlepsiejszych\" przyjaciółek i juz nie mogę się doczekać ...

Yenka, ja też będę miała forumowego gościa;) Cześć dziewczyny:)

A ja będę się starała zacieśniać więzy;) Wczoraj mi nie wyszło z powodów zębów:(....sorry, babko:(