Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Anouk

TERAZ MY!!!

Polecane posty

Serduszko ;) Dzięki za fotki ;) Są piękne, a jakie puszyste mają ogonki - ho ho ;) Sliczne te twoje skarby ;) Buzia ;) Aż sama zapragnełam takiego żywego pluszaka ;)

Ani ;) przeczytałam, że wczoraj chciałas sprawiedliwość wymierzać własnoręcznie ;) Kochana przeczytaj wklejone wątki Anastazji czym to się dla niej na forum skończyło - pełnym linczem :( Więc uważaj :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Ja też czekam na wieści Kubusiowe ;)

Ja mówiłam o rodzice Jaśnieopaństwa u Garnierki.... i toz mrugnięciem okiem;) Jak w piwie bezalkoholowym:P

Ani coś dla ciebie ;) Cała prawda o Rydzyku !!!!!!! Tadeusz Rydzyk w Toruniu mieszka Czarną sukienkę ma ten koleżka Uczy, tłumaczy w radiu Maryja Kto godny chwały a kto wręcz kija Leje na serce miód swoim gościom Do adwersarzy zionie miłością Żyda, masona czuje z daleka Wszystko w nich widzi - oprócz człowieka Glemp traci nerwy \"Rydzyk, łobuzie\" Tadzio z uśmiechem nadyma buzię Pieronek błaga \"Daj na wstrzymanie\' To on rozkręca nową kampanię Życiński prosi \"Weź, odpuść sobie\" A Rydzyk: \"Spadaj, co zechcę zrobię\" Rząd go popiera, prezydent chwali Lepper z Giertychem pokłony wali Czuje się bosko jak w siódmym niebie Do Sejmu wchodzi tak jak do siebie A gdy podskoczyć mu ktoś próbuje Armię beretów mobilizuje Ich nie obchodzi co sądzi prasa Że dla Rydzyka Bogiem jest kasa Mohery wielbią swego pasterza Dla nich ważniejszy jest od Papieża

Bo rusza mnie brak wyrozumiałości, głupota i ślepota ludzka. Wczoraj spotkałam na nocnej zmianie taką straszliwie buraczaną postać, która teksty waliła dla mnie i dla innych albo żenująco smiesznie albo niedorzeczna, natomiast sama przkonana była o swojej wielkości. Nawet szkoda z nią polemizować.

Ani ;) nie wązne mrugnięcie oka :P zgłoszę to na policję :P to jawne podżeganie do czynnej napaści :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D Sama mam ochotę na taką własnoręcznie wykonaną sprawiedliwość w tym przypadku ;) :D:D:D:D:D:D:D:D:D:D

Eeeeeeeee ty się jeszcze nie nauczyłaś w swym życiu, ze burak to burak i tylko agrugumenty buraczane doń przemawiają :D:D:D:D:D

Sniło mi się w nocy ze Garnierka urodziła Kubusia. Oj, dużo miałam snów tej nocy, ale spałam ok. Zaraz lecę do garnków, doglądać rosołku i bić mieso na schabowe. Bijac mięso powyobrazam sobie że to akute łby jaśniepanieństwa. Bo jak zrozumiałam teraz mają Garnierce za złe, że ich córuś jest taka \"mądra\"???? Oj, sa ludzie i taborety. Oni to kategoria taboretów, niestety.

Potem zajrzę . Jak wiecie co u Garnierki to dajcie znać - smskiem, albo tu. Pozdrawiam.

Cześć GArnierka:):):):)albo raczje Witajcie;)

tak to wszystko przerobiono moja skarge - zrobili sobie to jako \"wydarzenie\"... do tego ja uznana zostałam za intrygantke conajmniej.. no i kłamczuchę... boli mnie kurwa brzuch mam dosyc teraz gdzię s ciagle obija sie ze ja cos przekręciłam, że skłamałam, że przekształcam słowa dzielnicowego- że jak to przykjaciółka zwaliła wine na przyjaciółkę...one obie niewinne- chcą miec wgląd wszyscy wkolo w to co dzielnicowy napisał- ( pewnie chodzi im o moje pismo) a ja mam to w dupie niech sie wszyscy odemnie odpier...... załuje w takim momencie że nie da się cofnąć czasu mam dosyć tych mini skurczy przepowiadajacych, dosyc uczucia ciężkosci - no i tej presji pokłociłam sie z ksieciuniem z rana i jest genialnie.. o co?? anapisze wam io co.... ze wczoraj nie zjadłam zupy ktora mi przyniósł od mamy o 18 . 30 (kuzwa zapchałam sie do tego czasu ciastkami...) no a nie wsadziłam jej do lodówki- jeny jak mnie napierdziela brzuch to o słoiku mam paMIęTAC? kuzwa powiedziałam ze sam mogl to zrobic- to powiedzial ze wiecej mi nie przyniesie to nie bedzie musiał pamietac potem... a teraz pojechał na godzinę do starych chyba...nie pytałam... chuj... moge siedziec sama wogole sama chyba chcę rodzic i wyniesc sie w pizdu do ...honolulu.. o ile ja w tym zyciu urodze.. o ile nie umre przy porodzie- a chyba bym chciala i wogole spierdzielona niedziela i bolący brzuch... mam dosyc tego ze od czterech dni tylko boli boli boli... a wszyscy moga mnie pocałowac w dupe Ani...wiesz bo ta panna czuje sie bez winy- ona \"przeprosiła\" -----.> tak ten sms zaczynajacy się od \"sory.....\" był przeprosinami.. jedna prawda jest najlepsza GDY GóWNA NIE TYKASZ NIE śMIERDZI

oni wszyscy swieci tylko ja wydziwiam i kombinuje cóz powinno się z pokora chyba przyjmowac jak ktos pluje w twarz ...i zgadzac sie na takie traktowanie... mam agresora mega i doła jeszcze większego

Garni kurka wodna, olej to wszystko, niech spadają na drzewo. TY RODZISZ!!!!!!!

