Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ewelina24

ALKOHOLOWE CIąGOTY MężA

Polecane posty

Wyszłam za mąż 5 lat temu,przez 4 lata było dobrze,ale od roku jest gorzej.Mój mąż zaczoł popijać a po pewnym czasie zaczął pić non stop.Zaczął robić awantury przy dziecku,przy moich rodzicach a także przy swojej rodzinie.Pare razy spędzał całe noce w barze z kolegami.Pół roku temu gdy był pijany, wybił szybe w moim samochodzie,przy dziecku zaczął mi wygrażać.Wezwałam policje ale nie chciałam żeby go zamykali ale uspokoili.Przez dwa dni nie odbierałam od niego telefonu,ale córka płakała za nim i mówiła że chce mieć tate i mame jak inne dzieci,a że szła na operacje dałam mu szanse.Pozwoliłam mężowi wrócić do domu.Przeprosił mnie i było dobrze jak dawniej .Ale znowu zaczyna pić,tylko że tym razem się nie awanturuje i nie chodzi do baru.Czy dając mu wtedy szanse dobrze zrobiłam? Co zrobić gdy zacznie się znowu piekło?

Gość tak to sie konczy gdy
ludzie sie pobieraja w mlodym wieku, na szybko, bez przemyslenia :o

Ale przed ślubem i przez 4 lata po ślubie było cudownie ,tylko potem się popsuło

Gość braciszekkk
Nie pije się bez powodu!Może powinnaś dowiedzieć się dlaczego to robi?

Gość nie wierze ze przed slubem
nie lubil sobie popic. Teraz widocznie nudzi mu sie i szuka sobie "rozrywki" :o

Gość besa
Ewelinko najprawdopodobnie Twój mąż jest alkoholikiem ,namów go na terapie.Jeżli piszesz że przed ślubem i tyle lat po ślubie było o.k to agresja Twojego męża nie wynika z jego usobienia tylko przez wóde,teraz nie robi awantur ale pewnie znowu je zacznie robić.Namów go na terapie,to nigdy nie zaszkodzi a może dużo pomóc bo problem z alkoholem to on ma napewno. Życze powodzenia :D

Gość besa
Jeżeli mąz nie będzie chciał się zgodzić na terapie Ty idź sama na terapie dla współuzaleznionych,tam Ci pomogą i dowiesz się wszystkiego o tej chorobie i o tym co robić.

Gość no cóż...

Gość no cóż...
po pierwsze gdy zacznie się awanturować wezwij policję. To go ostudzi.

To wszystko zaczeło się po jego powrocie z kontraktu z Niemiec.Gdy go teraz pytam dlaczego to robi, mówi że to przezemnie,że jestem zimna dla niego.Ale jaka mam być po tym co zrobił,staram się zmienić, ale czy warto

Gość besa
Pewnie będzie zwalał wine na Ciebie i na cały świat za swoje chlanie,typowy objaw alkoholika.Nie wiem czy on nim jest,ale napewno ma problem z alkoholem a to nie wroży nic dobrego jezeli nie zacznie szukać pomocy.

Gość Mysle ze zaczal pic
w Niemczech.Mozliwe ze mial tam pijace towarzystwo i wpadl w nalog.Minie troche czasu zanim zrozumie ze jest alkoholikiem...szkoda ze zanim przyjelas go do domu nie kazalas mu sie zglosic do AA.Nie daj sobie wmowic ze pije z Twojej winy.Alkoholicy zawsze o swoj nalig oskarzaja bliskich,problemy i w ogole caly swiat.

Za 2 dni znowu wyjeżdza do Niemiec na rok.Z jednej strony się ciesze,że wyjeżdza i będę miała spokuj i kase na leczenie córki , ale z drugiej strony, nie wiem co będzie się działo po jego powrocie