Garnierka, myśl o Kubusiu i wydaniu go naświat, Reszta się nie liczy. Brak słów na to, co piszesz!!!!!Barbarzyńcy!!!!!!!!!!!!!!!Dosłownie!

Dzisiaj, poczują, jak im yenka tłuczkiem przywali:P:P:P A ja bejbolem , w mentalnie, ale mocno

Garni, a Ty zaraz ode mnie dostaniesz za głupoty, które wypisujesz... Yenka, napisała, że to taborety, stoją, często zawadzają i boli, kiedy się na nie natknie na swej drodze. To nie ludzie! TO TABORETY:D:D:D:D:D:D:D::D

ok ..jasne debile... w mysl stopki Yenki.... o niedyskutowaniu... tylko kurde jak mam tak olewac!! ludzie przeciez jak nie bedziemy reagowac na takie zachowania to na własne zyczenie obniżamy pułap tego co wolno... zgodnie z tym znieczulica sie szerzy... zwracac uwage chyba bedzie należało gdy ktoś dźgnie nożem...i to realnym... bo na metafory juz nie ma co liczyć

Witam serdecznie:)jestem równiez po 30 -stce.Troszke Was podczytuje i mam tez mała prosbe:)Zerknijcie prosze do mojej stopki,moze któras z Was zechce przekazac swój 1% na Weroniczke,moja siostrzenice:)Wszystko,łacznie z historia choroby jest na stronce:)Z góry serdecznie dziekuje👄

Cześć Dziewczyny. Garnierko, dzisiaj to z tych emocji zaczniesz rodzić. Przynajmniej taki bedzie z tego pożytek. Wiem ,że trudno jest nie denerwować się jak kota ogonem obracają. Ale mimo wszystko zachowaj teraz spokój , no i takich głupot nie wypisuj. Maleństwo już za momencik będzie z Wami i tym się będzieci cieszyć. A na te osoby wokół co tak Ci żyć spokojnie nie daja jeszcze bata znajdziesz. Ale ja wczoraj się napłakałam na \'\'Zielonej mili\" . Ogólnie miałam taki płaczliwy nastrój a na filmie to już nie mogłam się powstrzymać. Na szczęscie mój poszedł spać. Ząb lub wokół zęba dalej go boli, ma jakiś szczękościk. a ja już czasami myślę ,że to przez tą jego zawziętość i takie takie trzymanie złości, które mi często pokazuje. Ale i tak nic go nie potrafi nauczyć zgodnego , spokojnego rozwiązania konfliktów. Nie ma rozmowy , bo jest jego zamknięcie. celi , Ty niedawno pisałaś ,że się Szymon urodził , a tu on już duży chłopak. Widać szczególnie po dzieciach jak to czas szybko leci.

ninke ale ja juz niewiem czy tylko ja mam takiego pecha czy tak juz jest na tym swiecie ze w grupie siła...nie w prawdzie , nie przyznaje sie racji temu co ma ją po swojej stronie tylko tym- co silniejsi- bo liczniejsi ilez mozna kurde przecież całą ciążę cos.. teraz mam nerwy bo kubusiowi za dobrze u mnie..wyciska się wi wygina...alewyjść nie chce jestem zmasakrowana od srodka skopana i już zdołowana a tu jeszcze atrakcjemi funduja czytałas smsy- jakie przesłałam ci.. widzisz więc że wedle wszystkiego powinnam nie reagowac najlepiej bo i tak to mnie sie obrywa

wkurzona jestem... nigdy przez ta jego rodzinke pewnienie będziemy małżenstwem.. bo ja tych jasnie panstwa nie chce znac widywac i wogole... i nawet z zacisnietymi zębami co więcej mogłabym ich wymazac z pamieci ... zawsze beda pojawiac się i cos mieszac... ta jego siostrunia..odlot nie no ja mam dzis ewidentnie zły dzien

Garnierka, spokojnie. Przezyłam to - pamietasz - pisałam Wam o smsach exii. Jak dziecko podpuszczała by pisało do mnie. A potem \"to zarty były\". Olej ich, jak ja olałam. Wiem, łatwo mi mówić, ja wtedy w ciaży nie byłam. Ale byłam, wiem jak to jest zaraz przed urodzeniem, gdy wszystko boli i przeszkadza i ma się takie mysli jak Ty masz. Uciec, umrzeć... Płacz z byle powodu, a powód najlzejszy przeradza się w tragedię nie do przezycia. Uwierz mi, tylko jak wyluzujesz będzie lepiej. O siostrach i taboretach zapomnij, mysl o dziecku. Kotlety ubite. Nawet księciunio pytał dlaczego tak mocno walę! ;-)

Ninke, ja padłam zaraz po rozpoczęciu filmu, niestety. Dzis spałam do 9, co mnie nieczesto się zdarza - a ziewam i tak. Lubię spać, ale to co ostatnio sie ze mną dzieje to przechodzi wszystko. Tylko ziewam, jestem senna i głowa boli. ( na szczescie dzis nie).